Dava@Seva Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 (upraveno) GO TSI za 4 minuty. Jak jednoduché. https://youtu.be/On9Hiugp1iY Upraveno Leden 22, 2016 uživatelem Dava@Seva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Ten motor uz jsem nekde videl :) :) Jinak kdyz uz to mel v tomto stadiu rozpadu, asi by jsem vytahl i pisty a prekrouzkoval to ... Jinak ty budiky kdyz to vytoci na zacatku a na konci vubec nevypovidaji o stavu motoru (spotrebe oleje atd..) ale o chybe skrtici klapky nebo o odvetrani motoru (sekundarni vzduch)... Jinak se pekne na to diva kdyz to nemusite delat VY... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaroSe Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Zdar. Chcel by som len napísať pár viet O oprave môjho auta. Motor pred opravou žral cca 1,5L/1000km. Dlhší čas som zháňal servis kde by mi pomohli, poradili čo s tym, koľko bude stáť oprava , možný termín atd. Volal som do rôznych servisov, komunikácia hruza, ceny ani nehovorim... až som natrafil na tento web, napísal som p2p správu A potom šlo všetko ako po masle. Hneď sme sa s Jurem dohodli na cene, čase opravy, prebrali sme vsetky detaily atd. Proste prístup ako má byt. S prácou som veľmi spokojny, auto už má za sebou 1300 km A olej stále drží svoju hladinu. Pánova mechanika môžem len odporucit. Kvalitná práca, super pristup, fajn. Hoši, dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 jj dik hlavne ze se povedlo... at ti to jezdi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 JaroSe: dej vědět po cca 50 tis km, jak to s ubytkem vypadá. Zustavas u 5w40? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Jedno auto uz na cca 20 tkm a v poho.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Jen tak mimo tema ze zvedavosti, co mel Svycar na SPZ? Ja jen, jestli to neni nekdo tady od nas:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Svycarska SPZ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 On má Jirka taky švýcarskou, tak ho zajímalo, jestli to není soused ze Švýcar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Svycar sem chodi a uz jsem psal... Zverejnovat znacku si nepreje... Jestli bude chtit napise ji sem sorry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 ono mu šlo asi jen o místo - město nebo tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 lidi stěma SPZ nadělají.. kdo chce tak si to auto stejně někde najde stát.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Rozhodnuti a prani uzivatele... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Jak pise Jarda, ze zvedavosti jsem chtel vedet, jestli to treba neni nekdo ze stejnyho kantonu. Ale chapu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Jj v poho Jinak mame dalsi Tsi na go... Foto pozdeji... Auto ma trochu smulu, podpaleny ventil a ulomenou svicku na 1 valci... Hlavu sundali v autorizaku, ale chteli 30 tkc jenom za opravu ventilu a zpetnou montaz... Majitel, ale pujde jinou variantou... Trochu drazsi, ale podle mne rozumnejsi... Foto a popis prubezne... Zitra se hlava odvazi na go k pavlickovi a postupne se bude rozdelavat zbytek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Tak a dalsi TSI na opravu, jak uz jsem nekde referoval... Pan ma tu smulu ze se mu po koupy podpalil ventil... Co mne zarazi a Juru taky je zpusob a provedeni sundani hlavy v autorizovanem servisu... Asi maji jinou DP na sundavani hlavy... Viz napriklad nesundavali vubec bocni dekl na rozvody, listy atd... Dale nevime proc sundavali torpedo vcetne steracu???? Nejak nechapem... Auto se zitra odstroji a zacnou se dolovat pisty... Hlava, turbo a sani je jedena velka hromada... :( :( ach jo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Ten píst jste už čistili, nebo se vyčistil sám? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 NE necistili... muzou byt dva zpusoby co se tam stalo... praskla svicka a poskodila ventil,... ztrata komprese a benzin pist vymyl... nebo opacne poskodil se ventil a znicil svicku a benzin pist vymyl... Majitel se nechtel moc hadat z autorizakem a proto to skoncilo v Brne Osobne se priklanim k prvni variante.... Autorizak dal za tepla svicku ta praskla a poskodila ventil... uvidime jak jsou na tom ventily az se ta hromada (hlava, turbo a sani) rozdela... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
porkypig Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Tak tuto spust mi Jura ukazoval, dokonca jeho pani sa pozastavovala nad "vyviazanou rozvodovou retazou". Nuz, nie je asi autorizak ako autorizak... Kamarat co robi na importe Skoda Slovensko mi hovoril ako to je s autorizaciou. Ze oni by aj obcas mozno radi nedali alebo odobrali autorizaciu, ale ked dotycny splni zakonne poziadavky na autoservis plus nejake dlasie prkotiny, nemozu ho odmietnut lebo je sloboda podnikania aj keby vedeli ze je to fuser... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dava@Seva Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Chudák auto, ti mu dali zabrat. myslím v tom autorizáku. U Jury bude mít auto lázně a rehabilitace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 No standartni postup to neni... Asi nepouzivaji DP nebo o ni neslyseli... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 majitel se nechce hádat se servisem? Tak proč to tam dával? Autorizák je tuplem pojištěnej, tak to měli dát na jejich pojistku na blbost.... žádny sraní s nima. to je asi důvod, proč to auto před novým majitelem někdo prodával. Pak si kupte ojeté auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Do hlavy majitele nevidim, radil jsem mu co ma a nema delat, ale pod argumentama asi kapituloval... Dale, kdo zazil jednani s autorizovanym servisem ohledne reklamace, vi ze to jednani neni jednoduche... maji tento system pekne zvladnuty... Podle mne kulance 50 na 50 by byla realna ale argumenty majitele proc jde touto cestou taky chapu... Chce jezdit, nechce mit nekde auto pul roku schovane az se to vyresi atd... Prvni chyba byla ze to koupil a druha ze si nechal v autorizaku udelat rozvody...Tim to cele zacalo i skoncilo... po rozvodech avymene svicek najel cca 1500 km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 ne, tys mě nepochopil. autorizák podělal opravu, tak mu neměli nic učtovat a dát si to na vrub sebe = pojistka na blbost. To samé sem řešil v listopadu s autorizákem, kdy podělali vyměnu klikovky. Bez většího hádání to prošlo... a platilo se, jenom co opravdu udělali a ne jejich pokusy a hokusy.... jj to naštve no.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 No vcera jsem zaspal, tak foto Olomoucaka az dneska... Tak rozdelano a ... vacky poskrabane jako svina a hlavne, uz se v tom nekdo vrtal... Na vrchnim viku jsou dve barvy tmelu (neda se to rozdelat bez sundani rozvodu)... Prvni tmel neocistili a druhy pouzili zeleny... Proc??? mozna potkane, mozna chteli resit vysokou spotrebu oleje ... nevim, ale divne to je... A dale mne zarazi zpusob provedeni, ale uz si zvykam :( :( Jak na tom je hlava, se dozvime az po prevzeti od Pavlicka, co tam bylo vse KO... Bude to zajimave... A to se jeste nebavim a tom jak sundali hlavu v autorizaku atd...Jak jsem koukal na tesneni pod hlavou mne zarazila koroze mezi 1 a 2 valcem... Nejak jsem tomu neprikladal vahu a ted jsem to pochopil... To tesneni nekdo pouzil 2x... :( Jinak stiraci krouzky jako beton... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Tvoje práce? :D http://www.autoforum.cz/fascinace/skoda-citigo-go-je-blaznivy-sleeper-ma-1-8-tsi-a-4x4/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Tak dneska pistu odvezeny a zitra budou k namontovani... Koukal jsem a snazil jsem se vyfotit pistni cepy a uz taky maji neco za sebou... :( Nejake foto z dnesniho odpoledne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
porkypig Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Jak tak pozeram tak pomaly kazde auto ktore u vas skoncilo kedysi preslo rukami p. Lorence... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Naslo se par vyjimek, ale skoro na kazdem byla nejaka blbost... Kdyz jsou to sroubky, neco nedotahnute atd..., tak to jde, ale jak nekdo zanedba nebo nedodrzuje technologicke postupy (nesunda stary tmel atd...) je to na pikacu... Ono neni to o tom, ze strasime majitele, to ne, jenom popisujem veci na co narazime a co si o tech vecech myslime... Ne vzdy musime mit pravdu o tom zadna ... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.