veigy Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Řekl bych, že se to akorát v Columbusu musí povolit... Jednotka by to teoreticky měla umět....Jinak osobně jsem skončil s BT jednotkou 5K0 035 730 A za slušnou cenu a jsem spokojený :) Nejde mi akorát AVRCP... 1 Citovat Odkaz ke komentáři
daevidmccoog Odesláno Prosinec 11, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2017 Ahoj jednotka 5N0 035 730 D vše fungovalo a nyní se nepravidelně odpojuje...vyzkoušeno i s jinými tel., vymazání párování jak v tel. tak v Columbu..... Prosím o radu... dík David. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mario02 Odesláno Leden 6, 2018 Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Ahoj, mam dotaz. Vlastnim Octavii 2 MR08. Radio Audience. Multifunkcni volant. Maxidot. Jakou jednotku musi sehnat kdyz pozaduji hf plus maximalne precist sms na maxidotu? Nejdulezitejsi je pro me HF. Diky za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
veigy Odesláno Leden 6, 2018 Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Zde http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting jednotky co mají DDP jsou pro predFL. Pokud chceš i SMS, tak musí mít rSAP, ale musí to umět i telefon. Doporučuju spíš normální jednotku co umí HFP. Pokud chceš i písničky, tak A2DP. A hodně času a štěstí na hledání [emoji3] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mario02 Odesláno Leden 6, 2018 Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Diky za odpoved. Tak ze muzu pouzit i vw jednotku 1K8035730? Ta vypada celkem dostupna. Odesláno z mého Elephone P8000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
veigy Odesláno Leden 6, 2018 Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Jo, tak by měla být OK. Máš teda předFL, jen abychom si rozuměli. A ať se k tomu raději ještě někdo vyjádří, ať to není na mně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mario02 Odesláno Leden 6, 2018 Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Jo predFace ale je to posledni rocnik, tak nektere veci uz jsou tak trochu z faceliftu ale myslim, ze podle vseho by to mohlo fungovat. Uvidim jestli se tady jeste nekdo ozve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
veigy Odesláno Leden 6, 2018 Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Jde tam hlavně o budíky. PředFL jsou DDP a poFL jsou BAP :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 6, 2018 Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Mam jednu za 500 kc... Kdyby byl zajem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Leden 7, 2018 Sdílet Odesláno Leden 7, 2018 A nejaka FL jednotka + kabelaz komplet sa nenajde? Kde to kupit/hladat? Mam Bolero + maxidot + MF volant. V aute je aj Parrot skrinka, akurat ovladaci panel a vstupy a mikrofon som vystrihol a vyhodil. Ide mi o moznost prehravania hudby cez BT, nic ine nepotrebujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mario02 Odesláno Leden 7, 2018 Sdílet Odesláno Leden 7, 2018 Tak jsem nasel, ze nejlepsi je sehnat jednotku 1Z0 035 729B. Tak ze budu hledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mario02 Odesláno Leden 7, 2018 Sdílet Odesláno Leden 7, 2018 Tahle kabelaz by mohla byt ok? http://s.aliexpress.com/VJRj6F7r?fromSns= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
veigy Odesláno Leden 7, 2018 Sdílet Odesláno Leden 7, 2018 Kabeláž by měla být OK, ale já dal přednost té, co má konektory FAKRA které dáš za radio a nemusíš to nikam složitě zapojovat. A ta 1K8 je podle ross-tech známější a neměl by s ní být problém. A nejaka FL jednotka + kabelaz komplet sa nenajde? Kde to kupit/hladat? Mam Bolero + maxidot + MF volant. V aute je aj Parrot skrinka, akurat ovladaci panel a vstupy a mikrofon som vystrihol a vyhodil. Ide mi o moznost prehravania hudby cez BT, nic ine nepotrebujem. Já možná budu do měsíce prodávat jednotku + kabeláž přesně pro tebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mario02 Odesláno Leden 7, 2018 Sdílet Odesláno Leden 7, 2018 Cetl jsem, ze ma problemy s novejsimi telefony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Únor 13, 2018 Sdílet Odesláno Únor 13, 2018 nazdar chlapi. može odist bluetooth jednotka z dna na den ? mam UHV 5P0 862 335B 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 13, 2018 Sdílet Odesláno Únor 13, 2018 Všechno může odejít ze dne na den. Tahle jednotka už je prababička, takže tím spíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Únor 14, 2018 Sdílet Odesláno Únor 14, 2018 no to mas pravdu r.v 2006 je. a aka jednotka by mi tam zapasovala ? mam maxidot, radio stream 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 15, 2018 Sdílet Odesláno Únor 15, 2018 Musíš hledat i podle telefonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Commando Odesláno Březen 11, 2018 Sdílet Odesláno Březen 11, 2018 Vážení mám dotaz. Vlastním Škoda Octavia II L&K po FC včetně aktualizovaného Columbusu, r.v. 02/2010. Nyní jsem si zakoupil mobil Samsung Galaxy S9+. Telefon mi to najde, ale při pokusu o spárování vozidlo napíše, že telefon není kompatibilní. Pod sedačkou mám modul 5N0 035 730C. Párování samozřejmě jde v nových vozidlech (ještě mám Karoq) a i v postarší Škodě Yeti, kde je modul 8K0 959 663 C. Poradíte mi jaký modul mám do Octavie II zakoupit tak, aby šel do vozidla namontovat, bezproblému ve vozidle fungoval s volantem, maxidotam a Columbusem a zároveň se mi spojil s nejnovějšími telefony? O 2 stránky dozadu někdo doporučuje 3C8 035 730 C, ale ten mi logicky kódem přijde jako starší? Děkuji za rady. Ještě upřesním, že S9 mám ve verzi DUOS se 2 SIM, kdy v tomto režimu telefon pravděpodobně nepodporuje RSAP. Nicméně jak jsem psal Yeti a Karoq jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
veigy Odesláno Březen 11, 2018 Sdílet Odesláno Březen 11, 2018 Máš na výběr více jednotek. Zhruba všechny co jsou barevně. Záleží ještě jestli chces rSap, nebo stačí HFP. Jinak mam na prodej 5K0035730A včetně kabeláže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mike7473 Odesláno Březen 22, 2018 Sdílet Odesláno Březen 22, 2018 Ahoj, Mam v Octavii 2 fl r.v. 2012 jednotku 5K0-035-730-E od vyroby. Radio jsem tam mel Blues a ted jsem vymenil za Swing. Chtel bych, aby slo prehravat hudbu pres bluetooth A2DP. Vsude se pise, ze tahle jednotka A2DP podporuje. Bez problemu to naparuji a volani take jde, ale v nastaveni me mobil to prehravani multimedii proste nenabidne (vim ale, ze to mobil umi, protoze pro interkom na motorku to krasne maka). Volant neni multifunkcni, maxidot mam a telefon na tom jde. Nevite kde muzu delat chybu? Neni treba jednotku na to nastavit (nakodovat)? Kabel mam. S tema radiama... neslo to se starym a nejde to ani s novym, jen jsem to ted zacel resit, protoze jsem si zjistil, ze by to ta jednotka mela umet. Swing ma v nastaveni neco jako BT-audio a to jsem zapnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
veigy Odesláno Březen 22, 2018 Sdílet Odesláno Březen 22, 2018 A máš na MaxiDotu ikonku přehrávače? Jaký máš telefon? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mike7473 Odesláno Březen 23, 2018 Sdílet Odesláno Březen 23, 2018 Na maxiku viz. foto. Mobil je Samsung S7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mike7473 Odesláno Březen 24, 2018 Sdílet Odesláno Březen 24, 2018 Chtel bych nahlasit pribeh se stastnym koncem. Jednotka BT se musela nakodovat. Bylo to od vyroby asi vypnute. Mozna, ze radio Blues s tim neumi makat, tak proto, ale je to jen ma domenka. Stacilo prehodit tusim bit 4 a pak se me mobil krasne pripojil a radio nabidlo BT-audio v menu media a uz to hraje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Březen 27, 2018 Sdílet Odesláno Březen 27, 2018 Ahoj vespolek.Pročítám to tady asi 3 hodiny a furt nejsem moudrej. Mám OII rs mr08, rádio Audience mp3, Maxidot a rád bych si chtěl dodělat bluetooth a gsm. Potřebuju to propojit s iPhone SE. Co od toho očekávám je: pouštění hudby přes Bluetooth a telefonování. Často v autě vyřizuju pracovní věci a nebaví mě kvůli tomu pořad zastavovat.Co jsem pochopil, tak GSM III je blbost v mým případě, protože Apple nepodporuje rSAP. Takže nějaká GSMII. Ideálně, aby se příchozí hovor objevil na Maxidotu. Rád bych Vás poprosil, jakou jednotku budu potřebovat, resp. Která má v mým případě smysl a nabídne nejvíc fci. Moc děkuju ta odpovědi.Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
veigy Odesláno Březen 27, 2018 Sdílet Odesláno Březen 27, 2018 Potřebuješ jednotku co komunikuje přes DDP a umí HFP, A2DP a ideálně i AVCRP. A k tomu odpovídající kabeláž s mikrofonem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Březen 27, 2018 Sdílet Odesláno Březen 27, 2018 Díky moc za info. Konkrétní čísla jednotek bys věděl? Mikrofon a kabeláž je jasná.Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
veigy Odesláno Březen 27, 2018 Sdílet Odesláno Březen 27, 2018 Zhruba tyhle. Ale za nic neručím :D hlavně to AVCRP... -1 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Březen 27, 2018 Sdílet Odesláno Březen 27, 2018 Díky moc. Pro jistotu si to ještě nechám potvrdit od dalších členů, abych fakt koupil správně:) ještě jednou díkySent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 28, 2018 Sdílet Odesláno Březen 28, 2018 Jednotka kterou požadujes neexistuje, neexistuje jednotka která umí tvůj maxidot a zároveň a2dp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.