Konny Odesláno Duben 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2021 Diky za pochvalu. Kolikrat jsem tu uz napsal, jak me to auto sere, kdyz se zacne kazit, ale pak vzdy stejne zjistim, ze mam octu rad. Asi mi opravdu za ta leta prirostla k srdci 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 5, 2021 Sdílet Odesláno Duben 5, 2021 Za mě velká paráda 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2021 Díky 😉👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 15, 2021 Sdílet Odesláno Duben 15, 2021 Furt v parádním stavu ! I offroad jí sluší ! Ať se daří ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Duben 16, 2021 Sdílet Odesláno Duben 16, 2021 (upraveno) Jo,ne nadarmo se říká,že kola dělají auto.😄 Upraveno Duben 17, 2021 uživatelem VenousekVesely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 16, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2021 Diky, jsem rad ze se i jako offroad libi 😉👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 20, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2021 Děkuji. Pioneera už v autě nemám, ale sloužil výborně asi 10 let než ho nahradil Kenwood. Jinak Pincek je kvalitní značka, i se základním modelem nešlápneš vedle, takže by jsi měl být i s 2din spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 7, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2021 Jak se říká, dokud nás STK nerozdělí. Sice jsem byl na technické s užovkou, ale to myslím nevadí. Technik byl nadšený stavem auta a tak dostala jako odměnu plnou nádrž nového benzínu 😉👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 7, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2021 Moc pekny! 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 8, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2021 Nádhera [emoji106]Tak jí ještě pořádně projet, když už má palivo [emoji106] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 8, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2021 Konny tak to je nádhera, dobře si to pamatuju jak jsem při startu tahal za sytič, jen co si vzpomínám tak se tankoval speciál nebo super, ten jsem již léta neviděl.[emoji106]Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2021 Diky kluci, mel jsem radost, ze technik na STK rekl, ze nema autu co vytknout. U brzd dokonce meril i silu stlaceni pedalu a potukaval prahy apod. jestli to neni shnily a vse v poradku. Vcera jsem najel okolo 80km a v sobotu jedu na Hanácké Škoda sraz na Plumlov u Prostějova, tak zase pribudou kilometry 😉 Joo driv byl special a kdo chtel autu doprat, tak dal Super. Dnes uz jen Natural s pridanym olovem. Ja jsem vcera natankoval 20l N95 a 15l 100 oktanu z OMV, at si holka smlsne 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2021 Dnes byla octa zase v servisu. V breznu praskl pravy vnitrni kloub a ted se menil pravy vnejsi kloub na poloose. V roce 2016 jsem daval SKF a ted uz byl zase KO. Nastesti nepraskl, ale mel vuli a v tahu se mi trepalo cele auto. Snad bude zase chvili klid od servisu 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 15, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2021 Zase bude nějaký čas jezdit jak za mlada určitě... 😉 Taky jí dáváš občas tím vozíkem trochu zabrat... 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 15, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2021 Je pravda, ze na tom kloubu jsem loni menil prasklou manzetu, ze ktere vytekl tuk, takze to taky urcite dopomohlo a tahani voziku taky dava urcite zabrat. Obcas tahnu i auta na lane, kdyz kamaradi zustanou viset 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 15, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2021 Pokud jsi měnil manžetu a dostala se ti tam nějaka nečistota tak jsi tomu jen pomohl. Hlavní je že je vše jak má být a jede se dál [emoji16]Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 15, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2021 Je to mozny, ze se tam mohl nejaky bordel dostat. Vic jak rok ten kloub s novou manzetou vydrzel a ted byla manzela zase natrhla a tuk vytekly, kloub uz mel vuli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 15, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2021 Vcera zaprselo a takovy bordel zustal na aute, viz. foto (pry Saharsky pisek). Byl jsem dnes na wapce a ani ta to nesundala 😱 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 24, 2021 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2021 Ten kufr u octy je prostě super, ani vozík není potřeba 😃👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hado Odesláno Listopad 24, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2021 Ak je to to čo si myslím, tak bacha na toto 😄 https://www.topky.sk/cl/13/1437787/Vodic-sa-uz-tesil--ze-si-da-dobru-domacu--Radost-mu-pokazil-vybuch-v-aute-na-D2--FOTO- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 24, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2021 Jo kufr ten má Octavka super jestli se jedná o jedničkovou nebo dvojkovou je to prostě pecka, S tím pískem je to poslední dobou i u nás pravidlem, prostě dnes pomůže na ošetření laku proti tomuto křemičitý sealant od Gyeon Q2M Wetcoat a nebo dle mého názoru lépe působící a mnou ověřený Auto Finesse Ceramics Gloss Enhancer, písek jde z laku jedna bázeň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 24, 2021 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2021 @hado ano, vezl jsem 200l kvasu ze svestek, nastesti jsem dojel v poradku 😉 @Radas joo kufr je u octy super a kolikrat je i tak maly 😂 Diky za ty prostredky na lak, mrknu na ne 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Listopad 27, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2021 V 24. 11. 2021 at 12:44, Konny napsal: Ten kufr u octy je prostě super, ani vozík není potřeba 😃👍 Kufr je u Octávky fakt super, ještě když máš combi, akorát já jsem na to minule dojel 😄 Potřeboval jsem odvést staré dveře z chalupy a tak nějak jsem počítal že sklopím sedačky a nacpu je tam, byl jsem si tak jistý že jsem si to ani nepřeměřil a ani jsem si nevzal s sebou zahrádku, no a co se nestalo dveře se tam cca o 10 čísel nevešli 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2021 Joo to se stat muze. Clovek si je velikosti kufru tak jisty, ze si temer u vseho rekne, to tam vleze, az jednou narazi... 😂😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Listopad 27, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2021 (upraveno) před 7 minutami, Konny napsal: Joo to se stat muze. Clovek si je velikosti kufru tak jisty, ze si temer u vseho rekne, to tam vleze, az jednou narazi... 😂😂 Přesně, tolik věcí už jsem odstěhoval jako např. část krbu, kuchyňskou linku, pračku, sušičku... tak mě právě ani na chvilku nenapadlo že se tam dveře nevlezou 😄 Upraveno Listopad 27, 2021 uživatelem Jakub21 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2021 Jednou proste clovek na limity octy narazit musi 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 16, 2022 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2022 Něco se tu rýsuje 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 16, 2022 Sdílet Odesláno Únor 16, 2022 Aaaa babicka dostane kone navic 👍 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 16, 2022 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2022 Presne tak, pry to da vic jak nejaky chip 😂😂 Dnes jsem si je dovezl z lakovny. Uz mam koupeny i novy led osvetleni SPZ (misto puvodnich sklicek cely moduly), jeste musim koupit novy vzpery (ty moje pred casem zrovna doslouzily) a novy napis Octavia 😉. "Novy" znak predelam ze starych dveri, protoze mam u neho lakovany pozadi do barvy auta 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 16, 2022 Sdílet Odesláno Únor 16, 2022 Jojo, muzu potvrdit 😄 Jsem zvedav na fotky, az to budes mit hotovy! 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.