Rolbař Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 jj, volant je super, hlavně se krásně drží, hold golf má lepší volanty, ale jak psal Jarda, tak to zpracování v poslední době docela trpí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 (upraveno) Nejen prací je člověk živ, tak jsme si udělali na konci října malý víkendový výlet do Bavorska, počasí maximálně vyšlo :) jen nahoře trošku foukalo Upraveno Listopad 8, 2011 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Správně, jinak by jsi mohl potřebovat Chocholouška, hezký fotky,povedený, kde to je přesně? Jinak opět poděkování za práci, na tátové FII FL, montáž PDC a omluva za blbé auto na práci , snad se ochrání zadek auta , máš u mě dvě speciality z masové produkce manželky, loňský a letošní vítěz Potravina kraje, tak doufám, že nejsi vegetarián, to bych to pěkně posss.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 Je to známe Orlí hnízdo, Berchtesgarden. Pěkný už jsem tam byl několikrát... Edit: Dneska a včera ráno mi nenaběhl jeden xenon (pravý). Vždy jen první nastartování, pak už celej den makal jak má. Stačilo vždy jen zhasnout a rozsvítit světla. Mám se připravit jen na výbojku nebo na něco horšího Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 jj, přesně tak Orlí hnízdo - Kehlsteinhaus Obersalzberg - Berchtesgaden. letos sem byl dole už 3x, je tam stále co prolejzat, ale nahoře poprvé, předtim sem to pro množství lidí vzdal. Ten výhled stojí za to :) Buď ti blbne výbojka, ale spíš bych to viděl na balast - jednotku xenonu, co je přímo v lampě. 2 Jar_da: nemáš zač, hlavně jak píšeš, když to ochrání nárazník, bohužel u té FII je katastrofa cokoliv dělat pod palubkou, ten kdo vymyslel nerozebíratelnou palubní desku a pod ní plno součástek by se měl houpat na první borovici vedle česany... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 A dá se ten balast nějak prověřit? Co to tak stojí, prosím tě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 .....máš u mě dvě speciality z masové produkce manželky, loňský a letošní vítěz Potravina kraje, tak doufám, že nejsi vegetarián, to bych to pěkně posss.... se má pan Kočí na co těšit B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 2 Octavius: nejjednodužší je zkusit prohodit z ruhého světla, nejdřív výbojku a pokud se závada nevyskytne na druhém světle, tak i balast. Nebo zrovna prohodit celá světla, tím vyloučíš vedení k nim. 2 Bobajz: Pokud to nebude něco moc tučného nebo hrubě mletého, tak si rád dám a už se těšim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 zdravim, Jardo - velice Ti s tatikem dekujeme za Tve sluzby a budeme se tesit na dalsi setkani.Uzij si to na horach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 díky i Vám :) na horách si to budu užívat až od 10. prosince do té doby zatím v jednom kole :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 (upraveno) Pan DODO z Kolína na klasiku u OII - chladič klimy, rovnou výměna termostatu a čidla. a náhodně objeven šlendryán ze servisu, kde mu předtím měnili alternátor. Člověk nepochopí, jak to vzniklo a ještě tam pak dali kratší řemen a jen jsem se divil, proč tam nejde nazpátek Upraveno Listopad 20, 2011 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 To jako ten vrch altiku neupevnili do toho drzaku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 .... když se to tak hezky dole opřelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 bylo to asi takto, měnil se altík, neupevnili ho do držáku nahoře a dali původní řemen, ten altík stáhnul dolu na kompresor a řemen začal prokluzovat. Majitel to dal zase do toho servisu, kde mu následně vyměnili řemen a vše bylo "OK" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 To snad neni ani mozne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 (upraveno) Nic není nemožné-takhle to jezdilo skoro půl roku Jen si vyčítám že jsem na to sám nepřišel a přikládal jsem nutnou výměnu řemenu menší kladce :( Upraveno Listopad 21, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Tak se hlásím ke spokojeným zákazníkům Rolbaře. :lool: Zapojení výhřevu sedaček a ještě jak byl rozjetej tak mi zapojil i osvětlení čudlíku ASR a rozsvěcovač světel, doplnil nějaké šroubky co jsem časem poztrácel dokonce snad i vyluxoval. :lool: Dobrá práce Jinak to vyhřívání je pecka, byl jsem vymrzlej jak prase a je to nádherný pocit Už se těším na další cestu autem . Mladé jsem to ani neříkal, ona si vždy stěžuje jak jsou ty kožené sedačky zmrzlé takže jí vozím deku, takže až si sedne tak jsem zvědavej co bude říkat. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Copak Jarda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Kluci, už zas roupama nemá co dělat, vymýšlím různé kraviny, a vrtá mi hlavou, jestli by šlo udělat toto - rozchodit v OII předface ve tříramenném volantu (sport. starší typ) multifunkční tlačítka z volantu faceliftu - myšleno po stránce elektrické, komunikace, a tak. Mechanicky je mi jasné, že by se to muselo napasovat, atd., Auto s Columbusem, gateway AD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 THX to Jarda za expresní odstranění rezonování v 5dveřích, dělala to anténa, já to poslouchám měsíce a někdo to vyřeší za 2 minuty i s otevřením brány 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Triplseven Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Děkuji Jardoj za rychlou a bezproblemovou výměnu klapky sání vzduchu do motoru ( pokud se to jmenuje jinak tak mě oprav:))A hlavně za neplánovou výměnu levého blinkru v zracátku. Děkuji Jardo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Jde vyměnit faceliftový volant OII za MF volant z octavie 2008(předface). Potřeboval bych vědět, jestli mi bude face MF volant korektně fungovat včetně MF v předface oktávce. Dík za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 pokud se dá FL podvolantovka, tak fungovat bude, aby šlo co nejvíce jeho fcí je potřeba mít FL rádio/navi, jediné, co zůstane bez funkce je P roler a P dvě tlačítka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Dík za odpověď a za rychlost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 (upraveno) Ještě k čemu slouží ten roler a P dvě tlačítka? Mám Columba. Upraveno Listopad 25, 2011 uživatelem coplos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 P roler slouží na pohyb v palubáku - jen FL, tlačítka na palubák nebo telefon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 Děkuji Vášovi, otec málem svoje auto nepoznal, jak říkal je tak vyčištěný, že je mu líto s tím ted jezdit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 (upraveno) jsem rád když vidím, že je zákazník spokojen ;) rada pro všechny: když dáte někam auto na opravu/úpravu zeptejte se jestli s tím co bude dělat má zkušenosti a pokud se mu to nepodaří jestli dá vše do původního stavu. nedávno mi přijela OII kde se někdo snašil dodělat ASF xenony z OII FL. Lampy sice svítily, ale místo regulace sklonu se světla třepaly jak kdyby dostaly křeč. Když jsem viděl v lampě přestříhaný stejně černý dráty bylo mi do breku. Nakonec vše dobře dopadlo a plně funkční odjelo. Upraveno Listopad 26, 2011 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 to byla ta rozebraná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 jeden vymazlenej golfík na předělání halogen na xenon ASF s LED DRL a dokodování zadních LED aby nepsaly chyby to byla ta rozebraná? to už je měsíc zpět rozebraná je už složená skoro komplet přestavba na FL (xenony, klimatron, PDC, el. sedačky, L&K vnitřek, a další drobnosti) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.