Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

A k čemu by ti teď byla, když už máš předek načechranej? :D

Ale teď vážně, lidi jsou kokoti, jediná možnost jak uchránit auto je mít ho zavřený v garáži a nikam s ním nejezdit, ale od toho ty auta přece nemáme, že jo :)

Bohužel, lidi jsou děs. Já sice mám havárku, jenže tam mám spoluúčast 3 tis, což je asi tak cena za nalakování nárazníku, takže si to stejně cálnu ze svýho. Lidi mě fakt s..ou :angry:

Konny : přeju brzké uzdravení octy

Odkaz ke komentáři

Stačí říct, tažný na Fabii to zmákne :lol:

Že by jsme to nějak udělali :P , ne to nejde, vyšší pojistka a body dolů za to nestojí :palec:

Bohužel, lidi jsou děs. Já sice mám havárku, jenže tam mám spoluúčast 3 tis, což je asi tak cena za nalakování nárazníku, takže si to stejně cálnu ze svýho. Lidi mě fakt s..ou :angry:

Konny : přeju brzké uzdravení octy

Díky, snad to tento měsíc bude spravený, čekám jen na peníze a pak se do toho pustím :)

Odkaz ke komentáři

Heh, tak to jsme dva, já sice čekám kratší dobu (asi 4 roky), ale pořád ne a ne aby přišly, každý měsíc chodí jen po trochách a to ještě ne v takové výšši, jakou bych si předsavoval :lol: :lool: :lool:

No právě ty trošky co choděj každej měsíc nebudou nikdy v takový výši dle našich představ, páč potom už by to nemohly bejt trošky, alespoň podle mojí představy :palec:

Upraveno uživatelem surfman
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak už se to pomaličku doma začíná scházet, dnes přišel parkovací asistent, nárazník je rozjednaný, pak ještě sehnat lištu nárazníku a ty lišty pod zadníma světla (to vše budu muset koupit asi nový, protože použitý se mi nedaří sehnat), lak a bude se moct skládat :palec:

Jen mám ještě dilema s lakováním těch senzorů, v návodu se píše že se můžou lakovat tenkou vrstvou laku a tady mi bylo doporučeno to nechat společně s nárazníkem nalakovat u lakýrníka, ale kamarád který je celkem machr přes auta (i s lakováním má dost velký zkušenosti) mi řekl, že by to bylo lepší sprejem, že prý udělá tenší vrstvu než pistole u lakýrníka. Samozřejmě i lakýrník si může nastavit jemný rozprach, ale prý ta barva bude zase matná... :o . Tak teď babo raď :blink:

post-107-0-14522400-1329238616_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

bych řek že neni :palec: u combíku sem couval jak das a u octavie co mám ted v sedanu tak cou vám pomaleji a opatrněnji tak nevim :rolleyes: ale u kombíku sem couval na bomby mezi auta všude u sedanu si to nelajznu u toho kombíku vidím hranu aujta prostě mě se líp couvá z combíkel ale na sedana už sem taky zvyklej ale opatrněji a pomaleji :palec:

Konny - paráda jen tak dál ať už to máš hotový a určitě pěkný :palec:

tak si ty senzory stříkni sám spreyem nebo řekni tomu kamarádovi at ti stříkne a nárazník dej normálně k lakírníkovi ..podle mě si myslím že ten lakýrník udělá větší vrstvu laku na ty senzory než ty spreyem ale nevim můj názor :)

Odkaz ke komentáři

S combíkem jsem nikdy necouval, ale na délku je nastejno jako sedan, takže couvání nemůže být nijak horší jako u sedanu :rolleyes: , každopádně u každého většího auta je to dobrý pomocník ;) .

Co se týká toho lakování, tak si taky myslím že sprej udělá tenší vrstvu než lakýrník v lakovně (i ten kamarád mi to potvrdil), ale jistej si pořád nejsem..., nejlepší by bylo kdyby sem někdo napsal, kdo nějaký senzory lakoval, tak čím (sprejem nebo u lakýrníka) a jak ty senzory po nalakování fungují :)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...