marthy Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Mam problem,ze se me v combiku mlzi zadni okno a bocni zadni okna,mam vymeneny pylovy filtr... kudy se muze dostavat vlhkost?? jak odstranit mlzeni???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Cau, tipuju to na mokro v nakladovym prostoru.. Nekde pod kobereckama nebo v rezerve.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marthy Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 prave,ze se me anto mechanik dival je solidni rikal,ze pres ty lamely to nejde pres kufr,vadi me to hlavne,kdyz je velka zima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Absinth Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 marthy : mam stejny problem jako ty... kdyz je velka zima a jedu ve 4 lidech tak se mi to strasne mlzi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 myslim ze se mlzi kazda octavia... zapni klimu jak se to zacne mlzit aby ti to vysusilo vzduch a za chvili to zmizi... jiny lek neni...taky sme to resil pilovej filtr jsme vymenil atd....a porad stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Větrat,větrat,větrat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 přesně tak, mám stejný problém, jakmile je tepleji větrám a pomáhá to... vlhkost je svinstvo .. mimochodem - v polsku prodávájí takový pytlíček a nasává to vlhkost a podle toho se nafukuje, prý to funguje, nezkoušel jsem to, stojí to pár korun a viděl jsem to i na cz aukru... tak třeba má někdo zkušenost ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marthy Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 přesně tak, mám stejný problém, jakmile je tepleji větrám a pomáhá to... vlhkost je svinstvo .. mimochodem - v polsku prodávájí takový pytlíček a nasává to vlhkost a podle toho se nafukuje, prý to funguje, nezkoušel jsem to, stojí to pár korun a viděl jsem to i na cz aukru... tak třeba má někdo zkušenost ? ja to takiy videl na aukru,prodava to nejaky borec z okoli ostravy ,uz drive jsem mu psal,ale nejak z toho seslo,koupil jsem drive nejaky pripravek na odstraneni zamlzeni obcas to pomohlo,ale musi se to aplikovat na suche okno,ale problem nevyresen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Myslím že to bude stejný pytlík jako je dává např do krabice s elektronikou atd-absorbuje vlhkost. Ale nejlepší je teď na sluníčku nechat trochu přivřené okna...pak není s vlhkem problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 ahoj trochu ozivim toto tema.mam problem s mlzenim predniho okna (zadni cast neresim tam.mi to nevadi :-) ).kdyz to.mam po ranu zamlzeny nebo spis vetsinou se mi to zamlzi jakmile tam.nastoupim,tak je nekdy problem to odmlzit.odmlzuje se to strasne pomalu a nekdy i po treba 30ti km je v rozich stale zamlzeno a to mam ofuk oken zapnutej naplno.filtry byly meneny pred zimou v prosinci.poradite prosim co zkontrolovat? (trosku laicky poradit poprosim :-D )nevim jestli jde vzduch jen z toho velkyho pruduchu na palubovce nebo jestli ma jit i jakoby podel skla.je to kombi 1.8t 2004 93tkm.diky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Nezatéká ti někde do auta? Mně třeba teklo do kufru a permanentně jsem měl vlhkej koberec u podběhu. Pak se to mlžilo raz dva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 já myslím že ti správně nefunguje klapka přepínání vnitřní a venkovní cirkulace vzduchu,zustává otevřenej vnitřní okruh a pak se to mlží už sem to párkrát řešil tak že sem ručně zavřel vnitřní cirkulaci a otevřel tu venkovní a po té tu klapku odpojil z elektriky a je po problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 jako kdyz zapnu vnitrni cirkulaci tak jde slyset jak se to prepne na vnitrni okruh,ale nesmi byt samozrejme zrovna nastavenej ofuk skla ze. ono pak az se to odmlzi tak je to uz v pohode jen to trva.neni treba mozny ze by byla ta klapka zasekla treba pul napul?ze by to sice bralo z vnejsku ale bralo to i vnitrek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Kdy jsi naposledy odmastoval celni sklo zevnitr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 no mame to od pulky prosince a vsimnul sem si toho az te v pulce ledna a k umyti skel zevnitr sem se jeste nedostal jak pak mrzlo ale chci to ted vzit clinem,pripadne Ipou az prijde. ta mastnota na to muze mit takovej vliv? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Ta mastnota na to ma sakra vliv, takze nejdriv odmasti poradne sklo a pak uvidis jestli to bude porad delat. Ja jsem napr. na odmasteni pouzil i tech. lih a musim rict, ze to odmastil opravdu dobre ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Super díky moc.zase o něco chytřejší :-) A předpokládám, že se to ofukuje jak těma velkýma průduchama na palubovce tak i trochu hned podél okna?nebo jen těma průduchama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Nemas zac ;) , jinak kdyz si prepnes ofuk na okna, tak nejvic vzduchu fouka pruduchama pod celnim sklem a zbytek fouka tema bocnima pruduchama na bocni okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 takze hned tesne kolem skla nejde nic?prijde mu jak kdyby mezi palubovkou a celnin sklem byla takova mezirka jakoby na lehkej proud vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 Nee těsně kolem okna nejde nic, na foukání na čelní sklo, je podélná mřížka v horní části palubovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 http://www.tipa.eu/cz/odvlhcovac-do-auta-foggystop/d-150869/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Vyhozený prachy,nefunguje :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamO Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 nefunguje? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hugo55 Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 toto vie paradne nasrat ked su to zbytocne vyhodene prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 lenze co mal robit aspon to skusil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sanchez73 Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Mě to dělala klapka na vnitřní cirkulaci vzduchu, jak tady psal pavel71 (byla neustále otevřená, i když bylo slyšet, že motorek funguje). Klapku jsem zavřel (a zajistil stahovacími páskami k mřížce pod ní) u kabinového filtru otevřel a odpojil jsem motorek, kterej to ovládá. Nakonec jsem vysavačem vysál z topení bordel, kam jsem až dostal a pak jsem to vyfoukal kompresorem co to šlo a bylo to O.K. Jo ještě jsem vyčistil odtokové kanálky v zadní části předních blatníků, samozřejmě nový kabinový filtr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alf63 Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 to ozaj stacilo len takto? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.