FifaPK Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Dobrý den. Měl bych otázku. Jde o to, že se mi z ničeho nic automaticky rozsvítí zadní brzdová světla. Divné to je v tom, že normálně nesvítí, vše funguje jak má. Dnes jsem přijel po práci ráno domů, zaparkoval jsem, prohlédl auto a vše bylo v pořádku. Odpoledne jsem se koukl z okna a vidím, jak mi svítí zadní brzdová světla, sami od sebe. Po nastartování se opět dá vše do normálu, vše funguje, vypnu motor, světla nesvítí, ale zase po několika hodinách se sami rozsvítí. Neví prosím někdo, kde by mohl být problém? Děkuji moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Auto ti brzdi normalne? Neni treba mozny, ze je hlavni brzdovy valec spatny, takze by se ti po vypnuti motoru po case snizil tlak a propadl by se ti o trochu pedal (asi je ale drzenej pruzinou) a tim sepl brzdy? Kdyby byl spatnej brzdovy spinac, tak by svetla svitili porad nebo vubec, ale toto je divny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FifaPK Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Auto brzdí naprosto normálně, moc se mi to taky nelíbí... Autům moc nerozumim, takže se raději ptám. Zítra s tim asi budu muset do servisu, pokud vůbec odjedu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Spínač nebo kabeláž v 5 dveřích,. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavia1985 Odesláno Květen 19, 2017 Sdílet Odesláno Květen 19, 2017 podivej se na spinac nad pedalem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuta Odesláno Říjen 26, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Mam opacnej problem me brzdova svetla nesviti vubec. Spinac novej, pojistka nova, zarovky nove, kabel jsem od spinace az ke svetlum propipnul zkouseckou. Pred spinacem je proud po seslapnuti i za nim, ale ke svetlum se nedostane. Prosim o radu kde muze bejt jeste zrada. Dekuji Odesláno z mého HAMMER_ENERGY pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 no pokud před spínačem napětí je a za spínačem neni tak problém se spínačem bud se novej díl nepoved nebo je špatně namontovanej pokud ty dráty mezi sebou propojíš svítí ti brzdová světla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuta Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 Dekuji za radu problem uz je vyresen. Byl zlomeny kabel v kufru. Odesláno z mého HAMMER_ENERGY pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 1, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2017 Jak jsem psal, kabelaz ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rowen84 Odesláno Listopad 13, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2020 Zdravím, mám podobný problém svítí mi zadní brzdové světla jen když otočím spínačem světel. Při vyplém stavu nesvítí. Otestoval jsem brzdový spínač který je v pořádku při sešlápnutí světla zasvítí intenzivněji. Kontroloval jsem pojistky jsou v pořádku. Kde přesně v pátých dveřích by měl být problém děkuji mám je rozebrané. Jedná se o Octavii 1 Combi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Listopad 13, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2020 Kouknu se do lamp na objímky žárovek. Rado to tam oxiduje.Odesláno z mého HTC Desire 20 Pro pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rowen84 Odesláno Listopad 13, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2020 Žádná oxidace preventivně jsme to vystříkal kontoxem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Listopad 13, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2020 Tak ještě zkontroluj svorkovnici a prověř kostřící kabel. Když mě podobně blbly světla na vleku, tak to byla vadná kostra.Odesláno z mého HTC Desire 20 Pro pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rowen84 Odesláno Listopad 13, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2020 Tak jsem zkontroloval svorkovnici a ulomil se zoxidovaný drátek na příložném fotu. Teď si lámu hlavu jak to vyměnit kde sehnat kleště. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Listopad 14, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2020 Stav se na nějakým vrakáči a tam určitě tu svorkovnici budou mít.Odesláno z mého HTC Desire 20 Pro pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 14, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2020 No ja ty schnilí svorkovnice na svy druhy oktě vyštípal a drat po dratu to sletoval a zaizoloval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 14, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2020 Jako izolování opravených drátů, je dobré použít smrčťovací bužirku. Musí se, ale nasadit před letování(samotnou opravou) a až poté tepelně zapracovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rowen84 Odesláno Listopad 16, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2020 Tak jsem zakoupil svorkovnice, tak uvidím zdali to byl ten problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Listopad 16, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2020 Jestli ti ty světla svítí/blikají "chaoticky", tak je to kostrou. Jednoduchý ověření uděláš tak, že si na kostru světel dodatečně přivedeš další kostřící kabel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rowen84 Odesláno Listopad 17, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2020 Zjsitil jsem, že piny ve svorkovnici jsou rozdílne pro sedan a kombi, tak jsem to musle upravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Listopad 17, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2020 (upraveno) Můžeš popsat jak se dají jednotlivé konektory sundat z toho plastového plata co je samo připevněno ke dnu kapsy? Nějakým směrem vysunout? Nějak odjistit? Nebo bez destrukce nejde? A dej prosím odkaz na ten konektor v e-shopu, dík. Upraveno Listopad 17, 2020 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rowen84 Odesláno Listopad 17, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2020 před 4 hodinami, borlan napsal: Tady je číslo svorkovnice1J0973303, ale podle mě je lepši sehnat svorkovnici i s piny a pak to doma upravit. Ten pin co jsem nechtěl jsem vymontoval pracně ven. Přikrádám foto jak svorkovnici vytáhnout zamáčknut šroubovákem na dané místo(obrázek) a pak vysunout. Vyměnil jsem svorkovnici za novou z vrakáče a problém trvá, svítí brzdové světla. Nemá někdo další nápad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 17, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2020 zhasnou když odpojíš z konektoru brzdovej spínač? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Listopad 17, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2020 Dík, už chápu jak je konektor zajištěn. Obávám se, že se k tomu zobáčku nedostanu bez demontu svorkovnice a ta to nepřežije... Jinak držím palce s problémem světel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rowen84 Odesláno Listopad 17, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2020 před 4 hodinami, pavel71 napsal: zhasnou když odpojíš z konektoru brzdovej spínač? Teď jsem to odpojil a svítí stále. Už mi dochází nápady a nervy. borlan: děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Listopad 18, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2020 jaké jsou v zadních světlech žárovky ? 21/5 W nebo 21/4W ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Listopad 18, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2020 Nejsem odborník, možná napíšu nesmysl, nebo něco co je jasné a už ve vlákně bylo: 1) Změřit co je na odchozím drátě ze spínače brzdových světel při zapnutí/vypnutí koncových světel. Zřejmě tam budou při zapnutých koncových nějaké volty (při sepnutí brzd. spínače jak píšeš se brzdy víc rozsvítí, dostanou asi plné volty) = po trase se do brzdových někde "prosakuje" napájení koncových. 2)Ve schématu vytipovat body a vodiče na trase brzdové/koncove, rozpojit a proměřit kde nechtěné napětí na brzdovém je a kde už neni, asi začít někde odzadu, třeba konektorem ke světlu. Popisují kostrbatě, těžko se dávají ty myšlenky na papír, omluva... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rowen84 Odesláno Listopad 18, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2020 před 7 hodinami, Vaša napsal: jaké jsou v zadních světlech žárovky ? 21/5 W nebo 21/4W ??? 3X 12V21W 1X 21/5W 12V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Listopad 18, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2020 Rozpoj vzadu tu černou svorkovnici , pokud se to vyřeší je problém v 5tých dveřích resp průchodce , pokud ne musíš hleda v dratech kolem světel, jestli máš tazne zkusit ho odpojit , a nezapomeň vyměnit obě žárovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Listopad 18, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2020 naměříš napětí na kabelu brzd. světel co vede do zadních světel i když jsou obě zadní světla odpojena a jsou zaplé parkovačky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.