Přejít na obsah

CC-AUTODÍLY

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Konečně super vyhledávač třeba dle typů Octavií a motorů. :palec:

A když porovnávám nabídku na starém a novém shopu, tak na novém je i více zboží, což mě překvapuje, koukám třeba teď po zapalovacích kabelech a ty co se mi líbí mají na novém a na starém ne. Ale na novém zase nemám kasičku, tedy mám, ale bez peněz. Přihlásit se tam ale můžu. Tak teď nevím kde popřípadě objednávat, ale on nám to určitě jELDA objasní.

Odkaz ke komentáři

ještě to má pár much .. zkoušel jsem si tam hledat a i když si vyberu přesně OI combi 1.8T 110 KW 4x4 a koukna na výfuky tak mi to nabídne hned několik zadních tlumičů od 2600 - 6900 ale jen ten za 6900 je skutečně určen pro 4x4. Čekal bych že když jsem specifikoval že se jedná o 4x4 tak by to neměl ukazovat díly které tam nepasují .. ale to je jen drobnost (jsem hold rejpal :D ) ale jinak se mi taky nový eshop líbí a určitě se v něm vyledává lépe než v předchozím na cc-autodíly ..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

5min strachu a rychle nohy a mal by som to v kelly asi vyhodnejsie :-)

Presne tak ako pise _neo, za cca cenu nadrzky v kelly som kupil v cc nadrzku, senzor, tesnenie a zimny vif. Nadrzka je od tej istej firmy (cina) ako z kelly, akurat ta z CC ma este aj zopar gumovych tesneni/zatok. Tak som asi tesnenie na senzor kupovat ani nemusel

Odkaz ke komentáři

Co dodat. Jelda je prostě to nej co nás mohlo potkat. :palec:

Minulej tejden jsem poptal ložisko zadního kola u dodavatele kterej nám dodává ložiska a Martin byl o pětikilo levnější než on a to od něj bereme leta.

No a ve středu jsme se pobavili o komplet odpružení předku a dneska mi ho DPDčko přivezlo. Matrine ještě jednou VELKÉ DÍKY. :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj kluci...potřeboval bych poradit. Z této stránky bych si rád objednal kotouče a destičky komplet na O1 RS...bohužel nemám peníze na rozhazování tak se rozhoduju mezi ATE (přední) - 1499 Kč a Zimmermann (přední) - 875 Kč + destičky taky buď ATE (přední sada) - 1150 Kč a nebo Zimmermann (přední sada) - 599 Kč....Komplet sada ATE za cca 7500 Kč i s kapalinou od ATE 5L a komplet sada Zimmermann i s kapalinou ATE 5L za 4722 Kč...

ATE je prý nejlepší co se týče brzd, ale značka Zimmermann je taky známa, ale je mi divný, že je to takhle levný...bojím se abych to za chvilku neměnil zase...

Objednával jste to tady někdo? Co si o tom myslíte? Mohu s klidem objednat ty levné Zimmermanny?
Díky za radu!!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem objednal svíčky na své FSi.

Když přišlo oznámení o dobírce,koukám na cenu a říkám si -tentokrát bez slevy,ale nic,stejně dobrý.

Doma balík rozbalím a nevěřím.

Místo obyč NGK mi poslali NGK Laser Premium.

Tak to je super.Jinde snad ani nemá smysl nakupovat.

Odkaz ke komentáři

Zavolej mu na číslo který je na něj na jejich stránkách. A nebo mu pošli maila

Tak jsem objednal svíčky na své FSi.

Když přišlo oznámení o dobírce,koukám na cenu a říkám si -tentokrát bez slevy,ale nic,stejně dobrý.

Doma balík rozbalím a nevěřím.

Místo obyč NGK mi poslali NGK Laser Premium.

Tak to je super.Jinde snad ani nemá smysl nakupovat.

No to je celej Jelda. Tuhle jsem u něj nakupoval nějaký drobnosti a na poslední chvíli, kdy už jsme chodili po skladu a dávali jednotlivý věci do košíku, jsem si vzpomněl na nějaký žárovky do služebáku a ten člověk šáhnul do regálu a vyndal Osram Nightbreaker Ultimate H4 duobox a za cenu, kterou mají jiné e-shopy za jeden kus žárovky. A i ostatní díly o poznání levnější než kdekoliv jinde. Co dodat. Prostě paráda.

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...