lumi Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Haha ale Bilberry fakt pecka na kola, uplne jsem ziral, co to umi, za malo penez vazne hodne muziky Az dorazi zbytek varky z detailing shopu, tak udelam dalsi foto. Fakt me zajima jak Lime Prime pohne se mini-skrabancema, co mam nafoceny a jak nejak bug&tar pajcung rozpusti cerny tecky na kastle. Lime prime moc zazraky nerobi tiez som cakal od toho vela ale nic sa nekonalo :( mikro skrabance mozno zalesti ale nejaky extra efekt necakaj. Sam som preto siahol po pastach od Menzerny a pak az pojde limeprime a wax 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Lime Prime ručně moc nemá cenu, je to akorát plácání. O víkendu jsme ho aplikovali profi leštičkou, tam se už něco projeví a hlavně pár "kapek" na celé auto. Ale předtím se rozlešťovalo pastama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 No, já dával Lime Prime ručně, byla to fuška celý auto, ale dost škrábanců zmizelo a ty větší se zmenšily.. Ale asi to fakt za tu práci nestojí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 No, ja urcite neverim, ze LP je vselek, mel jsem ho za dobrou cenu a doufam, ze vezme aspon malinkaty skrabanecky - i z tech budu mit radost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Vikendovka na lontu ve znameni vina, nalozenyho masa a lesku jako psi kulky, davam proto tez ochutnat. setup na kola i auto: Valetpro Bilberry Safe Wheel Cleaner ValetPro Orange Pre Wash Raceglaze Aqua Bathe Wash and Wax Shampoo Dodo Juice Lime Prime Poorboys Natty's Paste Wax Neco padlo i na auto, az me z toho boli ruka i zada, znicil jsem jeden rozprasovac, zjistil, ze nemam tar&glue remover, ze je na aute vice oderku a dulku od dopadlych kaminku, nez jsem si samozrejme po zime blahove myslel a mnoho, mnoho dalsiho a zaver je ve stylu ''porad to ku**a neni ono, proc jsem se do toho poustel a radeji to nenechal lidem, co se tim zivi'' :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Miluju srnce, miluju srnce, miluju srnce, miluju srnce... ... na smetaně!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Sice jsem to o vikendu odflaknul, ale Sonax BSD proste dela maly zazraky. Hned se mi do prace jelo lip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 To si strikal rozprasovacem ne....jinak tenhle pohled mam moooocccc rad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 JJ, presne tim, co jsem ti tenkrat daval k tomu SN lube(Kwazar). Ale stacilo fakt desne malo.. jestli jsem na predni kapotu strikl 3x, tak to bylo moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Pockej my si nerozumime... ja myslel tu vodu a ne cistic... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Aha... :D sorry, jak jsem v praci, tak beru veci moc vazne... :D jj, v 6:30 dneska rano jsem si zasel k autu, vzal rozprasovac, hezky naaranzoval.... jaaaj, ale skoro mi to proslo, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Hehee... presne....:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 se divam že tu nemaš dlouho update, dneska jsem parkoval vedle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Like a Boss!! OC RWE Crew :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Tak jsem si rekl, ze nez se porad ptat a hledat si info, tak si zacnu spinit vlakno informacemi, co se mi urcite jednou budou hodit. Jak naimportovat POI do Comlubuse... Su to redlight kamery, cize by mali byt na semaforoch, alebo ich sucastou. Tiez som spociatku v BA vobec netusil, ze su nejake kamery. Az ked ma na to navi upozornila, tak som si to vsimol, aj to horko tazko. PREPARE- download *.db3- create folder PersonalPOI in the root of your SD-card- copy *.db3 to that folderINSTALL- insert SD-card into RNS510- hardware button: Setup- screen button: Navigation -> (Personal POI) -> Import- select POI-database- screen button: Import database -> OKSHOW ON MAPMAP -> Extras -> Select Points Of Interest -> Personal POI -> Personal POI-> choose categories: Speed, Redlight, Section begin, Section endDETAILS-> touch PPOI icon on the map 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Tak tu mame nejake male novinky... znacek na volantu diky uzivateli Jakubisko, byla s nim radost obchodovat a hlavne osobniho ridice :) a jak je videt, ridit Octu je proste radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 znak vypada super :) je to jen přelepená nálepka přes nebo normální znak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Jen prelepka, jakubisko ma vlakno v bazaru, mrkni, ma i na o1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 22, 2015 Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 právě košin v O1 sekci dával znak do středu kol na volant, asi se vydam taky tim směrem, ale až seženu 3raminko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Dlouho tu nic nebylo a jelikoz dobre odvedena prace si zaslousi trosku prezentace, tak.... je to hladky jako z reklamy na ledovou kostku ve skluzu ;) A leskly a cisty tak, ze i dvorni mechanik Jura sam od sebe vzal nacini na vyvazovani a nejdriv ho ocistil, nez ho pritiskl na kola :jelen: Timto patri velky dik nejen Jurovi, ale hlavne Joskovi Cevelovi, za tradicne neuveritelne vysoky standard odvedene prace!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Tak ciste kola do tak spinave dilny... ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
do-luck Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 ty jo krasne cisty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 (upraveno) At je tu i vlastne, jak to vypadalo v prubehu, at mate predstavu, co vsechno za hnuj tam bylo. (fotka niz je uz po 3tim!!!! odstranovani zeleza :) ) Po procedurce jeste konzervace Raceglaze Signature Nano Wheel Sealantem od kluku z detailingshop.cz A ted uz jen vesele jezdit a odrazet vodu a nenechat na sebe usazovat bordel ;) Upraveno Duben 23, 2015 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer po sobotni vecerni prutrzi mracen. Ted je auto krasne na zluto pod jednolitou vrstvou kvalitniho pylu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 O tom peli ani nehovor na ciernej to vypada dost haluzne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 keby len na čiernej.. a to včera ešte akože spŕchlo tak na 3 minúty takže taxík vyzerá optimálne.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Panove, nevite, cim mohlo byt zpusobeno tohle? Je to zadni naraznik, samozrejme bez listecku, udelal mi to nejakej picu*ek behem hodiny v Ikei.... Jinak o vikendu prisel cas, kdy Octa predvedla, ze se nezalekne ani 2m nakladu a +250kg a to jsme se porad pohodlne vesli na predni sedacky... dokonce se tam pak vesla jeste i jedna kobylka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 lidi jsou svine, vidim to na tazne nebo nakupni vozejk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Jelikoz se jen leje nafta, vif a rozvody a filtry jsou z jara udelany, tak aby se nereklo, ze si valim sunky, pridam par mobilovek z vikendove 'posilky'. Slepice ze statku: V prubehu zakroku 50:50 S udrzbou promahala chemie: sampon Chemical Guys Glossworkz vosk Poorboys Natty's Paste Wax (BLUE) vodu odsaval Microfiber Madness Dry Me Crazy vosk jsem nanasel rukou pres lekarskou rukavici (mam jich cely baleni a dost divne se na me divali, kdyz jsem to v lekarne kupoval, ze strachu z fetaka se asi radsi ani nezeptali, k cemu to budu mit ), jinak ten Natty's z ruky clovek nesunda a vune detske zvykacky pedro a smouli barvy v porech ruky se proste nezbavi dny! Na nanaseci polstarek pro vosk jsem se vykaslal, je pak zbytecne velka spotreba jelikoz ale prostory nejsou idealni, byli jsme na slunku, tak vost vytvrdl velmi rychle a sundat ho dolu a hezky prelestit so sklenene podoby byla fakt pekna drina.... a to jsem nevedel, ze jeste v sobe najdu elan delat svoje auto :) takze na vosk uterka Microfiber Madness Summit a malem bych zapomnel - pneu osetreny Valetpro Classic Tyre Dressing, ten mokrej vzhled, kterej nekonci, odrazi vodu a je paradne syte cernej, tak je proste k nezaplaceni, priste zkusim udelat nejaky 50:50 fotky, pneu byly fakt pekne vyprahly, saly jak velbloud. A ted moje deset let stara mr*ka ;) a postup klasika - vysato, okna domacim Clinem, jen si davat majzla na to, aby sel fakt jen na sklo, interier jsem cistil snad nejvetsim univerzalem/dricem, co mam - Valetpro Orange Pre Wash(kdyz by tu byla moznost, podtrhnu to klidne 2x :D ), v ruzny koncentraci jde pouzit fakt snad uplne na vsechno, navic je pH neutralni a neodstranuje vosk, odstrani zatrvdlej hmyz, nebo pozdravy od ptactva, krasne voni a je fakt za smesnej peniz, pro me dela praci od motorovyho prostoru, prahu, dvernich zakouti az po interier, proste takova krasna, hubena, prsata holka, co vam uklidi a po fotbale bez reci da hlavu do klina, odedre to cely za vas a nechce za to diamantovej prstynek :) (vymirajici druh ;) ) ted uz jen par fotek vlastni prace: 25:75 Natty's v akci pred/po komplet takze jo, byla to fajnova nedele, prvni auto jsem delal jeste s usmevem na rtu, navic to byla relativne mala fabka, tak to slo samo, ale usmev i nadseni rychle vyprchalo, kdyz jsem zacal se svym, dojel jsem ho jen z povinnosti a skoro jsem citil, ze to sidim a specham, navic v tom pocasi to byl pekne ocistec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.