sateza Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Má někdo zkušenost s tímto produktem: http://aukro.cz/show_item.php?item=2594441077&utm_source=heureka&utm_medium=nove případně v popisu prodejce uvádí, že nabízí i komplet od nějaké fa CX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Cinsky smejd od VIKA. Kup original lozisko FAG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 já jezdím na meyle za 700 již 15000km a spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 VIKU nekupovat, je to čínskej šmejd , kup buď ověřený FAG nebo cokoli jinýho, hlavně ať to není čína, spíš Německo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Origo FAG jsem pořídil kolem 400,-. Předpokládám, že těch 200 navíc oproti Vika apod. se mi bohatě vrátí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 mam zkusenost s AQ (dily z EU) za podobnou cenu , prodejce na aukru VZIGLOBAL , cena za jeden (jen lozisko) kus 220Kc zbytek jsem dokoupil v autokelly zatim 3/4 roku ( 3500km) po nasich silnicich a drzi uvidime co dal ..kdyz to vydrzi dva roky a vic tak se to vyplati .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jozoho23 Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 mam zkusenost s AQ (dily z EU) za podobnou cenu , prodejce na aukru VZIGLOBAL , cena za jeden (jen lozisko) kus 220Kc zbytek jsem dokoupil v autokelly zatim 3/4 roku ( 3500km) po nasich silnicich a drzi uvidime co dal ..kdyz to vydrzi dva roky a vic tak se to vyplati .. Zdar.Ja som dal ZKL a jazdím už nejakých 2500 km a vše OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 pri pridani plynu mi huci neco od praveho kola, cca od 70km nahoru. Pri plnem plynu to zni jako turbina u letadla (tlumena), zacina to prehlusovat i radio .) uz delsi dobu mam podezreni na lozisko. muze to byt ono? pri delani podvozku bylo pry povolene, neco mi o nem rikal. pokud to bude ono, menit rovnou obe predni? staci jen obyc samotne lozisko?(na skoda dilech cca 680kc za sadu lozisko a spojovak) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TONA Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Vzdycky menit obe loziska. Je to lozisko, vymen ho, nez se ti zasekne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Jel jsem štelovat světla, tak jsem se stavil hned vedle za borcem co dělá podvozky. Zkusil auto zvednout, nic nehučelo. Projel, nic... ložisko by asi hučelo pořád říkal, taky při zatáčení (ala slyšel jsem to u tatového passata B3). Tak nevím čím to bylo. Mám zase co koumat, pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Zdravím, potřebuju poradit, vrže mi něco v levé části palubovky jako když vržou vrata od chlíva, ne moc ale občas to je slyšet dost a pouze při 1.- 3. stupni a zatočení doprava v malé rychlosti jako je přenášenej tlak na levou stranu, známej mi řek nejprve, že to bude čep a i po výměně to dělá pořád, tak vůbec nevím jestli to nemůže bejt třeba ložisko, nebo tlumič?nebo něco jinýho. díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Meyle lozisko po druhe nove, nevydrzi ani 20 tis. Dal jsem FAG, snad bude klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Jel jsem štelovat světla, tak jsem se stavil hned vedle za borcem co dělá podvozky. Zkusil auto zvednout, nic nehučelo. Projel, nic... ložisko by asi hučelo pořád říkal, taky při zatáčení (ala slyšel jsem to u tatového passata B3). Tak nevím čím to bylo. Mám zase co koumat, pěkné Podle toho,jak to popisuješ výše mi to nepřipadá na ložisko,ale na netěsnost vzduchového vedení mezi IC a turbem. Pokud by to bylo pravé ložisko,při ostřejším projetí levotočivé zatáčky a tím zatížení pravého ložiska by naopak ztichlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Meyle lozisko po druhe nove, nevydrzi ani 20 tis. Dal jsem FAG, snad bude klid. Chápu to správně, že jsi dal dvakrát ložisko Meyle a obě odešli do 20 tisíc km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Ja som pred dvoma tyzdnami menil obe loziska, daval som FAG a ked som vybral stare tak z prvovyroby tam boli tiez FAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danys999 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Jak je někde nápis VIKA - tak od toho utíkám téměř s panickou rychlostí. moje osobní zkušenost (jen jednou mě přemluvili a pak to stálo moc peněz, takhle se projevuje čínská práce). Jinak známý dělá v práci s ložisky a když to prý má něco vydržet tak dávají značku SKF (Francie)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danys999 Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Ještě malá rada... Pěkně mi hučelo od předního kola, když jsem projížděl pravotočivou zatáčku, tak od levého předního kola hukot jako od vlaku na kolejích - hrůza. typická závada pro levé ložisko předního kola - pravotočivá zatáčka ho víc zatíží. Veliký omyl, v mém případě se jednalo pouze o hlučná sjetá letní pneu, problém zůstal i po výměně ložiska. Až jsem přezul kola na zimní, jízda byla tichá jako dříve. Poučení: dobrá pneu udělají moc práce a ta špatná vás pěkně potrápí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.