Tomas F Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Z toho brzy vznikne brněnské West Coast Customs.. Jinak je nějaká normovaná spotřeba oleje CDAA po GO? Počítám, že to bude méně než Škodovkou udávaných 0,5l/1000 km. Po cca 4000 km jsem teď doléval pár deci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mara2000 Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Pár deci si to vezme vždy, v normě by mělo být cca. okolo 1L na 10-15.000km. Pokud si pročtete celé téma tak skoro všechny GO v servisu u Jury v Brně spotřebu eliminovaly na minimum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freddy Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Mara2009 : neměj strach pionýre na vše se přijde.už ted na 99℅ to neni provedenou opravou.ještě je potřeba nějakych testu a zase vše bude OK ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Ted resim jednu reklamaci... borcovi to bere cca 0,4 L ale ma extremne maly najezd... Uz to vyresil, tak snad uz to bude OK... Jinak co mam echo od borcu, cca 0,1 az 0,2... na 1000 km... a to je normalni spotreba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas F Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Ok.. představa je, že bych každých 10 000 km koupil 5l oleje, těch cca 4.5 l tam nalil hned a zbytek vyjezdil do další výměny. Tak snad se mi ekonomický plán nesesype :D P.S. Jak je to s olejem v 6° manuální převodovce - konkrétně s jeho trvanlivostí. Kolik km si může člověk představit, když se řekne "celoživotní"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 kolik si najel... Jak uz jsem psal ... jestli mas vetsi spotrebu oleje po GO, problem je jinde... pozoruj, mer... : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 stale to sledujem. ako pisem vyssie, mam nieco malo cez 2500km. takze pockam na dalsi vyvoj. ak to bude zle, ozvem sa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Prosinec 14, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Tak koukám, že ten náš motor a jeho spotřeba oleje je never ending story :smich: Doposud jsem si myslel, že to dělají kroužky nebo PCV (případně jejich kombinace). p2p: Pochopil jsem správně, že olej se může tratit ještě "jinudy"? (samozřejmě nemyslím např. díru v bloku nebo vaně ...). Pokud ano, tak to už snad nemůže být ze strany kontruktérů náhoda :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 jj jsou i jine zpusoby... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Prosinec 14, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 No ale rocket science to není, ne? Kudy se asi může ztrácet jinudy, když pominu, že hlavu děláte taky a turba problém nejsou. Ono mnoho cest, kudy se olej do válce může dostat není ... Nemyslím si, že kromě pístů/ kroužků a toho mizernýho odlučovače za tím stojí něco jinýho. Ono i rusákům to po výměně za BK žere cca 1l/10000tkm, to samý Hartogovi i s jeho 3mm stíracím kruhem (ten dokonce říká 1l/5000km je normal) ... Nemáte možnost porovnat podtlak na motoru pro jednotlivé odlučovače, třeba jestli jejich poslední modi 06H103495AH je na tom stejně jak AC a nebo předchozí? Sorry za OT. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Proc to nekomu zere i po go v jednom pripade v jednom pripade je vyresen... Ono staci trochu popremyslet... jak bude mit jistotu klidne to sem dam, ale zatim ne... je to neco mimo kruhu a pcv... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinku Odesláno Prosinec 14, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 jsi tajemnej jako hrad v Karpatech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Nechci davat info dokud se to nepotvrdi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
canopus Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 Nesmite zapominat, ze prvnich cca 1000 km to neco zbastit muze... Potom uz by problem nemel byt.. tak ale zase nie ze to zerie tak isto aj po 3000km ... 2000€ vyhodenych do luftu tym padom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 p2p jistě myslel až 10 000km, což je standard jako u nového, nezajetého motoru. Oprava pístní skupiny je jediné možné řešení tohoto problému, tak v tom nehledejte nic jiného. Myslím, že pokud majitel uvidí na vlastní oči původní stav a porovná s novým, bude mu vše jasné, pokud dostupné info z netu není dostatečně přesvědčivé ... Způsobů oprav je víc, kdo si co vybere je jeho věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 či už nebude lepšie riešenie nový za 3000eur , sem tam sa objavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Tak a YETI finisuje... Dneska prvni start... Budou se jeste dodelavat nejake blbosti, jako lozisko na prave predni strane, davala se new vodni pumpa atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mara2000 Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Jiri v Brně na dílně přes minulý víkend udělal testy, zjistilo se že hladina cestuje všemi směry a nedrží tam kde má což je rozhodně špatně, byl vyměněn díl co by na tohle mohl mít vliv, pokud to zabere na spotřebu oleje tak to sem kluci dají. Nicméně hladina už týden drží jak skala, nemám teda skoro žádný nájezd ale hlavně hladina necestuje směrem nahoru co se předtím dělo i při krátkých trasách. Je to tedy na dobré cestě, plánujeme delší výlet cca 500km ať se to prověří a ozvu se. Zatím dík Jurovi za rychlé řešení reklamace ... dle všeho to s GO opravdu nebude mít nic společného ale jak sem již psal CDAA umí vždy překvapit a tentokrát až moc ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášL Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Ano CDAA umí vždy překvapit :) PS: minulý týden se na chvíli rozblikala palubovka, jak vánoční stromeček a motoru se moc nechtělo do otáček, naštěstí po výměně svíček vše OK. EDIT: Naštěstí svíčky jsou suché, takže má obava, že by procházel olej přes kroužky se nepotvrdila. Ovšem nemám diagnostiku, tak nevím proč mi vynechával ten jeden válec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Tome, ta první svíčka zleva, to je snad jasný, proč to žere 0,4l/1000km... Za mě toto není v pořádku. Ta vačka, chybělo jí mázání? ... Jak dlouho jsi jezdil s tou olejničkou 2,5/1000 než to šlo na GO jenom s 60tkm na hrbu? Máš to od nova nebo to bylo bráno jako jeté? To že palubovka byla jak stromeček, nechal sis to napíchnout a vyčíst závady z paměti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 no neviem teda. nie som mechanik, ale 0,4L na 1000km sa mi zda vela. To je v podstate to, com som mal na aute pred tym, nez sa spustila katastrofa a a spotreba oleja stupla zavratnou rychlostou ( na cca1,5litra / 1000km) otazne je, ci to ide cez piesty, alebo je unik niekde inde. Ak je to kruzkami, je to zase len a len zaciatok konca. Zase zacne karbonizacia s naslednym procesom. tiez sa chystam pozriet sviecky. Som zvedavy a budem velmi sklamany, ak nebudu suche. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Spotřeba 0.4 není v pořádku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášL Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 jj ta spotřeba je větší, myslel jsem, že to nový PCV ventil vyřeší. Na GO to šlo při 117tis. km a předchozí majitel to zřejmě neřešil. Vlastně řešil - prodejem, ale to je na jiný příběh ;) Já s tím najel asi 600 km, než sem zjistil, že to žere oleje jako ďas. Do vačky se udělala rýha, díky chybě "držáku uložení vaček" a pak to špatně mazalo. Ve Škoda servisu, mě nepřímo řekli, že tento díl byl problémový a byla na něj svolávačka. Bohužel vag nemám, a první co mne napadlo, než někam vyrazím, bylo podívat se na svíčky. Snad to nebude utíkat přes ten válec, uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Tomáši jak řešíš tento problém s původním majitelem popř. prodejcem od ktereho jsi CDAA koupil? Jsem na tom stejně a čekám na vahovou zkoušku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawwid17 Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Šťastný nový rok a veľa zdaru s našimi CDAA ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 V 12. 6. 2015 at 23:02, p2p napsal: Pro prehlednost davam seznam aut co opravoval Jura a jsou zdokumentovane na foru: Řešili jste i nějaké 2.0 TFSI BWA? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dava@Seva Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Kterej dobrák citoval tak velký příspěvek, celý jsem to přelouskal a myslel jsem že je to nový příspěvek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Kterej asi :-) Používám třetí den Tapatalk a v telefonu to velké nevypadalo. Ale už jsem to upravil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 A uz se rvou... :) Misicko ... resili asi dve RS... On ten blok je stejny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Právě proto se ptám. Nejsem s olejem zatím tak daleko, ale nejspíš mne to časem taky nemine. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.