Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Pomalu, ale jistě to přibývá (akorát jsem to nestihl blejsknout, když tam byly samý nuly), tak snad bude holka jedna sloužit i nadále ;) :palec:

post-107-0-10014900-1408127079_thumb.jpg

A co se týká LPG, tak to slouží k plné spokojenosti. Včera to bylo přesně 4 týdny od montáže a dnes už jsem byl na první prohlídce a vše funguje tak jak má :palec: . Najeto mám za ty 4 týdny sice jen 1300km, ale je to opravdu paráda to mít v autě a investice rozhodně nelituji ;)

Odkaz ke komentáři

A co bude s předním nárazníkem?

S LPG jsi mě překvapil, ale jako určitě dobrá věc :palec:

Přední nárazník už je opravený, stačí ho už jen vyzvednout a nalakovat. Bohužel to všechno brzdí jedna podstatná věc..., peníze :(

To jsem překvapil vícero lidí, ale je to fakt dobrá věc a tu přestavbu jsem měl udělat už dávno, tak jsem mohl mít investici už dávno vrácenou :)

Ať LPGčko slouží :) a ty km minimálně ještě jednou tak tolik ! :D

Díky, snad bude jak LPGéčko, tak i octa sloužit ještě dlouho k mé spokojenosti ;)

mám o 100k náskok Marťo, toš mě musíš dohnat :)) jsem rád že vše šlape jak má, jen tak dál !

mimochodem, až mě doženeš, tak budeš mít ještě pár set tisíc rezervu :-P

Myslím Mišo, že tebe určitě nedoženu ani kdybych chtěl :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Dlouho jsem tu nic nenapsal, tak to musím napravit. Před časem jsem si od jednoho zdejšího člena dovezl RS nárazník (kdo uhodne od koho, tak má bludišťáka) :D , takže se malými krůčky přibližuju k celkovému faceliftu exteriéru.

Nárazník byl trochu pochroumanej, tak jsem ho musel nechat opravit (rovnou se zavařili i díry po ostřicích) a výsledek je myslím víc než dobřej :palec:

Před:

post-107-0-59585600-1411759016_thumb.jpgpost-107-0-64467000-1411759026_thumb.jpgpost-107-0-40635900-1411759036_thumb.jpgpost-107-0-92460100-1411759044_thumb.jpgpost-107-0-50444100-1411759053_thumb.jpgpost-107-0-05932100-1411759062_thumb.jpg

Po:

post-107-0-99925200-1411759088_thumb.jpgpost-107-0-41806900-1411759100_thumb.jpgpost-107-0-20115600-1411759077_thumb.jpgpost-107-0-19624100-1411759130_thumb.jpgpost-107-0-71102600-1411759119_thumb.jpgpost-107-0-61170800-1411759140_thumb.jpgpost-107-0-09581800-1411759151_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Noo tak ten byl pekelně zmaštěnej :D ale oprava na jedničku :) kolik jsi za tu hrůzu zaplatil? :)

No dostal dost zabrat, ale oprava se opravdu povedla. Jinak nárazník byl zadarmo (byl určenej na vyhození) a oprava vyšla ze známosti na 500,- ;)

Jinak pokud jsi myslel Sternyho, tak jsi hádal dobře ;)

Aaaa uz i u tebe se dostavil Rs naraznik ,moc pekne opravene uz jen barvu a sup na auto :)

JJ už bych ho chtěl mít na autě, ale chybí mi ještě hodně věcí a peněz bohužel moc není (vždy se najdou jiné důležitější věci) :( . Letos určitě na autě nebude, ale během příštího roku chci ten předek překopat na facelift ;)

Sterny bude mít určitě radost až uvidí ten progres na nárazníku :)

Máš pravdu, je to nárazník od Sternyho :palec: , však už se taky ptal jak to s tím nárazníkem vypadá... :D

Odkaz ke komentáři

Jj ten naraznik dostal hodne velkou naloz kdyz jsem pukcil auto segre tak do ni nekdo nacouval a pak to dopadlo takhle... jinak jsem taky tenkrat Martinovi rikal ze je totalne k.o. a proto jsem ho daroval jinak zmena hodne velika a povedena :palec: ale uz aby jsi ho mel nandanej ;)

Jinak koukam ze nalepky me hodne prozrazujou.... :)

Odkaz ke komentáři

Jo pak mi došlo, že je po Šternym.. Tak ta oprava je za luxus cenu :) já dal 400,- za srovnání boule horkovzduškou a svár cca 3cm :(

Tak máš taky bludišťáka :palec: . Oprava vyšla nad mé očekávání a je to opravdu prvotřídně opravené. Kdyby mi to neopravoval od sestřenice přítel a já bych to musel dát normálně do opravny, tak nechci ani vědět, na kolik by to vyšlo... :D

Jj ten naraznik dostal hodne velkou naloz kdyz jsem pukcil auto segre tak do ni nekdo nacouval a pak to dopadlo takhle... jinak jsem taky tenkrat Martinovi rikal ze je totalne k.o. a proto jsem ho daroval jinak zmena hodne velika a povedena :palec: ale uz aby jsi ho mel nandanej ;)

Jinak koukam ze nalepky me hodne prozrazujou.... :)

Ten nárazník byl opravdu dost zrasovanej, ale když to viděl ten můj opravář, tak říkal, že to půjde bezproblémů opravit a podle výsledku měl pravdu :palec: . Říkal, že jim tam vozí i nárazníky v několika kusech a taky je dokážou poskládat, jen je blbý, že už v té firmě nepracuje, takže už je dostařovany... :(

Jinak už bych ho chtěl mít taky na autě, ale bohužel to nejde tak jak bych si představoval :(

Ohledně nálepek, s těma jsi tu profláknutej :D , kdybych je sudal, tak to asi nikdo nepozná, tak jsem je tam nechal ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

To přepinování bude slast na nervy, ale ono to určitě půjde :D . Jinak já jsem myslel, že bereš díly od kamarádky z autovrakoviště? ;)

Samozřejmě změnu na face jen schvaluju, sice předface ksichtík má taky něco do sebe, ale když už máš face zadní světla, tak ať je to komplet ;)

Odkaz ke komentáři

Vypinování jsem zvládnul,horší bylo pinování na nové svorkovnice,protože návod nebyl udělán na před fl. dráty :D měl jsem tam třeba dva žluté,dva hnědé a teď si vyber,tak nakonec mi to fanny nadiktoval jak to má být a už svítím :D Ještě musím zajet někde na STK aby mi zeštelovali ty světla.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...