Přejít na obsah

Poruchy a problémy 1,8 TSI

Doporučené příspěvky

ahoj poridil jsem oII pred face 2008 BZB 145 000km a chci nechat vymenit napinak, retez a listy.. mam teda pocitat tech 10 -11 000? :wacko:

Edit: jeste nefunguje naklapeni xenonu po otoceni klicku se ani nehnou ale to bez diag nevyresim nejste nekdo pobliz? nechce se mi do servisu na diag.. Jsem ze Stare Boleslavi :jager:

Odkaz ke komentáři

Zdravim.

Při tahu ve vyšších otáčkách občas v motoru něco kovově zacvaká.Mě se zdá,že ventily.Mám najeto 83000.Někdo říká,že to můžou být povolené rozvody.Nedávno jsem nechal zvednout výkon a všiml jsem si toho až po upravě.Ale to může být proto,protože teprve od té doby i předjíždím.Poraďte prosím než se to po.....e uplně.

Odkaz ke komentáři

Tento motor neni klasicke mpi... je to primy vstrik benzinu do valce... kdyz to strikne jinak nez by melo dochazi k detonacnimu horeni a to je spatna vec... Dej si vratit chip a uvidis, ze to prestane... pri chodu motoru, je maximalni tlak na napinak a ten urcite neuhne... za to rucim... prestavovac vacky ma jinny projev... kdyz by byl vadny co jsem jeste neslysel ..( maximalne praskal CDAA nebo se vysrouboval... ) tak auto netahne, tak jak ma....

vrat chip a uvidis... na diagnostice se podivej na vypadky horeni jestli jsou zaznamenane...

Odkaz ke komentáři

Tento motor neni klasicke mpi... je to primy vstrik benzinu do valce... kdyz to strikne jinak nez by melo dochazi k detonacnimu horeni a to je spatna vec... Dej si vratit chip a uvidis, ze to prestane... pri chodu motoru, je maximalni tlak na napinak a ten urcite neuhne... za to rucim... prestavovac vacky ma jinny projev... kdyz by byl vadny co jsem jeste neslysel ..( maximalne praskal CDAA nebo se vysrouboval... ) tak auto netahne, tak jak ma....

vrat chip a uvidis... na diagnostice se podivej na vypadky horeni jestli jsou zaznamenane...

Ten co to čipoval říkal,že přenastavil předstih o stupeň,aby nevznikaly samozápaly.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...