shotik Odesláno Únor 22, 2012 Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 pomuze nekdo kde najit za rozumny peniz klon 11.11 ?? na chinabuy nenalezeno .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest franta11 Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Ahoj, prosím tě nemohl by jsi mi poslat také tu verzi 704, kabel se mi nedaří rozjet. Díky Franta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 pomuze nekdo kde najit za rozumny peniz klon 11.11 ?? na chinabuy nenalezeno .) co tohle http://www.dhgate.com/wholesale/search.do?act=search&searchkey=vag+11.11&catalog=&sus=#search 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hromadkal Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 potřeboval bych vědět jestli ten wak 908.1 je v češtině,díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Ten "wak" jak pises by mohl byt tak leda v uruqajstine :D , kdyz uz tak VAG. Zadny cinsky klon nema soft v cestine, pouze original je hezky cesky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Platil někdo přímo kartou nebo to platíte přes paypal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xpitris Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Tak mi taky dosel kabel z ciny ve verzi 10.6. Verzi softwaru na CD je cela hromada, vcetne 11.11.1. Ja jsem pro jistotu nainstaloval 10.6. Vicemene to funguje, ale chova se to podivne. Kdyz chci nacist data o nejakem kontroleru tak to nekdy funguje a nekdy zase ne. Navic hodne veci haze chyby. Napr. nejsem schopen nacist kilometry nebo se podivat na nastaveni servisniho intervalu. Zitra to pujdu vyzkouset znovu jestli to nebyla nejaka vyjimka, ale moc sanci tomu nedavam. Kodovat jsem jeste nezkousel, musim sehnat nejake cislo servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Hydraulik: to zalezi na tom co ti to nabidne, nekdy to jde rovnou kartou, nekdy zase jen pres Paypal. Jinak ucet na Paypal je zcela zdarma, takze neni problem si ho zalozit a pouzivat. xpitris: km jdou vycitat jen u nekterych jednotek, ale s tim servisnim intervalem to je divny, to by melo jit vzdy. No u China made se musi pocitat s tim, ze ne vzdy to muze fungovat zcela korektnne, je to jen klon. Jinak nejlepsi je asi nainstalovat verzi u ktere je napsano neco jako "stable" nebo "perfect" nebo tak neco, ty jsou vetsinou odladeny dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xpitris Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Dneska jsem zkousel kabel znovu a dela to porad to same, tzn. data o nejake jednotce se mi podari nacist treba az na 5-ty pokus. SRI Reset error. Nemuze byt treba problem v nastaveni nejakych hodnot v options? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 mně to házelo tyhle chyby, když jsem použil verzi 11.11... Navíc mi to ukázalo že kabel je neauthorizovaný... přechodem na nižší verzi se vše spravilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Nejaky spolahlivy klon 11.11 mate overeneho dodavatela? Poprosim link do SS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rebel81 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 já se nebojím :lool: já kabel zkoušel, a např. při resetu hladiny oleje mi to hodilo hlášku že nemam licenci na interface. proto se ptám kdo co s kabelem zkoušel. obecně můžu říci že jsem načetl vše, sledování hodnot v reálném čase také OK. exporty do souboru také ok. stáhl jsme si i VAG 908 CZ s tím jsem kabel zatím nerozchodil. Jedu verzi co poslal žlutej ...... (jen NOD mi při instalaci detekoval VAG.exe jako trojáka :D ) Ahoj, chcem sa opytat, mne robi to iste, nemozem vymazat servisny interval, napise mi tu istu chybu ako Tebe. Ostatne veci mi funguju, aj kilometre precita, sice nie u vsetkych aut, ale precita. Zaujimalo by ma to ci si ten problem nejako vyriesil, alebo nie. Vymenim si olej ale interval zmazat nemozem. dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Dneska jsem zkousel kabel znovu a dela to porad to same, tzn. data o nejake jednotce se mi podari nacist treba az na 5-ty pokus. SRI Reset error. Nemuze byt treba problem v nastaveni nejakych hodnot v options? S kabelem verze 10.6 jsem mel stejny problem. Na webu jde k tomuto problemu dohledat par temat v diskuzich. Narazil jsem i na nejake oficialni informace: Instrument_Cluster SRI reset 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 zdravím, kabel+SW v11.8 máte někdo zkušenost na W7 64b ?? Já měl verzi 10.x a na W7 64b jsme dojela kabel se mi zamknul. na verzi 11.3 píší, podpora W7 a Visty 64b, což u verze 11.8 psáno není. Předpokládám, ale že by snad mělo být také OK, že by novější vrze nepodporovala 64b mi příjde divné :) Má prosím někdo vyzkoušeno ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xpitris Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 S kabelem verze 10.6 jsem mel stejny problem. Na webu jde k tomuto problemu dohledat par temat v diskuzich. Narazil jsem i na nejake oficialni informace: Instrument_Cluster SRI reset diky za info, bohuzel to nemuzu vyzkouset, protoze jsem si mezitim kabel rozbil uplne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest j.bill Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Zdravím, nevíte, jestli lze těmito kabely a softem provést reset (výmaz crash dat) jednotky airbagu na O II r.2010-2011? Nebo dělal už někdo něco podobného, byť třeba "na stole"? JB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Je shcopnej někdo z číny sehnat za nějakej peníz, nebo třeba objednává, taky bych si jeden vzal a mohli bychom se šábnout o poštovné. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 z Číny je väčšinou poštovné zadarmo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Fajn, nějak v tom nejsem zběhlý, může, mě to nějaký místní scout objednat, nebo nějak zprostředkovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sukinrr Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Zdravím pánové, máte někdo zkušenosti s tímhle produktem: http://aukro.cz/diagnostika-usb-kkl-vag-audi-skoda-vw-zaruka-i2698540506.html Potřebuju vymazat chybovou hlášku na Oct I tour a nevím jestli to bude stačit. Dík za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Docela se tu divím že se nebojíte ná své mazlíčky jít s nějakým čínským klonem . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Já už mám stejně v háji řídící jednotku, bohužel od čínského klonu, takže ted už mě to netrápí, bude se stejně měnit. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Vsetky tie chyby uvedene vyssie su kvoli chybnym driverom na CD ktore posielaju cinanci. Riesil som to instalaciou oficialnych driverov z nemeckeho VCDS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cipisek32 Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Je ten kabel KO ?? Při prvním připojení fungoval , ale nekodoval ( licence ) Tak jsem dal 11. 11. 0 co byla na cd a padalo připojení . Tak jsem dal zpět 11.11. 2 no a nejede . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 presne tento problém mám aj ja a zatiaľ som ho nevyriešil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cipisek32 Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 No to víš čína . Ještě to zkusím nějak dodrbat a pude do kopřiv . Já to mám těžky mám OII MR 2012 a tam každej kabel nejde . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Můžu dotaz, i když prolítávám diskuze a hledám a hledám, jakej je zásadnější rozdíl mezi: (v obou případech originál HEX-CAN, žádný klon kabely a "crackly" SW) 1) VAG CAN od ROBEKA a 2) VAG COM od Rosse ??? Díky za případnou odpověď Radek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Ahoj, měl bych také dotaz. Kámoš mi donesl kabel vag 113, že mu po výměně ntb nefunguje. Tak se ho snažím rozchodit, ale marně. Nainstaloval jsem vag a ovladače. Nicméně správce zařízení stále hlásí neznámé zařízení a vag hlásí Interface NotFound! Když dám vlastnosti zařízení, tak to píše: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43). Mohli by jste mi doporučit nějaký ovladač? Mám Win7 32b. Nebo ten kabel odešel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 čínskej klon se mohl uzamčít pokud třeba se aktualizoval soft 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik46 Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 (upraveno) Já jsem měl taky čínskej klon a musel sem náhrát přímo do kabelu obsah jelikož mi správce zařízení zobrazoval jako neznámý a potom to už fungovalo našel jsem to někde na netu jak opravit hex can Upraveno Listopad 3, 2012 uživatelem Jirik46 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.