Doubeq Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Zdravím, začínám vybírat letní pneumatiky a mám dilema mezi Pirelli P7 Cinturato 91V(nebo H) x Continental PremiumContact 2 91 V(nebo H) Jak jsou hlučné, valivý odpor a samozřejmě kolik vydrží? Rád budu vědět i o jiných značkách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 No já nevím, já se koukám na testy ADAC, buď to na zimní nebo letní pneu a podle toho vybírám... deset lidí, deset názorů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 mel jsem continentaly a byly pomerne mekke,takze docela solidni komfort,ale vydrz jen 12 tis.km! Ja osobne bych sel do pirelli nebo bridgestone(tento rok maji novinku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 (upraveno) Ahoj ja som mal tieto CONTINENTAL PREMIUM 2 91W 205/55 R16 a bol som s nimi velmi spokojný Boli už na aute ked som ho kupil a najazdil som s nimi cca 30 000km...podľa mňa majú vynikajúce vlastnosti do dažďa, držali fantasticky...po ojazdení začali byť hlučnejšie...takže ak by som to mal zhrnut tak je to spolahlivá a pohodlná pneu,teda aspon podla mojich skúseností :) Upraveno Únor 4, 2012 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 taky se rozhoduju přesně mezi těmito pneu, a asi zvítězí continentály, v testech jsou na tom tak nějak stejně ale mě osobně se líbí jejich vzorek víc než na pirelkách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 continentaly jsem měl, super pneu, ale životnost zoufale malá. teď jsem jezdil good yeary, výdrž trochu vyšší, zase jsou dost hlučné. po super zkušenostech se zimním obutim zkusím asi michelinky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Už sem nečekal, že se někdo ozve, díky za odpovědi a samozřejmě pokračujte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Z výroby jsem měl na autě nasazený Continental Sportcontact2 a najeto na nich mám za dvě sezony 35tisíc km a letošek na nich ještě určitě odjedu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Z výroby jsem měl na autě nasazený Continental Sportcontact2 a najeto na nich mám za dvě sezony 35tisíc km a letošek na nich ještě určitě odjedu :) Taky spokojenost snema,mel jsem je jak Garreett od vyroby na vode super jen se mi zdaly ze se rychleji sjižděly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 jo nad těma sportcontact2 jsem taky přemýšlel cena je plus mínus stejna jako premiumcontact2, akorád všude do testů se dávaj jen ty premiumcontact2 a ne sport, líp by se pak rozhodovalo, ale snad jsou na tom stejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 tak po přečtení xxxstránek na netu jsem se nakonec rozhodl pro Pirelli P7 cinturato, na ně byly jen samý kladný ohlasy, tiché, dobře drží za mokra i sucha a nesjíždějí se nějak moc... na contíky ať sportcontact nebo premiumcontact jsem slyšel že taky drží dobře ale hodně se sjíždějí a pak jsou hlučnější, ještě jsem přemýšlel nad bridgestone ER300 ale cena je stejná jako u pirellek takže radši vezmu lepší pirellky ;) jo a ty continentali jsou ještě ktomu dražší než pirellky takže volba prostě padla na ně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Pneu objednány, ale kdyby jste ještě někdo chtěl přiddat názor, tak sem s ním ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Ahoj a o DUNLOP si nerozmyslal? Co som pocul,zevraj su o nieco lepsie ako continental, ale neviem to z vlastnej skusenosti este. Planujem ich kupit dalsie leto. Konkretne typ este nemam vybraty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Dunlopy jsem před 2 hodinama nechal sundat a nazuli mi tam Pirelli...jinak jsem mě Dunlop SP Sport01 jednu sezonu po koupi auta, vpředu se sjely, ale na suchu byly super, jen na vodě to se vzorkem cca 1,9mm na předku nebylo ono ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 No sice 1,9mm nie je vela. u mna pripada v uvahu teda Dunlop,Pirelli alebo continental. Bral by som sfleku vredestein ultrac sessanta - pocuvam na nich aj zo zahranicnych for same kladne ohlasy,zevraj super vlastnosti na vode, ale pokial viem, robia ich az od rozmeru R17, cize smola :) A ta vzorka na nich,no jednoducho krasa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 koukni sem: http://www.e-pneu.cz/testy_pneu.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Na autě od předchozí majitelky byly Continental Sportcontact2. Jezdila jsem na nich jednu sezónu, protože byly z roku 2004 , teď na jaře jsem koupila přesně tyhle stejné 91W. Jak jsou nové, skvěle sedí na silnici, řežu teď zatáčky, protože najednou můžu a mám z toho radost. Možná jsou hlučnější, ale poslouchám hodně nahlas hudbu, tak je mi to jedno. Spotřeba žádný zázrak, stejná nebo lehce vyšší než na zimních. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 ZATÍM jsem maximálně spokojen, po spotřeba pod 5 l/100km úplně v pohodě, drží jako přibytý a hluk od pneumatik zatím vůbec nic...uvidíme na dálnici ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Nahodné nové Michelin Pilot Sport 3 - pneumatiky sú tiché...zatiaľ spokojnosť. Predošlé pneu Michelin Primacy HP - rovnako spokojnosť najazdené okolo 50t. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Mate niekto skusenosti s gumami Dunlop SP FastResponse 205/55/R16 91H? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Taky jsem teď nasazoval, Michelin Primacy HP. Do 270 (w), konečně to taky nehučí a trošku líp drží než na 15 s dojezdovejma gumama. Jsem zvědavý na výdrž. Rozhodoval jsem se mezi conti a michelin. conti se mi nelíbil s výdrží. Tak přemýšlám, v techničáku mám 205/55 91 H a já koupil Wčka. Budou na technické dělat nějaké ocapiny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Primacy HP majú veľkú výdrž takže takých 40t by mali dať s prehľadom, samozrejme ak jazdíš normálne. W ak sa nemýlim je do vyššej rýchlosti, takže nevidím v tom problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 nez naletam 40k to bude doba :)) ale kdo vi. jezdim samosebou hodne slusne s ohledem na zivotnost vsech dilu, tak abych je pak nemenil jen preventivne kvuli stari .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 tiež objednané Michelinky Primacy HP. mám na aute Bridgestone Turanza ER 300 a osobne už nikdy viac. na suchu perfektne(auto mám znížené) ale za mokra sú oproti predchádzajúcim Conti Premium contact 2 podstatne slabšie. som zvedavý na výdrž Micheliniek ,pretože jediný problém ,ktorý som s Conti mal bola ich výdrž. zatiaľ ale naj letná pneu akú som jazdil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Zatím jsem spokojen, po zajetí spotřeba skoro jako na menších R15, okolo 5l i pod 5l, hluk skoro není slyšet a vzorek jsem neměřil, uvidí se na podzim, ale zatím na pohled drží, na předku asi trošku ubylo, na zadku jako nové, najeto jen cca 10 000 km, spokojenost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.