Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Díky, jinak to svítí opravdu pekelně... Nevím proč, ale v poslední době se mi zdá, že je ten provoz čím dál horší, jak už jsem psal, řidiči zapomínají vypínat dálkové a dělají různé psí kusy na silnici (dnes mi málem ve městě vjela jakási baba na kole pod auto..., jela předemnou, já jsem ji chtěl objet s tím že vjedu do levýho odbočovacího pruhu a ona mi aniž by se podívala za sebe nebo ukázala rukou tam vjela a jela přes plný čáry (u křižovatky) do protisměru a na chodník, tak je toto vůbec možný...? :pest: ). Jinak samozřejmě jsem ty světla pořídil i proto, aby jsem v tomto období za tmy lépe viděl (hlavně když je po dešti atd.) :)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

To nám ten týden hezky začíná :wallbash: , ráno si jedu z práce domů a na křižovatce to borec v BMW nedobrzdil (sjela mu noha z brzdového pedálu) a trochu mi načechral zadní nárazník. No naštěstí to opravdu odnesl jen nárazník a tak teď mám o zábavu postaráno :(

post-107-0-58304200-1327923491_thumb.jpgpost-107-0-15128000-1327923512_thumb.jpgpost-107-0-39255300-1327923535_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak zatím se tváří, že je férovej, jinak jsem dneska zjišťoval cenu a v nových dílech i s lakem by to vyšlo na 9-10 tis Kč, což je teda pálka, jinak ho nechci zase moc oškubat, tak to vypadá, že půjdu normálně do pěknýho použitýho nárazníku, který se jen přelakuje :)

Odkaz ke komentáři

No nastesti to Miso schytal jen plast (vyztuha je v poradku) a tu SZ ti napisu zitra, ted z prace pres mobil se mi ji nechce psat.

Jinak poradte, mam dat opet predfacelift naraznik nebo uz dat facelift s tim, ze bych casem dodelal i predek?

to záleží co by jsi ty víc chtěl, oboje mají něco do sebe, a těch předface už zase tak moc nejezdí ;)

Odkaz ke komentáři

Já bych dal face, pokud máš chuť v dohledné době předělávat i předek. Ono je to s tím auto takové dospělejší a budeš mít i pocit, že vše zlé je k něčemu dobré: Sice nehoda -> ale zase hezčí prdelka Octule :palec: :lool:

Rovnou si tam dej i parkovák, za 600 máš další užitečnou radůstku (osobně teda to couvání s liftbekem nechápu, já bych byl věčně v něčem :lool:

Odkaz ke komentáři

Díky chlapi, přemýšlel jsem o tom v práci celou noc a došel jsem k tomu, že bude face a později se předělá i předek na face ;)

face neeeeeeeee :D. face zadnim naraznikem to zacina a RS predkem to pak konci :blink:

hlavne at to das rychle do kupy :palec:

Upraveno uživatelem kubiik
Odkaz ke komentáři

Ono ale taky nic hezčího než RS nárazník na OI není :P :lol:

A kromě toho, Konny o RS nikdy nemluvil, jedině o face (pokud je to jinak Marťo, klidně mě oprav) :)

plně souhlasím s tím že nic hezčího než RS přední nárazník na OI není :palec:

Konny, kdyby jsi chtěl přední face (s mřížkama,ale bez lyšty), tak mám doma, ale černej ;)

Odkaz ke komentáři

Co se týká toho face vs RS, tak bych samozřejmě chtěl předek s RS nárazníkem, když už, tak ať je to pěkný ;)

kubiik: normálně bych octu nechal jako předface, ale když už se stala tato věc, tak je rozumnější to předělat na face

Kolage: díky za nabídku, ale jak už jsem napsal, chtěl bych RS, ale zatím ho nech schovanej, třeba žádnej RS nárazník ve slušným stavu nenajdu a budu vděčný za tvůj face nárazník ;)

Peetrs: mě se právě RS hrozně líbí a pokud se nepletu, tak Petr81 má octu ve stejné barvě jako mám já a s RS předkem a vypadá to dobře :)

Garrett: ale to víš Peťo, že bych chtěl RS, jen jsem o tom zatím moc nemluvil, protože bych musel překopat i zadek, ale když se to tak vyvrbylo... :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...