CvencA Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Opět rychlá a parádní spolupráce firmy. A luxusně zabalený. To jsou přesně důvody, proč se k ním vždycky s nákupem dílů vrátím. Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Koukám že máte nový e-shop - pěknýý :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 za pěknou cenu olejík :) http://www.autodilyplus.cz/olej-motorovy-castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-5-litr Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Konečně super vyhledávač třeba dle typů Octavií a motorů. A když porovnávám nabídku na starém a novém shopu, tak na novém je i více zboží, což mě překvapuje, koukám třeba teď po zapalovacích kabelech a ty co se mi líbí mají na novém a na starém ne. Ale na novém zase nemám kasičku, tedy mám, ale bez peněz. Přihlásit se tam ale můžu. Tak teď nevím kde popřípadě objednávat, ale on nám to určitě jELDA objasní. Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Celý den se snažím dovolat na reklamační a nic. I na obchodním mi ráno slíbili, že pánovi řeknou. To mě fakt štve :( Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Napis jim mail, dej jim svuj mobil a az najdou cas, tak se urcite ozvou zpet. Ja na jednu reklamaci nespechal a resil jen po mailu a pohoda, domluva skvela. Navic je patek tri odpoledne, to uz vetsina lidi je duchem trosku mimo pracovni svet ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Zavolej přímo Martinovi Jelečkovi, určitě se domluvíte ;) Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Velká pochvala Martinovi-rychlá akce se povedla :) Díkes! Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 ještě to má pár much .. zkoušel jsem si tam hledat a i když si vyberu přesně OI combi 1.8T 110 KW 4x4 a koukna na výfuky tak mi to nabídne hned několik zadních tlumičů od 2600 - 6900 ale jen ten za 6900 je skutečně určen pro 4x4. Čekal bych že když jsem specifikoval že se jedná o 4x4 tak by to neměl ukazovat díly které tam nepasují .. ale to je jen drobnost (jsem hold rejpal :D ) ale jinak se mi taky nový eshop líbí a určitě se v něm vyledává lépe než v předchozím na cc-autodíly .. Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Minuly tyzden som objednaval 5.5L nadobku na ostrekovace + senzor + tesnenie a zimny VIF. Do poznamky som pripisal clen OC klubu a nick a dostal som cca 60kc zlavu zo 720kc. Moc velka spokojnost, hlavne za tu istu nadobku v autokelly by som dal 650kc :-) Palec hore Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Pokud tomu dobře rozumím tak se slevou 60Kc 720 -60 = 660 kc te to vyslo o 10 Kc drazsi nez v autokelly kde to je za 650 ? Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 _neo: a senzor + tesnenie a zimny VIF maji zadarmo v kelly? Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 když tě nechytnou jak to cpeš do tašky tak jo ;) Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 5min strachu a rychle nohy a mal by som to v kelly asi vyhodnejsie :-) Presne tak ako pise _neo, za cca cenu nadrzky v kelly som kupil v cc nadrzku, senzor, tesnenie a zimny vif. Nadrzka je od tej istej firmy (cina) ako z kelly, akurat ta z CC ma este aj zopar gumovych tesneni/zatok. Tak som asi tesnenie na senzor kupovat ani nemusel Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Co dodat. Jelda je prostě to nej co nás mohlo potkat. Minulej tejden jsem poptal ložisko zadního kola u dodavatele kterej nám dodává ložiska a Martin byl o pětikilo levnější než on a to od něj bereme leta. No a ve středu jsme se pobavili o komplet odpružení předku a dneska mi ho DPDčko přivezlo. Matrine ještě jednou VELKÉ DÍKY. Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Já chci taky poděkovat Martinovi za to že mi sehnal atypické díly které nebyly nikde skladem, po naléhání na dodavatele přijely z itálie. Ještě jednou díky za spolupráci Odkaz ke komentáři
KodlKT Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Taky chci poděkovat Martinovi za perfektní služby. Minulý čtvrtek jsem v 15:30 objednal a v pátek ve 13:00 jsem měl potřebný díl doma. Díky moc. Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Naprosta spokojenost! Objednal jsem X krat velky nakup a vzdy zbozi ten den vyexpedovano ! Naprosta spokojenost. Diky Odkaz ke komentáři
Guest RomanS94 Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Ahoj kluci...potřeboval bych poradit. Z této stránky bych si rád objednal kotouče a destičky komplet na O1 RS...bohužel nemám peníze na rozhazování tak se rozhoduju mezi ATE (přední) - 1499 Kč a Zimmermann (přední) - 875 Kč + destičky taky buď ATE (přední sada) - 1150 Kč a nebo Zimmermann (přední sada) - 599 Kč....Komplet sada ATE za cca 7500 Kč i s kapalinou od ATE 5L a komplet sada Zimmermann i s kapalinou ATE 5L za 4722 Kč...ATE je prý nejlepší co se týče brzd, ale značka Zimmermann je taky známa, ale je mi divný, že je to takhle levný...bojím se abych to za chvilku neměnil zase...Objednával jste to tady někdo? Co si o tom myslíte? Mohu s klidem objednat ty levné Zimmermanny?Díky za radu!! Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Nejlepší bude, když napíšeš mail přímo Jeldovi na eshop@cc-autodily.cz, anebo se podíváš do tématických sekcí brzd dle konkrétního vozidla. Jen upozorním, že CC-Autodíly v Kosořicích jsou partnerem OctaviaClubu, takže s nákupem u nich chybu neuděláš ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Ani jednou značkou neuděláš chybu ;) ATE je jistota, Zimmermann je v kombinaci s deskama Textar bomba, jen občas rádi pískají ;) Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 KOupil jsem od Jeldy kotouče Zimmerman a desky Textar a spokojenost. Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Tak jsem objednal svíčky na své FSi. Když přišlo oznámení o dobírce,koukám na cenu a říkám si -tentokrát bez slevy,ale nic,stejně dobrý. Doma balík rozbalím a nevěřím. Místo obyč NGK mi poslali NGK Laser Premium. Tak to je super.Jinde snad ani nemá smysl nakupovat. Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 len tak pre info...nevite ci maju v ponuke aj autobaterie ??? zhanam na O1 1.6 55kw a na ich webe som nenasiel a na autokelly so zlavou su aj tak predrazene...dikes za info Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Na 100% jo. Nemají to na netu. Já jsem tam kupoval nedávno. Kontaktuj přímo jeldu. Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 pisal som mu tu na OC, zatim bez odpovede.....ale ak tak mi dajte aj daky kontakt na neho... :) Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 (upraveno) Zavolej mu na číslo který je na něj na jejich stránkách. A nebo mu pošli maila Tak jsem objednal svíčky na své FSi. Když přišlo oznámení o dobírce,koukám na cenu a říkám si -tentokrát bez slevy,ale nic,stejně dobrý. Doma balík rozbalím a nevěřím. Místo obyč NGK mi poslali NGK Laser Premium. Tak to je super.Jinde snad ani nemá smysl nakupovat. No to je celej Jelda. Tuhle jsem u něj nakupoval nějaký drobnosti a na poslední chvíli, kdy už jsme chodili po skladu a dávali jednotlivý věci do košíku, jsem si vzpomněl na nějaký žárovky do služebáku a ten člověk šáhnul do regálu a vyndal Osram Nightbreaker Ultimate H4 duobox a za cenu, kterou mají jiné e-shopy za jeden kus žárovky. A i ostatní díly o poznání levnější než kdekoliv jinde. Co dodat. Prostě paráda. Upraveno Září 26, 2014 uživatelem Mirouch76 Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Oni už mají Osram Nightbreaker???? Jinak jelda tady SZ moc nestíhá... Spíš mail eshop@cc-autodily.cz ;) Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Už je má dávno, ve služebáku je od něj mám cca dva měsíce. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky