wilson Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Cau panove Mam dotaz.kolega ma OII po LF r.v.2013.Ted tam dal Columba misto Swing a nefunguje mi ovladani na volantu (na predchozi OII r.v. 2008 mu to slo) pomuze prehrani SW?? Popripade jakej tam dat.Uz jsme ho kdysi prehravali,takze vime jak na to,ale nevime jakej tam ted dat........Ted tam je SW 1024. Moc dik Pavel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Čau lidi :-) Chtěl jsem se zeptat, mám Columba a když používám jen mapy, občas tam mám zobrazenou jakoby kolonu z autíček ale ve skutečnosti žádná kolona není, nevíte, co ty autíčka tam znamenají? A umí kolumbus naplánovat cestu když na mé plánované cestě se stane nějaká nehoda? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 TMC je založeno na infu z radia, pokud to má špatné informace, tak to i špatně zobrazuje :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Ten fw musí být vypalený na cd? dvd mi to nebere, vždy ukáže, že je špatný medium nebo něco podobnýho... reset 3 kombinací instalaci nespustí...poradíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Palim CD, pouze mapy na DVD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 přwsně tak, SWL media jedině CD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Jasně, už tomu rozumím, pokud TMC dostane informace že je tam nějaká kolona nebo podobně tak mi to automaticky vyhodí na rádio aby mne upozornilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 Cau panove Mam dotaz.kolega ma OII po LF r.v.2013.Ted tam dal Columba misto Swing a nefunguje mi ovladani na volantu (na predchozi OII r.v. 2008 mu to slo) pomuze prehrani SW?? Popripade jakej tam dat.Uz jsme ho kdysi prehravali,takze vime jak na to,ale nevime jakej tam ted dat........Ted tam je SW 1024. Moc dik Pavel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 Soft pro face pomuze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 jj,jakýkoli novější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 Diky moc :) Nasli jsme 2684,tak snad to bude s nim fungovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Chtěl bych se zeptat, když mám na MR06 vyměněnou gateway jednotku tak, že funguje rádio Amundsen, šel by i Columbus rv 2014 s HW:H23 a SW:6270? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Půjde bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 OK, super. Díky. Zaujalo mě že v inzerátu píše že už to umí DAB, takže pak už jen natáhnout svod z antény (má a umí DAB - origo ŠKODA). Co se týče bluetooth jednotky pro telefon, to se musí koupit sólo plus mikrofon atd, že? Třeba rozdíl mezi Amundsen a Amundsen+ byl i v tom telefonování, tak jestli náhodou nevymysleli něco takového i v této verzi columba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Mikrofon, pokud by byl original, tak by mel byt i u amundsena v lampicce, takze nejhur jen kabel od nej. Jednotka pod sedacku a jeji svazek je jasny. Rns 510 a derivaty nikdy nemely bt, vw nechtelo, vw nedostalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Mohu poprosit o radu, jaký firmware stáhnout na columba viz příloha? Mapy snad potom zvládnu. Díky. Edit: Delivery part number 3T0035680E 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Najvyšší FW, ktorý sa dá nahrať do všetkých Columbov je 5238. Do tvojej by mal pasovať aj 5274, ale nejaký rozdiel medzi nimi nespoznáš. Tam by mali byť rozdiely už len v DAB. Ja tiež zostávam na 5238. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Takže stáhnu firmware na 5238, provedu update a následně mapy a je to vše ok? Ještě jsem četl v diskuzích něco o desce, že ten firmware musí být přímo na desku daného columba. Prý už se několikrát stalo to, že se na to někdo nepodíval, stáhl někde něco a musel na výměnu desky. To by se mi nechtělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Je totiž sakra rozdíl o jakou evoluci se jedná, 5238 je platná pro C12 škoda;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Je aj upravená 5238 ktorá sa dá použiť na všetky dosky. Ja mám C6 a šlape bez problémov. http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/34434-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Mrknu na to, díky za odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vokial Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Čau, googlil jsem a jestli jsem to správně pochopil, tak servisní menu jde zprovoznit přes diag. (přizpůsobení, kanál 50 hodnota 1)? Dále jsem spároval telefon s Columbem, ale při vyvolání tel. seznamu mi to nahlásí že "telef. seznam není k dispozici", jinak seznam posledních volaných, nepřijatých a přijatých čísel mi to zobrazí, i volání funguje. Kde je chyba, ve staré BT jednotce? Jak můžu rozchodit Optický parkovací systém v Columbusu? Mám přední i zadní park. čidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 A googlil jsi na co je vazan ten opticky parkovaci asistent? Pokud nemas fl parkovaci jednotku, tak googli dal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Chtěl bych se zeptat... Měl jsem původně Nexus, následně jsem byl u Rolbaře v Praze, ten mi udělal před Rokem Gateway a různá nastavení, dal se Amundsen. Následovali parkovací senzory z FL, vše fungovalo bez problémů. Vyměnil jsem Amundsena za Columba H61 z roku 2012 a najednou mi navigace neukazuje na maxidotu a nefunguje multifunkce na volantu. Musím se to přenastavit ve VCDS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Skús ísť do kódovania navigácie a v Byte 7 - Bit 7 skús zaškrtnúť / odškrtnúť BAP protokol. Nepamätám si či má byť zaškrtnutý pre face alebo preface. Ak ti to nepôjde ani potom nahraj do navi ešte "Skoda fix" z tej stránky čo som ti poslal minule do SZ. To by mal byť nejaký fix na maxidot a volant. Nemám ho odskúšaný lebo ja mám fl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Vyzkouším, už jsem to stáhl, teď nahrávám mapy přes prográmek co tady házel marekczek, trvá to docela dlouho, snad se to nebude stejnou dobu nahrávat. Pak musím za švárou a vypálím si ten maxidot fix, tak snad to pak pojede :-) takže fix na maxidot pomohl, fungovalo to. Dále jsem zkoušel logo, to mi hodilo error a musel jsem použít swl CD, následně bylo ok. Dále jsem zkoušel Video za běhu, to načetlo ale nedělalo to defakto nic. Vše stažené z http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/34434-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads.html V poslední řadě jsem zkoušel nahrát mapy. Jediné co se dělo při přepnutí na SD card - Volkswagen, Das Auto hláška krásná, stále se opakující se, ale nic víc se nedělo :-/ Takže půjdu zase od začátku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Já nejnovější mapy kopíroval asi půl hodiny :) origo dvd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 No s mapamy robíš jednu chybu. Ten program v PC ti vytvoril aj jeden súbor ISO, ten musíš vypáliť na CD. Postup je potom taký, že dáš SD kartu do Columba, vložíš CD a stlačíš ten trojhmat SETUP + EJECT + INFO (ako keď nahrávaš soft alebo logo) potom sa navigácia reštartuje a z CD sa natiahne program ktorý skopíruje mapy z SD karty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 (upraveno) Asi trapnej dotaz, ale jak poznám že je columbus opravdu ten novější LEDkovej a ne ten starší LCD. Pojedu se na jednoho podívat a tvrdí že je LED. Ještě jsem si všiml že jeden columbus má tlačítko TRAFIC a jinej zas TMC Upraveno Říjen 18, 2015 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 Trafic maji starsi modely, Jinak koukej na datum vyroby, modely vyrobene cca v druhe polovine 2011 uz jsou c12 a jsou led. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.