Přejít na obsah

Padajici ručičky na budíkách (O1)

swistik

Doporučené příspěvky

Vdaka za navod, "moje budiky" su uz tiez OK. Trvalo mi to nejaku polhodku ( robil som to prvy raz, takze radsej opatrne ), ale vsetko v poho ... Dokonca nebolo potrebne skladat ani rucicky. A este odkaz pre "inzinierov", ktori za tuto prkotinu kasiruju nehorazne prachy a su doleziti ako radio: mal som od kamosa pozicanu teplovzdusnu pajkovackou aj s pastou na SMD, ale v pohode som si vystacil s mikropajkovackou a kolofoniou, tak ako som to robieval niekedy pred rokmi ... nie je to ziadna veda, ale trocha skusenosti s pajkovanim neuskodi. Nechcelo sa mi s tym serinkat, ale nemam rad "nenazrancov"... Info o postupe opravy dostali samozrejme vsetci moji znami na mail - ZADARA ...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Guest Petr Kosek

Tak a je hotovo, povedlo se to, budíky fungujou.Díky moc za pomoc,a za návod.Nevím proč s tím dělaj takový tajnosti. :angry:

Ahoj, prosím přepošli návod, mám evidentně stejný problém, chci se do toho pustit sám. Díky Petr

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Já někoho v Jižních čechách scháněl minulý rok, psal jsem několika lidem z fóra, kteří se chlubily jak to umí a že to rádi udělají a nikdo mi neodpověděl. Tak jsem zajel u nás za jedním autoelektrikářem a ten hned věděl o co jde. Opravil, celé je překontroloval pod lupou, vyměnil tam nějakou součástečku a chtěl za to 900,- Kč, takže v Prachaticích ti mohu doporučit pana Kotrcha - http://www.eter.cz/kotrch-miroslav-opravy-autoelektriky/ nebo se jak já někde poblíš tebe poptej, taky jsem nevěděl jestli to dělá, tak jsem se tam zajel zeptat.

Odkaz ke komentáři

Já někoho v Jižních čechách scháněl minulý rok, psal jsem několika lidem z fóra, kteří se chlubily jak to umí a že to rádi udělají a nikdo mi neodpověděl. Tak jsem zajel u nás za jedním autoelektrikářem a ten hned věděl o co jde. Opravil, celé je překontroloval pod lupou, vyměnil tam nějakou součástečku a chtěl za to 900,- Kč, takže v Prachaticích ti mohu doporučit pana Kotrcha - http://www.eter.cz/kotrch-miroslav-opravy-autoelektriky/ nebo se jak já někde poblíš tebe poptej, taky jsem nevěděl jestli to dělá, tak jsem se tam zajel zeptat.

OK, diky za tip! Zkusim poptat nejakyho elektrikare tady u nas v CB a kdybych nesehnal, tak sjedu do tech Prachatic.

Dik.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest Béda Osečná

Dneska jsem se do opravy padajících rukou pustil. Nechtělo se mi, přesto že jsem za mlada vyvíjel a konstruoval laserové projektory. Oprava trvala asi 2 hodiny a světe div se, byla úspěšná. Kdyby měl někdo zájem, zdarma poradím jak na to emajlem. Jsem od Liberce z Osečné a montuji profesionálně autofolie. Budíky také můžu zdarma opravit, pokud si někdo bude chtít přijet. Času mám dost, sezóna na folie končí a tak se můžu klidně a zadarmo štourat v budíkách.

Vytápěnou garáž mám. Podrobný návod s detailními fotkami nezveřejním. A to jen proto, že jsem línej to fotit a popisovat každý krok. Ale pokud bude zájem pomůžu zdarma komukoliv. T 737 38 52 51. emajl - Autofoliepraha@seznam.cz

zdraví BédaMůj odkaz.

Takto zněla moje nabídka vyvěšená zde na fóru od 18.11. 2012 až do dnešního dne, to jest 24.11.2012. Za tu dobu jsem zdarma poradil a poslal fotky s klíčovými detaily emajlem šesti zájemcům. Nikdo z nich se však neobtěžoval ani poděkovat. Ani emajlem, ani telefonicky. Takže ode dneška, kdo bude chtít, spravím mu budíky za 500.- u mne v garáži. A z toho také plyne, že zadarmo nikomu radit debudu. Z altruismu (z bezelstné pomoci bližnímu) jsem zase na nějakou dobu vyléčen.

Béda Osečná

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Dneska jsem se do opravy padajících rukou pustil. Nechtělo se mi, přesto že jsem za mlada vyvíjel a konstruoval laserové projektory. Oprava trvala asi 2 hodiny a světe div se, byla úspěšná. Kdyby měl někdo zájem, zdarma poradím jak na to emajlem. Jsem od Liberce z Osečné a montuji profesionálně autofolie. Budíky také můžu zdarma opravit, pokud si někdo bude chtít přijet. Času mám dost, sezóna na folie končí a tak se můžu klidně a zadarmo štourat v budíkách.

Vytápěnou garáž mám. Podrobný návod s detailními fotkami nezveřejním. A to jen proto, že jsem línej to fotit a popisovat každý krok. Ale pokud bude zájem pomůžu zdarma komukoliv. T 737 38 52 51. emajl - Autofoliepraha@seznam.cz

zdraví BédaMůj odkaz.

Takto zněla moje nabídka vyvěšená zde na fóru od 18.11. 2012 až do dnešního dne, to jest 24.11.2012. Za tu dobu jsem zdarma poradil a poslal fotky s klíčovými detaily emajlem šesti zájemcům. Nikdo z nich se však neobtěžoval ani poděkovat. Ani emajlem, ani telefonicky. Takže ode dneška, kdo bude chtít, spravím mu budíky za 500.- u mne v garáži. A z toho také plyne, že zadarmo nikomu radit debudu. Z altruismu (z bezelstné pomoci bližnímu) jsem zase na nějakou dobu vyléčen.

Béda Osečná

Dobře ti tak...

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
Guest buschmman

Zdravim koukam ze stema rucickama je stale vice problemu,ja jsem jich opravil uz desitky a desitky pokud chcete jsem z Konstantinovejch Lazni okres Tachov cca do hodiy opraveno cena 800Kc s dokladem a zarukou!!!kontakt na me je 739094743

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

ahoj všem, jsem novým majitelem O1 1,9 tdi. Od od koupě jou padlé ručičky, ale palubák. Pustil jsem se do přeletování studeňáků (nemyslím že bych byl zrovna kopito mám elektro školu :-)) po namotování budíky naběhli tak si říkám paráda. Po chvilce ale začali zas padat pak se rozsvítila kontrola co je na ručku začalo to pípat z poza přístrojvky se začalo čudit a bylo po. Od té doby budíky nejdou ani palubák nefunguje. Znova jsem je rozdělal a pod tím integráčem je to očouzené. Myslíte,že je po budíkách? mám schánět jiné?

a ještě tam je fotka budíků, kdy po vynutí klíčku se my vše prosvítí na dipleji

post-27769-0-65165400-1364209222_thumb.jpg

post-27769-0-11932200-1364209235_thumb.jpg

post-27769-0-73177000-1364209250_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...
Guest adamrabit01

tak tady je návod :palec:

hej hej mám jinší budíky něž máš na obrázku mam octavii 1.9 tdi 66kw ale zezadu vypadají jinak jak maš na fotce tak nevím co přesně proletovat díky

chlapy kdo mě to spraví??? jsem z UH hradiště

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...