spirus89 Odesláno Září 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Ten proužek bych nedával, ta doba kdy to bylo pěkný už je pryč ;) myslis ??? .. a co rikas teda na cernou strechu ;) ;) o ty bych taky mozna uvazoval protoze sem to videl a nevypada to vubec zle :D a k predku by to krasne ladilo ;) si myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Černá střecha bude super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 ta černá střecha by byla perfektní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2011 diky kluci takze dneska se zacalo jednat o cerny folii na strechu + jako bonus bude decentni polep jeste navrch ale to jsi zatim necham jako prekvapko :D koupil jsem i matnou barvu takze dneska hlasi docela spatne pocasi tak se pustim asi do prednich svetel ..kryty se mi bohuzel nedari sehnat :D :( :( tak to rozriznu pilkou vycistim nabarvickuju a zase chytnu na silikon a snad to bude drzet uz ted se tesim jak to bude asi tak vypadat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2011 dneska jsem konecne dokoncil praci na prednich svetlech a vysledek ?? paradni .. :) me se to mooc libi :) skla se koupaly asi 3 dny v savu a je fakt ze se vybelily a jsou ted o neco jasnejsi nez byly pred tim ale skoda ze jsou osekany :( ale stim se neda nic delat :) kvalita fotky nic moc :( na aute po desti za svitu + kourove bocni cvercove blinkry zakourene zadky podle me se dilo zadarilo nic se nemlzi tak parada v planu a jednani je jeste cerna strecha s bilym desingem az bude pekne tak auto umeju a udelam lepsi fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 Černý světla jsou teď zdá se v módě, ale vypadá to moc pěkně, dobrá práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 Parada ! Garrett sice se mnozi, ale lepsi nez dat ty devil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 Deko: časem jich tu bude určitě ještě víc, mě to nijak nevadí a souhlas co se týče devil světel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 parádní, vypadá to dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 pěkně jsi si vyhrál a ty světla se ti opravdu povedly, super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Pěkný, ale světla se dají ještě přeleštit, že vypadaj jak nový. Mě to borec dělal a bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 kdyby byl ještě někdy srázek, dejte taky vědět, nemám to daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Luxus, moc hezký auto. Světla se ti povedly, ale ty červený kola jí slušely víc. Já uvažuju o RS zelený, jen nevím jak to bude s tou žlutou ladit. Barevný kola se mi líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2011 diky kluci jsem rad ze se vam libi .. vypada to fakt pekne a jsem s vysledkem spokojeny jeste te cerna strecha no :D :D Luxus, moc hezký auto. Světla se ti povedly, ale ty červený kola jí slušely víc. Já uvažuju o RS zelený, jen nevím jak to bude s tou žlutou ladit. Barevný kola se mi líbí. diky .. me se teda po pravde ta cervena vubec nelibila ... tohle je pro me neco jak nebe a dudy proste o dost lepsi .. pokud mas nebo budes mit RS zlutou tak bych spis sel do cernych kol a doplnku protoze zluta/cerna a bila/cerna cervena/bila a cervena/cerna vypadaji luxusne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 To je teda široký spektrum barev a fantazie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Spidery jsem nechal na starým autě. Mám strach, že s černou se ty kola stratěj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2011 To je teda široký spektrum barev a fantazie to je pravda ale takovy kombinace jsem videl a vypadaji moooc pekne :) Spidery jsem nechal na starým autě. Mám strach, že s černou se ty kola stratěj. a nebo koukni na tohle kamarad ma RS a cerny decent doplnky a nevypada to vubec spatne a ma takovy kourovy skodavacky kola ale cerna by omu taky slusela ale zalezi na fantazii a predstave ...popripade pomuze photoshop :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2011 jinak jsem jeste zapomnel zminit ze jsem s oktou navstivil ve dnech 23.-25.9 Frankfurtsky autosalon a pecka potestoval pofotil posedlal pobavil jsem se .. zazitku mraky ...testovano bylo VW POLO GTI a VW jetta eko jinak spoustu zajimavych novinek viz album mala upoutavka vice v ALBU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 ta nová škodovka je prostě luxus doufám, že z toho zase nesejde.. jinak lumen, mrkni ke mě do vlákna, když ty černý budou lesklý, tak se s tim dá žít :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 A neni vam blby, ze kazda druha zluta RSa ma cerny kola a ze ma kazda druha bila Octa cernou strechu? Ty auta se upravuji, aby se odlisily, nebo se na to dneska uz zapomnelo? A vymluva, ze se ty auta nepotkaji na srazu, je opravdu slaba... Hodte to spis na poradny kola, ktery tady nejsou moc videt, at je to lahoda pro oko. A ne porad dokola s*at na auto to samy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 každá druhá jo? zajímavý a neni tobě blbý každýmu radit, co si má na auto dát? auto si určitě upravuju podle sebe co mě se líbí a ne kvůli srazu abych dělal machra a odlišil se co nejvíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Podle sebe nebo se vsechno jen kopiruje? Je to jen na zamyslenou, delej si auto jak chces, ale kdo nad tim trochu premysli, musi se zastydet. To samy v OII, chjetjov udela auto a najednou jsou tam 3 v barve a s cernou strechou. Chapu, ze to stoji penize a uz jen samotny auto je vyhra. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Proto nedelam cernou strechu, ale kridlo. A kazdy mi ho hani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 já teda nevím o co jde, myslím, že je v pořádku okouknout forum a dle něj se i inspirovat.. Co chceš na oktavce pořád vymýšlet, je tady mrtě lidí a dříu nebo pozděj stejně skončíš jako kopírka. Dodělané xenony má na autě taky spoustu lidí, tak proč si je chtěl kupovat? Aby auto vypadalo jako ostatní? Musím se usmát nad někým kdo káže vodu a pije víno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Jezis, tu se to zase obraci v neco jineho. Houmik to mel dobre na mysli. Proste ukazka, ze ne kazda zluta octavka ma mit cerne kola apod. Vemte si, loni byla in kuze na kapote, ted je to cerna strecha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Letos letí karbonová fólie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Presne, taky bych chtel cernou strechu, opticky to snizi, ale ma to pomalu kazde 3 auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Deko, ty už to snížíš jen tak, že uřízneš střechu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Misel: Co ma bezpecnost spolecnyho s optickou upravou? Pokud si cetl moje tema, tak jsem svetla vymenil tak jako tak z toho duvodu, ze maji moje uz neco za sebou, to jsem ti taky psal do SZ. Zatim to pochopil jen Deko, klidne si ty auta delejte vsechny stejny. Nebudu tady porad psat, jak je vsechno krasny a super vymysleny, kdyz to neni pravda. Klidne se tu pak pohadejte, je mi to jedno, jen je to muj nazor a ten se nezmeni. Upravuju proto, abych mel trochu neco jinyho. A ze je na foru inspirace, ano, to je. Ale to preci neznamena, ze budou vsechny auta stejny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 a proto mám bílou střechu a na zem to nepůjde dokud bude doma :) Inspirace jinými auty je a vždycky bude. Myslím si, že většina lidí dělá auta tak aby se jim líbili a ne aby se odlišili. To by si koupili jiný auto než Octávku. A radši 10 aut, který vypadají podobně než úlety typu měňavek, lopat na sníh, různobarevnej kol, barevných doplňku apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.