ketys Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Ketys: odkial si? Jsem asi 30km od Jeseníku, proč? OT: už jsem se na to včera nemohl dívat, tak jsem to umyl...první jsem udělal samozřejmě střechu a než jsem vyleštil všechno kolem, tak mi na ni (mokrou střechu) nasedalo tak minimálně 100 kusů jakýchsi malých mušek a sviní a práce byla v čudu .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 spravil by som ti dobru cenu na podvozky,ale zase si dost severne a tade nechodim,ze by som ti do ceny zapocital aj dovoz :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 No, bývám i v Zábřehu nebo Praze :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 tak to je uz ine kafee :-) do prahy by som ti to hodil,z prahy uz dost ludi bralo odo mna podvozok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 25, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 Určitě bychom se dohodnout mohli :-) Co bys mi doporučoval podle toho, co jsem psal předtím? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 tak ked mas vybrane KW a H&R tak urcite skor KW,ale oproti tym cenam co tam mas uvedene ti viem dat trosku lepsie ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 (upraveno) Ahoj nějak sem četl sem tam něco a všim sem si že tak dáváte 35/35 zajímalo by mě jestli bych si natom nevymlátil zuby na R16 nízkoprofiláčích... A nemáte někdo ozkoušenou značku (krom Weitecu prej je to hroznej shit :D ) ale jen pružin, tlumiče mám dobré a nepotřebuju nějaký štelovací, stačí mi jen ty pružiny tak těch 35/35 a jestli nemá někdo i třeba ověřený obchod kde zakoupit.. Díky :) Upraveno Září 21, 2012 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 nidke jsem tady nenašel zmínku o podvozku sachs, vždycky jsem si myslel že to je kvalita a jelikož podvozek na mojí RS TDi je po 115tkm dost bídnej tak koukám co dál... má někdo zkušenosti se sachsem nějaký +- díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Zdravim vsecky, 2.0 FSi 4x4 ... mam problem se zadni napravaou pri prejeti treba i retarderu kdyz se auto zhoupne pres zadni napravu a jakoby povyskoci tak se od zadni napravy ozyvaji rany jako bych mel v kufru nepridelanou rezervu a to neluvim o prejezdu nerovnosti auto se od zadniho praveho kola uplne rozvybruje jakoby tam byla jen pruzina a nic vic. auto je nestabilni NO HRŮZA!!!!!tak nevim jestli je potreba udelat sylentbloky zadni napravy. jelikoz i tlumice jsou vymeneny i s hornim ulozenim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 možná se zeptám jako blbec, ale jak nastavujete výšku auta na stavitelným podvozku? jde mi o rovnoměrnou výšku vpravo vlevo, jestli podle délky zavitu nebo někde na rovině měřit vysku auta... většinou mi prijde ze zadny auto nestoji dokonale rovne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Vzdy jsem to delal podle zavitu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 premejslel sem nad tím, protoze vím ze u zavodniho auta(napr vrchy) se presne merí vyska celyho auta u kazdyho kola zvlast s ridicem, palivem a takle pak nastavuje.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 já loni v září (cca po měsíci ježdění) nastavoval doma v garáži tak, že jsem si změřil vrchol blatníku od země kolem dokola, a pak to nastavoval a měřil po nastavení. A ještě vedle toho jsem vzadu přeměřoval dle závitů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malyhonza Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 nemá někdo reference na podvozek od SACHS?? origo už asi odchází do kytek, a je potřeba vyměnit. mám origo tlumiče a pružiny Eibach -35mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Tak k tem pruzinam kup zluty Koni a jeste si nastavis tuhost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 A co myslíš že tam origo je ? Pokud máš rs mas tam sachs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 caute, planujem sportovy podvozok na OII a neviem sa rozhodnut aky, potrebujem nejake odporucania, cena okolo 500€/13000czk , co poviete na: weitec ultra gt, eibach pro system? alebo viete o niecom inom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Je toho dost záleží hlavně na tom kolik s tím autem rocne najezdis km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 dost tady jede v této cenové APčko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 kazdodenne jazdenie, mesacne +-1800km(22tisic rocne?) chcem nieco spolahlive, znizienie od 20mm do 35mm, nie moc tvrde no aby to aj drzalo v zakrutach... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 ahoj panove chci si koupit nejake dily na podvozek a volim mezi znackami MEYLE, LEMFÖRDER, TRW. cetl jsem hodne o kvalite znacky meyle. ale chci vedet nazor uzivatelu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 rozmyslal som aj nad komplet tlmicmi z O2 RS, viete mi zistit cisla dielov prednych a zadnych tlmicov a pruzin z RS? co je dobre este vymenit na seriovej O2 aby tam pasovali z RS? okrem stabilizatorov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 original RS podvozek te prijde na to co stavitko od AP a rozhodne neni tak schopnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Hladam nieco co vydrzi dlho, do 500€, znizenie max 4cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 original RS podvozek te prijde na to co stavitko od AP a rozhodne neni tak schopnej kterej není tak schopnej, origo RS nebo AP? Já budu muset na jaře měnit podvozek na RSu a rozmejšlim se mezi origem nebo V-maxx, chtěl bych to malinko níž ale jinak jsem s tim origo spokojenej, nebo origo tlumiče a snížený pružiny ale zase nevím který aby to byl znatelnej rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 ivanrs - cena by odpovidala, vydrz je otazkou chjetov na nem ted uz pojede uz treti sezonu a myslim ze je OK, je to o jizdnim stylu, to maximalni snizeni je problem no. funaki - AP je lepsi, jsou tu kluci co maji RS TFSI a maji AP nebo HR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 AP su aj pevne nie? Tych 30mm by bolo fajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 origo RS podvozek a k tomu sportovní pružiny HaR a nebo einbach o -30mm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Origo rs podvozok myslis len tlmice alebo aj stabilizatory a tycky stab. ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Ol@af - já měl AP na O1 a to bylo jak trakař :D, je fakt že jsem to měl dost dole a zadek na max ale stejně, to RSo je tak akorát mi přijde, je to risk no, každýmu sedí něco jinýho Seda - a bude to snížení znát když dám jen pružiny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.