stihacka Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Momentálně bratrovi opravujeme 1,8T kde se propálilo těsnění mezi 1. a 2. válcem a zrovna při tom bysme chtěli dát pryč ty blbosti co tam jsou na dvě věci, to znamená zaslepit EGR a vyhodit čerpadlo sekundárního vzduchu komplet se všema hadicema, ale když se to odpojí tak ŘJ hlásí chybu, kdo zná řešení? Nebo to umí v jednotce omezit, připadně jestli se dá nějak upravit EEPROM jednotky. Díky OI kombi, 1,8T, r.v.2005, AUM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 jestli pak ono by to nechtělo 2ks odporů hodím ti sem link, až ho najdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Já to chtěl vyloženě zlikvidovat v jednotce, ale když by to takhle šlo tak proč ne, akorát tam nejsem registrovanej, až budu mít chvíli tak to omrknu. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 musíš se regnout, nebo i na škodahoumu by se to dalo najít, psal to škodík (O1RS) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Tak jsem to pročet a je to super návod, díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 a až to budeš mít nacvičený a vychytaný, tak se stavím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Behem dneska, zitrka nebo vikendu to budu delat, takze uvidime potom jak to bude behat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 počkáme na reference :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 tak jak? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal_0077 Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 taky me zajima u Jakuba_Skodika to vypadalo docela brutalne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Zatim jsme to nestihli, ale snad to bude co nejdriv, odpory nejsou problem a to ostatni, problem je cas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macomh Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Ak to budeš mať urobené a bude to fungovať, daj tu pls návod, prípadne aj fotky, aby sme to mohli využiť aj ostatní. Mimochodom aj ja mám AGU tak preto. A keď to bude ok, tak tie veci urobím aj ja. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Zdravim, cemu vubec pomuze vyrazeni sek.vzduchu? Dyt ten dava vzduch pri sytici,ne? Jen bych chtel vedet jak to je,diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Mam vyreseno softwerove.. Jezdi mi tak testovaci superb 1.8T s ecu ME7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Zdravím, koupil jsem octávu a stále hlásí ,,chyba sekundárního vzduchu,, následně jsme zjistily, že by tam měla být hlava AUM, ale je tam nějaká jiná, vše funguje jak má, jen nemá otvor na vhánění sekundárního vzduchu. Tudíž se chci zeptat jestli je nějaká možnost vyrušit tu kontrolku bez toho aniž bych musel měnit hlavu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Aleš Ducháč Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Tak jsem si teměř jist že u motoru AUM to jinak než softwareově nevyřešíš, protože ty odpory Ti nenahradí zýšení kyslíku na lambdě, kde se toto měření provádí. To TDIfun : prosím nemáš dump jednotky, nebo jsi měnil uplně celou? Díky Kdyztak prosím SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Mam vyreseno softwerove.. Jezdi mi tak testovaci superb 1.8T s ecu ME7 Já ti dám...testovací superb :D. Každopádně musím říct, že to je super práce, vše šlape jak má a kontrolka nesvítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Jsem si prskl na monitor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Jsem si prskl na monitor Co tam delas za tim monitorem, ze si na nej chces strikat??? At nemame jeste testovaci RS :lool: :lool: Já ti dám...testovací superb :D. Každopádně musím říct, že to je super práce, vše šlape jak má a kontrolka nesvítí to ja fajn... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Stalo se mi, že jsem jel za kamiónem na pětku stovkou. Chci ho předjet, tak dám trojku, plnej plyn a nic! Skoro žádná reakce na plyn. Prostě to jelo, jako bych tam měl stále pětku. A nebylo to poprvé. Když ale trojku rozjedu na stovku a dám plnej, je vše v pořádku. Zátah a auto jede jako z praku. Může to dělat EGR ventil? Mám ho vyčistit, taky se zanáší jako u TDI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 Ty odpory na sekundaru nefungujou, za cca dva dny se rozsviti kontrolka znova a muzes mazat jak blazen co dva dny takze bud si na ni zvyknete nebo sekundar pryc nedavejte, ja ted kupoval z bouracky a budu ho davat zpet protoze me ta kontrolka rozciluje a chvili po startu je rano motor neklidny (to bude asi tim, ze sekundar nedava predehraty vzduch nebo tak neco). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Nevite prosim hodnotu tech odporu ? Ten odkaz uz nefunguje a nemuzu to nikde najit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Je to jedno, co tam dáš. Stejně to nebude fungovat, po čase to vyhodí chybu tak jako tak. Navíc pokud s tím nemáš problémy, nevidím nějak zásadní důvod pro demontáž. Každopádně nejčastěji se používá odpor 10W 330Ohm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokra Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Moje varianta : Ty odpory nemusi byt jen 10W , to nekdo prvni pouzil a od te doby to vsichni kopiruji, 10W se tezko shani a navic tam ani takovy proud netece, mel jsem doma jen 220ohmu na 2W a uz to tam mam 3roky a zadna chyba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Já zkoušel asi 4 různé odpory a vždy po cca 100km mi to vyplivlo chybu. Kamarád je na tom stejně. Ale asi záleží na kusu koukám. Jak se pak tváří sekundár na readness kódech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Srpen 21, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 Ja právě mam tohle pryč a také dva roky žádná chyba, az ted to začalo házet chybu tak me napadlo ze mohl naky odpor odejít, tak tak naletuju nový oba a uvidíme.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokra Odesláno Srpen 29, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2016 Tem readness kod by me taky zajimal, jak se to hlasi. Navic ten sekundar mne po urcite dobe softwarove vypli, takze netusim jaky to ma vliv na ten kod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 29, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2016 Pokud máš VAG, tak si to napíchni a readness si vyčteš sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Taky doporučuju tam sekundár nechat, pokud nedělá problémy. Já před lety kuchal a pak už jen koukal na rozsvícenou kontrolku motoru. Pak jsem se tloukl do čela, protože jsem mezitím součástky vyhodil a nebylo cesty zpět. No a jelikož v vloni v zimě nebylo co dělat, upravil jsem si ŘJ a mám klid. Na STK letos vyčítali Readness a vše ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1piper11 Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Je tu niekto, kto už rozoberal to čerpadlo sekundarneho vzduchu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.