Guest Zdenek1976 Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Je možné dokodovat nebo nějak aktivovat funkci smartlink na rádiu Bolero (MiB 2)? vuz je modelovy rok 2016. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MrZ Odesláno Září 23, 2015 Sdílet Odesláno Září 23, 2015 Niekto z Vychodneho Slovenska kto by nakodoval OIII 2015 ? Dakujem majkyke, ozval si ti niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michael148 Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 Ahoj,nekdo ze severnich cech? Potreboval bych prosim nakodovat zadni led svetla. OIII 3/2015 1.4 Tsi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 kdyby jsi měl zájem, tak Praha - konec D8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flope63 Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Chtel jsem se zeptat jestli uz nekdo zkousel odblokovat obraz mirrorlink za jizdy. Nebo to bude fungovat po odblokovani videa za jizdy?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majkyke Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 majkyke, ozval si ti niekto? Ano v KE je chlapik co to robi,ak mas zaujem posli mi SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Je od MR2016 na multifunkčním volantu ovládání telefonu SW záležitost a nebo je nějaký rozdíl i v HW (jednotka, ...)? Volanty jako takové by měly být všechny shodné. Jde mně o to, jestli má smysl za ovládání telefonu 1000Kč připlácet nebo půjde dokódovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Pokud nebude na tlačítkách symbol telefonu tak tam tu funkci nijak nedostaneš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Je od MR2016 na multifunkčním volantu ovládání telefonu SW záležitost a nebo je nějaký rozdíl i v HW (jednotka, ...)? Volanty jako takové by měly být všechny shodné. Jde mně o to, jestli má smysl za ovládání telefonu 1000Kč připlácet nebo půjde dokódovat. co budeš mít za radio? myslím, že telefon na volantu je zbytečný, mám ho tam, ale stejně telefon ovládám přes dotyk displej rádia, přijde mi to jednodušší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Pokud nebude na tlačítkách symbol telefonu tak tam tu funkci nijak nedostaneš. Jestli se nepletu, jsou věnce a tlačítkové moduly od MR2016 všechny stejné. MF volanty jsou sjednocené a jsou na nich všechny možné funkce (hlasové ovládání, front assist, telefon). Ty které nejsou součástí výbavy pak jednoduše jen nefungují. jar_da: buďto Amundsen nebo Bolero, ještě nevim. Původně jsem nad Amundsenem neváhal, ale trochu mě poslední dobou odrazuje dynamické navádění. Na starém Amundsenovi (Octavia II, Superb) jsou dopravni informace velmi neaktualni. Když by nebyl v základu MF volant, tak bych ho za 5 000Kč oželel a ovládal telefon na displeji. Ale když už tam MF je a funkce telefonu je jenom za tisícovku, tak asi objednám (pokud nepůjde dokodovat). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 taky mam ovladani mobilu jak na radiu tak na maxidotu a pouzivam radio na volatnu maximalne zavesim a zvednu hovor, hledat tam v telefonim seznamu je peklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Je od MR2016 na multifunkčním volantu ovládání telefonu SW záležitost a nebo je nějaký rozdíl i v HW (jednotka, ...)? Volanty jako takové by měly být všechny shodné. Jde mně o to, jestli má smysl za ovládání telefonu 1000Kč připlácet nebo půjde dokódovat. Ak máš na mysli možnosť hlasového ovládania, tak toto nie je vecou kódovania. Je to tiež jedná z chránených funkcionalít cez SWaP, malo by to byť dodatočne aktivovateľné po zaplatení príslušného poplatku, ale neviem, či už je to uvoľnené a zakúpiteľné cez originálne príslušenstvo, ako je napr už asistent únavy. Odporúčam teda hlasové ovládanie objednať z výroby. Chtel jsem se zeptat jestli uz nekdo zkousel odblokovat obraz mirrorlink za jizdy. Nebo to bude fungovat po odblokovani videa za jizdy?? Toto zatiaľ nejde, odblok mirrorlinku nemá súvis z odblokom videa za jazdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Myslím klasickou funkci telefonu - přijetí/ukončení hovoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Pro mě bohužel vyřešeno - v případě nákupu paketu Dynamic odpadá multifunkce ze základu. Jedinou cestou zachování je právě příplatek 1000Kč za ovládání telefonu (který v tomto případě představuje kompletní MF volant). Jak je to ve skutečnosti s možností dokodování zatím neznámo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poli007 Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Ahoj všem - je tu někdo z okolí Kuřimi (nebo Brno, Velká Bíteš), kdo by nakódoval O3 MR 2015 Ambition?:) Předem Vám děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 alessi brno i bites... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poli007 Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Prosím potřebuju (jestli půjde) nakódovat XDS na O3. Praha. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Malo by sa to dat. Ja to mam a je to rozdiel. Nevyhoda je vsak pri ostrej jazde obcas podymuju brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Asi bude záležet na jednotce ABS tipuju. Ale jsem v tom lama. Mám to na O2 nakódované od Rolbaře a teď v zimě je to znát. Žádnej zázrak ale za ty prachy. ;) Jenže Rolba je teď OFF a tak hledám někoho v Praze kdo mi to do O3 nakliká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poli007 Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Ahoj pánové. Mám na Vás dotaz - asistent rozjezdu do kopce jde nakodovat? díky za info:) zkoušel jsem to totiž podle návodu zde v tomto vlákně a nefunguje...zřejmě jsem někde udělal chybu nebo si to nedokážu vysvětlit...:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Poli - napis cislo ESP jednotky, verziu HW a SW a aktualne kodovanie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nana Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Dobrý den, jde na diagnostice vypnout osvětlení prostoru nohou vpředu i vzadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Proč to nevypnes primo v nastavení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nana Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Bohužel v nastavení to nejde. Jde vypnout pouze tak, aby světla nesvítily za jízdy. Ale když otevřu dveře, tak všechna světla svítí a zbytečně 20W žere aku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Nezere to nic,to je zanedbatelne,ale ano,ide to cez diagnostiku zakazat a nebudu svietit vobec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Bohužel v nastavení to nejde. Jde vypnout pouze tak, aby světla nesvítily za jízdy. Ale když otevřu dveře, tak všechna světla svítí a zbytečně 20W žere aku. otázka je načo máš pri vypnutom motore otvorené dvere tak dlho... a ak aj by si ich mal otvorene 4 hodiny... po 30 minútach sa centrálna elektrika uspí a všetko zhasne.. takže nechápem zmysel nejako šetriť baterku... časté studené štarty v meste jej uškodia omhono viac :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poli007 Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 To 160R - zde jsem doufam prilozil soubory co po me pozadujes:) a jeste jeden dotaz...na O2 jsem mel dokodovany roznuti mlhovek po seslapnuti brzdy, tak ze me svitilo vzadu v podstate svetlo jak nahore, tak dole pri brzdeni...jde toto i na O3? diky moc chlapi:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 1. dat ledky, ktere berou nula nula prd, jak do footwell, tak osvetleni kabiny 2. pokud ledky nechces, vykaslal bych se na diagnostiku a vytahl bych zarovicky, ktere muzes kdykoliv sam dat nazpet, takhle bys musel hledat diagnostiku ... 3. pres diagnostiku muzes i ztlumit jas, napr na 30% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.