Přejít na obsah

HEX CAN Kabel

kubajs

Doporučené příspěvky

Toto je znovu problém čínskych upravených softov ktoré sa takto snažia obíst licenciu,a nepracuju z origo softom.

Tvoj kábel je v poriadku no pôjde len z ich softom a asi ti neostáva nič iné len to risknút.

Našiel som dalšie dve verzie čínskeho 908-ičkového softu ktovie kolko ich ešte bolo,najlepšie by bolo keby ti niekto kto má ten istý kábel odnich poslal soft.Tu je naozaj tažko radit

Odkaz ke komentáři

no hosi uz mi to fachci chcelo to len nohy v teple a klud nasledna kombinacia vypisana na pappiery ako co postupne zapajat :D a mne to fungovalo nasledovne a stale funguje :

cinsky kabel s DHgate vag 106 Kabel zapojit do auta, kabel pripojit k pc a zapnut VCDS ked sa objavy hlavne okno zapnut klucik na polohu 1 a spustit test vse ok a ide to aj po opatovnom vypnuti a zapnuti pc aj vytiahnutio kabla cize s cinou treba len skusat :D vela stastia :palec:

Odkaz ke komentáři

tak ako písal juraj351

Pri pripojení klonu 908 a vyšie najskôr OBDII auto(LEDzelená)až potom PC USB

Spustenie programu VCDS až po pripojení káblu je dôležeté u klonov ktoré nepracujú z origo softom od RossTechu

Dobrý klon pracuje z origo softom a na 32bit aj 64bit verziách windovsu

Odkaz ke komentáři

no hosi uz mi to fachci chcelo to len nohy v teple a klud nasledna kombinacia vypisana na pappiery ako co postupne zapajat :D a mne to fungovalo nasledovne a stale funguje :

cinsky kabel s DHgate vag 106 Kabel zapojit do auta, kabel pripojit k pc a zapnut VCDS ked sa objavy hlavne okno zapnut klucik na polohu 1 a spustit test vse ok a ide to aj po opatovnom vypnuti a zapnuti pc aj vytiahnutio kabla cize s cinou treba len skusat :D vela stastia :palec:

Jaký VCDS používáš? Já mám taky 106 a nějak mě to nejde. Test OK, jak to píchnu do auta (dle tvého pořadí)tak test "port OK, Interface: Not foud". Jak kabel vytáhnu, tak už to nenajde ovladače a musím kabel "oživit" softem od číňana. Neví někdo jak na to?

PS: zkouším na 10.6.4

W7 64b, připojím kabel, ve správci zařízení jej vidím, Ross-Tech HEX-USB s vykřičníkem. pokud dám aktualizovat ovladač a ukážu mu dle návodu na CD tak hodí hlášku ovladače nenalezeny.

nemáte někdo tip ?

díky.

Mám stejný problém. Použij soft od číňana na "oživení" kabelu ....

Tady je ten soft. Nevím, jestli je to na každý kabel zvlášť, nebo uni. Postupovat přesně podle návodu!!!

Jen na vlastní nebezpečí!!! :lol:

http://www.multishare.cz/stahnout/596924/repair-your-vcds1106-step-by-step-rar/

Odkaz ke komentáři

Jaký VCDS používáš? Já mám taky 106 a nějak mě to nejde. Test OK, jak to píchnu do auta (dle tvého pořadí)tak test "port OK, Interface: Not foud". Jak kabel vytáhnu, tak už to nenajde ovladače a musím kabel "oživit" softem od číňana. Neví někdo jak na to?

PS: zkouším na 10.6.4

Tvoj kábel bude len do verzie 10.6.0 tie novšie verzie čo máš na CD ti nepoju.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Mohol by prosím niekto poradiť?Kúpil som kábel z Číny 10.6.3.Nainštaloval som ho,zapojil ho podľa jurajovho návodu,keď sa mi objavilo hlavné okno,zapol som kľúčik a ako prvé chce odomňa Program options a odtiaľ sa už neviem dostať :(

pripájam aj "odfotenú" obrazovku :)

Musis dat atest a potom ulozit...

Odkaz ke komentáři

test som skúšal dať aj na COM1,2,3,4 a aj USB,ale vždy mi to vyhodí,že ho nenašlo :angry:

Samotný kabel ve správci zařízení máš??? (ovladač kabelu)

Dělá ti to i nepřipojené k autu?

Ještě předpokládám, že používáš soft co jsi dostal s kabelem a nic jsi neaktualizoval, jinak by mohl být také KO.

Nemá cenu dávat COMy, máš ho snad do USB.

Ještě také jsou problémy s 64 bitovými Windows.

Upraveno uživatelem Stanson
Odkaz ke komentáři

Přesně tak- máš tam svůj učet a po přihlášení vidíš jestli vyšla nová verze,vychází tak 2x do roka,stáhneš nainstaluješ a frčí. Mám to necelí 2 roky a už jsem aktualizoval 3 noví verze VCDS + VIS ten je v ceně. Vše v ceně kabelu.Určitě si nekupuj CodingCalculator. Je k ničemu radši použij LCode.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...