DJ.Mara Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Nestraš, ta páčka je nová. Nemůže to být jen špatně zapojený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 I to se stává ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 Páčka to naštěstí není. Dal jsem jinou od kámoše a pořád stejný. Takže asi nějaký problém v zapojení. Nejspíš někde vypadl pin, nebo jsou špatně barvy v manualu. Zítra to všechno proměřím a uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Zvítězil jsem nad tempomatem. Na konektoru u páčky nekontaktoval vodič s pinem. Byla tam jen přimáčknutá izolace. Hlavně, že za tu kabeláž chtěj čtyři kila. Příště si jí udělám sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 čauvec chlapy Pujde mi namontovat tempomat do OI 1998 // 1,9 tdi 81 KW díky za odpověd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Ano, páčka, kabeláž, aktivovat a jedeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojtus Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Ahoj, mate nějaký kontakt na někoho v Praze a okolí, kdo by mi to zapojil a nastavil v řídící jednotce? nechce se mi s tim hrabat a stejne bych to pak musel aktivovat:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lochy Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Mě dělal nedávno tempomat MartinRS, na foru je tu na něj kontakt, a je par km od Prahy. Práce byla za chvíli hotová a perfektně odvedená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
smisek10 Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Zdravím, mám dotaz, chci si namontovat tempomat ze superba I do me octavie I 2001 mam pačku s kolébkou a i s kabeláží ale podle navodu mi nesedi barvy. repektive sedi jen nektere ale zustali mi dva cerno/bile kabliky a nevim kam je priraditkdyz vezmu konektor z tempomatu a pojedu poporade tak: pin1=nic pin2=modry pin3=cerveno/zluty pin4=cerno/bily pin5=cerveno/sedy pin6=cerno/modry pin7=cerno/bily co sem si zjistil podle navodu tak pri zapojovani do te svorkovnice za prepazkou by to melo byt takto modry=pin1 cerveno/zluty=pin2 cerno/bily=pin3 cerveno/sedy=pin9 jde mi o to ze mam dva cerno/sede a nevim ktery z nich tam ma prijit, zda ten z packy konektoru z pinu c.4 nebo c.7? dik za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 (upraveno) podle mě takto: černo bílý spojit na šedy a dát na 9 černo modrý na spínané plus zbytek jak máš napsáno Upraveno Únor 5, 2014 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
icozv Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Zlomil sa mi kablik v packe, dá sa to zohnať samostatné alebo treba novú packu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
icozv Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Tak som to preletoval, treba to znovu oživiť cez vag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Miros7 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Ahoj mám páčku i s kabeláží hledám někoho kdo mi to vymění a nakoduje okolí Kopřivnice nebo ostravy co já vím celkem na to spěchám díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
icozv Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Tak sa mi podarilo zohnať origo packu, všetko je prehodene, ale zaujímavé je že sa mi dá aktivovať tempomat už od 20km/h,neviete čím to môže byť? Na vagu som to nemal lebo nemám a známi je momentálne mimo sk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubis Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Zdravím lidi.Chtěl bych se zeptat. Uvažuji o montáž tempomatu. Mám 1.9tdi 66kw AGR.. Půjde tam? Páčku bych měl ale teď potřebuji kabeláž.. Nevíte o někom nebo o e-shopu kde tuto kabeláž prodávají?.. Na webu jsem na prodej nic nenašel :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 na všechny OI TDI jde tempomat dodělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pecko2014 Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Zdravím, poradí mi někdo, jak je zapojený konektor na páčce tempomatu? Mám ji v OII r.v. 2007 a chtěl bych ji připojit. Zapojení v ŘJ mám, ale nenašel jsem zapojení v páčce. Kabel nemám origo, takže barvy mi budou k ničemu. Předem dík! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 u 2007 se nic nepřipojuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Zdravím všechny, je zde někdo z okolí Náchoda kdo instaluje a SW povoluje tempomat do O1 combi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 hele z okolí Náchoda nevím, ale já byl u tohohle pána se svým autem...je pohodovej, tak to zkus tam http://autoelektrohoracek.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 na aktivaci tempomatu stačí zadat login do motorové jednotky zvládne kdokoliv s VAG/VCDS diagnostikou (multidiag většinou neumí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Vaša: hádám se s kolegou v práci a náš spor spočívá v tom že mu tvrdím že dokážu bez tempomatu zajet H.K - Praha Ruzyně za menší spotřebu než s tempomatem.Tak co myslíš? Kdo má pravdu??? :) Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Romane, troufám si tvrdit, že ty! Taky mám tempomat a když umíš zacházet s plynem, tak tě žádná elektronika nedohoní. Noha je noha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 podle mě noha ani tempomat z auta perpetuum mobile neudělá většinou je lepší spotřeba na straně tempomatu vlivem ustálené rychlosti, ale i tempomat se musí umět používat pokud ho necháš do poslední chvíle a pak brzdíš místo toho abys předvídal a odstavil před zpomalením tak spotřebu zvyšuješ stejně tak bez tempomatu všeobecně defenzivní jízda s předvídáním znamená dobrou spotřebu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matesfox Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Objednal sem od frajera přes bazoš tempomat na oct1,ale přijde mi že to na oct 1 není a ani nemůžu najít návod jak zapojit kabelový svazek..číslo tempomatu je "3U0 953 513 E L41" půjde mi to namontovat,a kde najdu návod jak jej zapojit,nemůžu nikde najít takový navod aby mi to sedělo s barvy na tempomatu ? barvy vodiču jsou : modro-šedý,zelený,černo-žlutý,fialovo-hnědý,hnědo-modrý,fialovo-červený.... volal sem tomu typkovy a řekl že to měl na setu toledo a všecko co je na toledo sedí i na fabii golfa a oct... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-tempomatu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matesfox Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-tempomatu Ano jsi další co mi to posílá,ale nesedi mi barvy je to s toleda takže bych chtěl jen popis který pin na tempomatu přijde kam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 (upraveno) Ahoj. Doufám, že můj dotaz nebude úplně mimo. Někdy tempomat nereaguje na brzdový pedál. Stane se to tak z 20% případů. Musím ho vypnout spojkou. Jinak s brzdovými světly není problém. Uměl by někdo říct, čím to je? O1 2,0 AQY. Děkuji. Upraveno Únor 27, 2015 uživatelem michal55 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 spínač má 2 okruhy jeden pro světla druhý pro ECU motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seli555 Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Poradíme mi někdo Prosím? Mam anglickou ctavii VRS teď jsem dodělal tempomat a musel jsem udělat i svazek mezi motorovou přepážkou a ecu. Ale tempomat nereaguje a ve VCDS páčka nereaguje. Nevím co s tím. Zkoušel jsem zkouseckou tlačítka RES i SET a až do ecu napětí jde, tak proc to není i v jednotce. Když jsem to dělal na český 1.8t 110kw tak to šlo hned v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.