160R Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Je to presne ako píše Olaf, ten držiak musíš rozcvaknúť, potom dáš dole ten plast a pod ním je kovová konzola. Vycvakneš rámček okolo rádia, začni naspodu, otvor popolník a ťahaj rámček smerom k sebe. Pod rámčekom potom nájdeš torxy, ktorými je prichytené rádio. Torxy na pravej strane zároveň držia konzolu telefónneho držiaka, viď foto v prílohe (nie je moje, našiel som ho v archíve). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MICO25 Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Ďakujem za rady. Medzitým mi rádio úplne vyplo, takže závada sa bude asi ľahšie hľadať. Rádio som vybral, len by som vás chcel poprosiť o schému 2DIN konektora autorádia - aby som si premeral, či odišlo rádio, alebo doňho nejde elektrina. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 27, 2011 Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 Pinout konektora som dal do separátnej témy, určite sa to zíde. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=9357 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SingleOu Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Ahoj, měním Stream bez mp3 za Audience novější typ . Vztahuje se taky ta nová gateway na tuto kombinaci ? Mr 2006 a gateway mam s pismenem F na konci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 gateway měnit nemusíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Ahojte, měl bych malou otázku: mám Oktu II, MR 2006, čidla vpředu i vzada a Stream - zobrazují se na něm čidla i údaje z climatroniku (econ/auto/teplota atd.). Rád bych vyměnil rádio za nějaký řešení s MP3, u novějších rádií jsem našel, že by se museli měnit složitě jednotky atd. Proto bych si vybral Audience, takže otázka - když máte Audience v autě zobrazují se Vám údaje z parkovacího asistenta i ventilace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Mám Audience kdyžtak k prodeji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scout Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Zdravím, mám v autě také radio Audience a řeším následující problém, který se začal objevovat s příchodem chladného počasí: Radio někdy ráno v promrzlém autě nejde zapnout, nebo respektive zapnout lze, display se rozsvítí a vše ukazuje jak má, ale nejde vůbec zvuk. Rádio se pak rozehraje po cca 20min jízdy, pak už funguje téměř normálně, ale při vysoké hlasitosti se opět vypíná zvuk. Mám v autě také sound systém. Tuší někdo kde by mohl být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KEDARBOBRY Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Ahoj, má AUDIENCE výstup na AUX ? Díky R. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 na 99% je u audience AUX jen vstup ne vystup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KEDARBOBRY Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 na 99% je u audience AUX jen vstup ne vystup jasan, omlouvám se, samozřejmě jsem myslel vstup, tak abych mohl připojit třeba mp3 přehrávač a nebo hrát z mobilu .... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KEDARBOBRY Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 mám ještě jeden dotaz a to k zapojení antény. Už jsem tady něco četl ohledně zapojení dvoutunerových rádíí. Mám 2005 s jednou anténou a řeším jak to zapojit. Nechci dát cca 2000 ,- Kč za výhybku (nebo jak se to heblo jmenuje :-) ). Líbí se mi celkem ten nápad s další schovanou anténou v palubovce. Má to někdo reálně vyzkoušeno ? A nebo zda opravdu funguje toto : http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/antenni-adapter-1-tuner---2-tunery Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 To ti fungovat nebude. Buď budeš potřebovat vyhýbku a nebo dodělat druhou anténu. A nebo si sežeň jednotunerovou Audienci. Jednu takovou prodávám v bazaru ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Jak poznám jestli mám jedno nebo dvou tunerovou a jestli má aux vstup aniž bych ji musel tahat ven zbytečně ? Mám r. 2005 a parkováky přední i zadní se zobrazením, origo telefon s bluetooth, multif volant a maxidot. Je na tu mou nějaký softwarový flash ? Při rádiu mi občas prská. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 uz si to moc nepamatuju ale myslim ze kdyz budes mackat CD bude to prepinat vsechny mozne vstupy a pokud tam bude aux tak je to jasny. Jinak asi bez demontaze na diag a zjistit cislo tam a pak dohledat jestli jde o jedno nebo dvou tunerovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Ahoj kluci. Mám problém ze svojí Audiencí. Je tam od výroby + sound systém. Vše fungovalo jak má, ale zničeho nic se začala jakoby sekat hudba, ale u všech CD stejně. Při dalším nastartování už nehrálo. Vše funguje zobrazuje normálně ale nejde z něho zvuk? Čím to? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 může být špatný zesilovač, radio, kabeláž.. chtělo by to diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 může být špatný zesilovač, radio... že se prostě odporoučel? Je to na výměnu celého rádia nebo se dá spravit je zesík? Když už bych kupoval jiné, je možnost si připlatit a koupit lepší model bez velkých předělávek a investic? Moc díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Pokud máš ss tak zase jen audienci bolero ti hrát nebude jedině Colombus ten ví fungovat bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Pokud máš ss tak zase jen audienci bolero ti hrát nebude jedině Colombus ten ví fungovat bude Opravit se ten zesilovač asi nedá, že? Nemohl by to dělat popř. externí zesilovač (pod řidičem)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 ano i ten to může být, nebo kabeláž k němu... chtělo by to diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Jsem trochu nesvůj z toho co tady píšete :) Do auta bez SS s Audiencí: beru, že to hraje docela dobře, ale občas by se hodilo trochu basů - jde na rádio připojit aktivní subwoofer, případně zesilovač a k němu sw? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Čau Dotaz k Audience ... známej má asi uvnitř seklý CD. Display ukazuje, že tam žádný není, ale jiný tam nejde dát a prej to vypadá i pohledově, že uvnitř nějaký je. Tak dotaz jak CD dostat ven? Předpokládám vyndat rádio a rozebrat? Když ho vyndáme a odpojíme musí se pak dávat nějakej kód? Rádio by tam mělo bejt originál. Jak ho dostat ven a rozebrat? Zkušenosti s rozebíráním tunelu mám jen z mojí O1, tak bych mu na O2 nerad něco podělal Popřípadě jiná možnost jak dostat seklý CD ven bez rozebrání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korfik Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Podobnej problém se zaseklým CD jsem měl u jedný fabky, odvez sem to do servisu a CD během minuty měly venku, radio se z auta nehlo. V audience mám měnič tak netuším, ale může to bejt podobný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 mel jsem stejne problem, i kdyz jsem cd vyndal, tak pak stejne musel menic na servis... :( jinak auto si PIN pamatuje, takze kdyz ho vyndas a vratis do stejneho auta si vpoho. vyndani, sundat ramecek na stredovem panelu, vytahnout 4 krytky na celni strane radia (jsou videt), povolit 4x torx a radio vytahnout dopredu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 OK díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dpurkrabek Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Ahoj, Chtel bych se zeptal.. mam OII RS 2006 s Audienci a Sound systemem. Chtel bych poridit radio, ktere podporuje MP3 a aux. Aux mam v operce ale bohuzel soucasna audience aux pravdepodobne neumi. Premyslim o nakupu audience MP3 z druhe ruky. Otazka tedy zni: Bude mi audience mp3 fungovat bez vymeny gateway? Popripade neni nejaka moznost upravit soucasnou audienci aby se na ni dal aux zprovoznit?? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Jestli máš audienci tak tam určíte aux je ne ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.