Cjoctavian Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 18" mas zapisane do TP? To pozeraju vzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 (upraveno) @CJoctavian: Pokud ti nekdo naboura zaparkovany auto,pojistovna neresi,jestli mas kola v TP,nebo ne.. ;) Takze netreba resit..-> Osobni zkusenost..Jeste kdyz jsem mel OIRS,tak me nedobrzdil chlapek, ja mel na aute 18" a nebyly v TP..Pak prijel za par dni likvidator,mladej kluk,tak sem se ho na ferovku zeptal..A on "Pane to je uplne jedno,kdyz nekdo naboura vas a neni to vase vina,tak i kdybyste tam mel pasy z tanku,tak to nikdo resit nebude. Nebo kdybyste mel nekde zaparkovanyho Trabanta bez papiru a nekdo vam ho naboural,my vam to proste z jeho povinnyho zaplatime".. ;) @Kajman: Myslim,ze z toho naka kacka kapne..Minimalne na tom budes šul nul..Ja mel lehze prihlou vyztuhu (tazny) vymacklej naraznik o tu vyztuhu a to bylo cely..rovnani a lak narazniku me stalo 1500, rovnani vyztuhy taky 1500 a pojistovna poslala 21K.. ;) Upraveno Říjen 26, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Ja viem, ze by to tak malo byt, ved je to samozrejme aj logicke - len cirou nahodou poznam chlapca, ktoremu naburali Octu a hned sa pozerali na jeho 18-ky, a robili mu z toho obrovske problemy, aj ked on nezavinil nehodu... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 CJ: 18´ nemám v TP, a proto jsem ještě včera přezouval ne zimní 15´ a máš pravdu, gumy si kontroloval opravdu poctivě, včetně hloubky vzorku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 světlo seženeš za pár kaček a pohoda, určo ti něco zbyde na nějakej ten další dáreček za bolestné:-) ještě si to hezky naplánovat aby si byl minimum bez auta a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 tak to je pech.. ja v první chvíli myslel, že máš bílý lampy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Já nejdřív taky, ještě jsem si říkal, PROČ??? Tak ať je kára co nejdříve fit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 (upraveno) bílý lampy volové ne vážně, světlo pořeším ať může jezdit a nárazník nehoří, poohlídnu se po nějakém RS Upraveno Říjen 26, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Pěkný bílý lampy s červeným rámečkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 (upraveno) Projekt kamera pomalu postupuje, po mechanické stránce téměř vyřešeno, teď už jen postupně dopasovat, doladit. Menší zádrhel možná bude s tím servem, je to standard z otevírání víčka nádrže a ukázalo se, že je vevnitř nějak jištěné proti přetížení (n. přehřátí?), patrně nějaká tepelná pojistka. Každopádně pod napětím (zatažené) nevydrží neomezeně dlouho, a po nějaké době se uvolní. Zatím to nechám tak, když budou problémy, budu řešit náhradu Upraveno Listopad 1, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 kdyz budou problemy, tak se muzes pidit po tom, jak to ma vyresene passat cc, popripade novy passat ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Michale, VW co jsem našel na netu tak to má horizontálně otočný celý znak - něco na způsob jako škrticí klapka na karburátoru, otáčí se to v polovině podél horizontální osy. Určitě tam mají integrovaný motorek, koncáky a řídicí elektroniku. někde jsem na anglických stránkách viděl cenu toho otočného bazmeku, snad kolem 6,5 tis Kč? (bez kamery a kabeláže) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Ano to vim, jak to maji..Akorat jsem te asi spatne pochopil. Myslel jsem, ze to chces na stejny zpusob. Ale i tak to je dost draha sranda, takze bych to asi taky resil jinak nez origo vw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 tady je komplet mechanizmus a kamera z toho golfa... a jeste odkaz na instalaci new kamery do Golfa vcetne part numberu...... instalace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 (upraveno) Jj, kluci, ten mechanismus z G by ale vyžadoval podstatnější zásah do 5. dveří a v případě neúspěchu vratný asi jen výměnou dveří, což jsem nechtěl - a taky ta cena, že. To moje v nejhorším případě shodím a překryju zpátky znakem :D Jinak ty anglické stránky My-GTI znám, tam jsem se mimo jiné taky inspiroval, no a samo taky tady u nás "doma na fóru", kameru a komplet kabeláž laskavě dodal J0ska, cenné rady na mé hloupé dotazy laskavě poskytli Vaša a Rolbař Teď už to vypadá slibně, testuju to mechanicky zatím bez kamery, chodí to, zamyká se to dobře. Zítra bych chtěl nahodit na zkoušku kameru a pak půjdu nakódovat. Upraveno Listopad 2, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 kamera na místě, zatím bez obrazu (nenakódováno) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 :palec: :beer: :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Dobrá práce pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 bledá závist z mé strany! hodíš pak soupis, kolik si na tom strávil času a kolik peněz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 na to clovek musi mit trpelivost a tu ja nemam... tak uz jen za to mas muj velikanskej obdiv ;) pak musis udelat video, jak to facha.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Pecka, ale ako si vymyslel s tesnením. Nebude ti tam zatekať a voda sa ti dostane do kufru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 dej se pls i nejake video jak ti to funguje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Kajman: Obdivujem tvoju prácu, ty všetko čo vezmeš do rúk dopadne dobre Ty si ozajsný kutil !!! Daj sem VIDEO prosííím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 (upraveno) Pánové, díky za pochvalu, video mi sem nějek nejde dát přímo anebo to spíš neumím, mám *.mov z iPhonu, jak to sem má dostat? krocan: ad peníze - většina byla kamera, a koncernová kabeláž k Navi, dohromady cca 4 tis. Zbytek "spotřební" materiál v řádu pár kaček, izolačka, atd. Práci (čas) nedokážu přesně vyčíslit, dělám to různě po chvilkách po večerech. Velmi orientačne - natažení kabeláže do auta 5 hod., návrh a výroba držáku 10-15 hod., dopasování na auto, lakování, atd. min 10 hod. TOMCAT: na těsnění taky myslím, zatím hledám nějaké vhodné Upraveno Listopad 6, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Pánové, díky za pochvalu, video mi sem nějek nejde dát přímo anebo to spíš neumím, mám *.mov z iPhonu, jak to sem má dostat? krocan: ad peníze - většina byla kamera, a koncernová kabeláž k Navi, dohromady cca 4 tis. Zbytek "spotřební" materiál v řádu pár kaček, izolačka, atd. Práci (čas) nedokážu přesně vyčíslit, dělám to různě po chvilkách po večerech. Velmi orientačne - natažení kabeláže do auta 5 hod., návrh a výroba držáku 10-15 hod., dopasování na auto, lakování, atd. min 10 hod. TOMCAT: na těsnění taky myslím, zatím hledám nějaké vhodné Tak video můžeš dát třeba na youtube pokud jsi registrován , nebo ho dej na edisk.cz , uloz.to ,.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Dnes dorazila dlouho očekávaná zásilka. Díky za pomoc - romariooo a Lukáš s červenou oktávkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Tak to jsem moc rád že to dopadlo! Budou autíčku slušet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Světla pecka(ja jaře začnu taky shánět) a kamerka škoda mluvit prostě LUXUS, máš tu Octu takovou malou elektrárničku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 prej elektrárničku :lool: To mi připomnělo, jak jsme kdysi (v dobách kdy jsem ještě neznal toto fórum ani jeho předchůdce) na mé první O1 s kámošem nainstalovali Magicar, pyšní jak bezruký na hajzlu, že jsem to po třech dnech dobojovali ... a po nějakém čase jsem absolvoval svojí první návštěvu u Vaši v Prostějově. Ten když sundal spodek palubky suše pronesl "... máš to tu jak Dukovany..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 začátky bývají usměvné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.