Ol@f Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Při druhém pokusu to zdolat ano Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 druhý pokus byl super, to auto bylo v půlce cesty zahrabaný ještě víc než na těchto fotkách, fakt neskutečný co tohle auto dovede .... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 No počkej počkej, jak při druhým pokusu...vidím tam v povzdálí stát Jeep a u Turka uvázanou kurtu, takže tě musel vytáhnout?? Jinak luxus, nečekal bych, že se pustíš do takových velkých akcí. Kde to bylo...našel jsi ten Pánov?? Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Ty jsi dobrej blázen Akorát by mi bylo líto těch disků Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Ano ten jeep v povzdali je jeep kterej tam zapadl taky Je to kousek od mista konani patecniho srazu ktery je tentokrat na Balonu, takze neni problem aby sis to zkusil taky. Ty jsi dobrej blázen Akorát by mi bylo líto těch disků Diskum nic neni, guma je sirsi jak disky takze jim udelala cestu, na podobne veci mam jeste jedny disky ale jelikoz to byla necekana akce tak byly jaksi v garazi. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Na tohle by to chtělo pořádný MTčka typu Cooper Discoverer STT nebo BFGoodrich KM2, s těma svýma dálničníma Dueler HT bych tam skončil taky B) Ale zkusil bych to, jenže v pátek máme třídní akci v Mutěnicích. Nicméně měl by tam dorazit kamoš s Nivou, tak bych chtěl kouknout v sobotu do toho Pánova, když budu mít jištění :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 bych se mozna v sobotu pridal, pokud budu ve stavu ridit Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Tak já se kdyžtak ozvu ;) Ale taky budeme určitě vypadat zajímavě, takže ráno v sedm to rozhodně nebude B) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 No počkej počkej, jak při druhým pokusu...vidím tam v povzdálí stát Jeep a u Turka uvázanou kurtu, takže tě musel vytáhnout?? Jinak luxus, nečekal bych, že se pustíš do takových velkých akcí. Kde to bylo...našel jsi ten Pánov?? Druhý pokus a taky jiná taktika ... a povedlo se, i tady se člověk učí, a samo respekt, že se Odra do dobrodružství pustil, škoda neděle, kdy to vypadalo na souboj s Pažoutem :jelen: :asie: Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 probehl ostry test limitu klasickych zimnich gum a ridice. :jelen: :asie: Ty jo,parada a kloubouk dolu Ty mas plechovy kryt pod motorem ? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Ještě ne ale bude to příští úprava Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 no ale ten plastový udělal solidní obtisk :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 (upraveno) Ondro jaký je výsledek z pátka - soboty? a. vyhrála králíkárna 4007 b. Turek vytáhnul na kopec 4007 c. plichta, protože zvítězil :jelen: :asie: Upraveno Prosinec 7, 2014 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 nejbliz asi je to c), 4007 delala ze nejezdi po stejne planete, ale rozhodne jsme nezahaleli s experimentovanim a turek ma za sebou prvni jizdy v pisku a pecka, 10m jizdy bokem jsem s timhle autem jeste nedal. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 38 700km, vymena brzdovych desticek, taky jsem byl prekvapenej ze tak brzy ale kdyz jsem videl ze na prednich deskach novych je jen 10mm brzdoveho oblozeni a snimac je udelanej tak ze ho pri 3mm probrzdis, takze je defacto pouzitelnych 7mm. Snimace na prednich deskach uz byly nacnute moc nechybelo a rozsvitilo by se to. Zadni desky byly v lepsim stavu ty by dali jeste tak 10Tkm ale kdyz uz to bylo venku a byly od dvorniho dodavatelek ktery vzdy zvladne nejakou tu slevicku tak jsem to rovnou vymenil nez to kuchat za 4 mesice znovu. Pri te prilezitosti jsem jeste z ramen a plechu okolo brzdy vytahal snad dalsi kybl blata z posledniho dobrodruzstvi. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Kdyby kýbl, to byl krtinec jak prase pod každým kolem Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 tak uz i na snih doslo ale bylo ho malo, aneb sjezdovka tez prekonana Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Hele po sjezdovce se jezdí se čtyřmi kroužky ..... :D , ale on je vlastně Turek kříženec Audi a Porsche, takže je to vlastně OK, jak to nahoru jelo? v pohodě viď? Ještě jsem nesdělil jeden poznatek z ledovky, supr na ní funguje sjíždění ze svahů ...po ledovatce na pohodu Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Ondro, kde to je? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 hela nahoru lip jak dolu, zase az takovej krpal to neni, ale predtim jsem slizdel kratsi, prudsi a namrzlejsi a tam mi asistent sjezdu dost zavaril, kopec byl jeste naklopenej a brzdy delali bordel, musel jsem ho vypnout dat manual jednicku a nechat kola se motat, jinak bych skoncil ve skarpe. Nasel jsem fotku z toho mista kde byl asistent na obtiz raym0n: Kohutka na CR/SK hranicich Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 Kohutka je fajn, jezdili jsme tam v zimě na chatu lyžovat Jen škoda, žes neměl víc sněhu, byla by to větší prdel B) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 tak 39 xxx vymena oleje a vzduchovej filtr, prechod na Millers Oils, zatim teda jeste ne nano drive pac neni s 507.00 a v tovarni dvoulete je problem zaridit aby uznali 5W-40 ktera nema 507.00 a 5W-30 s 507.00 a nano drive jeste neni. Jinak zkusebni jizda s pasikem 2.0Bi-Tdi a tech 190km/h tam bylo sakra rychle, pak uz jsme museli brzdit na runway v Hradci. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Nový Rok jsme zahájili kulatinamy Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 řeknu ti, parádní kočár. Snad jednou... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Gratulace, ať vám to jezdí i v letošním roce Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 jezdí???? vždyť on se pohybuje pouze nízkými přelety ..... nebo plížením vpřed polem nepolem jako malotraktorem .... každopádně gratulace k Novému roku i ke kulatinám s přáním přežití tohoto roku jak na cestách tak v jägermeisteru :asie: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Včera už to bylo moc a řekl bych že strop. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 no jsem právě objevil tvou "ranní" sms až navečer , no chtěl jsem ti odepsat něco ve stylu " ... a co kolena? :D " Včera už to bylo moc a řekl bych že strop. on zbyl jagermeister? to by bylo poprvé co moravák prohrál s alkoholem Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Nezbyl ale i tak to dopadlo spatne .... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky