RemyZero Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Zdravim všechny, potřebuju menší radu. Když je mráz kolem - 10 °C a auto stojí veku v práci 11 hodin, tak ráno to sotva naskočí. Baterka špatně točí a přitom je nová. V nevytopené garáži i po týdnu nastartuju nádherně. Nemáte s tímto taky problém a nebo nápad co bych měl dělat?? Je mi to blbý, když to v práci startuje jak nějaké stará multikára. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 co takhle priste to dat aspon do sekce motor hmmm??? Co baterka puvodni ? Toci s tim dost ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 a je ta baterka nove koupena nebo ma je i nove vyrobena? jestli treba nebyla nekde 3 roky v regalu. a jak stara presne je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Omlouvam se za špatné zvolení sekce. Baterku jsem kupoval začátkem roku, protože ta původní dělala přesně tohle v zimě jako tato. Tak jsem myslel, že je baterka KO a přitom na tu mojí starou baterku jezdí tátovo auto uplně luxusně :-). Se startováním nebyl nikdy problém až na to stání venku v mrazu ... Dneska jedu zase na noční, tak se bojim, jestli ráno nastartuju nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 co tak zkusit proměřit žhavičky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScorpionOnH6 Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 co třeba uhlíky na startéru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Ty žhavičky se musí proiměřit píchnutím na VAG, že ano?? No dneska to musim ještě vydržet na noční a ptom s tím budu muset něco dělat. Kdyby byl startér v hajzlu ( nebo uhlíky), tak by to startovalo blbě třeba i když je kolem 0°C ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 A co tankuješ? Zkoušels přidat VIF nebo natankovat nádrž Verva dieselu od Benziny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 (upraveno) budeš mít už unavenej startér kolik máš nalítáno ?? Upraveno Prosinec 14, 2010 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 otcovi to minulou zimu taky spatne startovalo v zime a po delsim stani a vse se vyresilo novou baterkou a novym palivovym filtrem. prest ze otec bere na Shell nebo na Benzine a lije do toho aditiva, tak byla ve filtru voda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Já bych přes Vag zkontroloval otáčky na startéru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 takovej lama dotaz. kdyz zjisti, ze jsou nizke, tak to prece neznaci spatny starter, ne? kor kdyz mu to za tepla startuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Já s tím mám taky problémy, třeba hned druhý den ráno, když je venku větší mráz. A baterkou a filtrama ani naftou to určite není. Už je to asi třetí zima, co auto takhle občas bojuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 No když budou malé tak jednotka si s tím prostě neví rady a trvá déle než naskočí motor chce to pohledovou kontrolu kabelů ke startéru jestli je vše dobře ukostřené a také záleží na barvě kouře který se vyvalí po tom delším startování s výfuku pak je možné dál hledat příčinu atd může to být víc věcí nejlepší by bylo udělat komplet diagnostiku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Poradi co zkontrolovat zhavice, baterku, starter, otacky starteru. potom resit veci typu palivac atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 (upraveno) Typnul bych to na startér...prostě už bude vyběhanej...nedávno to řešil jeden maník...Koupil startec a startuje jak za mlada. A taky zkoušel, baterku, filtr.... Upraveno Prosinec 14, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 žhaviče +kontrola žhavící lišty, zrovna teď před týdnem mi měnili žhavič a v liště byl prý studeňák, taky ji měnili od té doby pokoj, chytá na drc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 To ano,ale tenhle motor má problém startovat i normalne na drc. ve firme 3x o2 2.0 tdi a vsechny problemy se startama. To same otec - VW 2.0 tdi a i v lete startuje dele,hlavne tedy pri teplych startech. Vymena vstriku probehla - nepomohlo. V zime mu to taky divne startuje,ale nastartuje, tak uvidime co se zase vys...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 (upraveno) Kua vždiť to píšu o pár příspěvků víš než měnit cokoliv na autě tak nejdříve to chce pořádnou diagnostiku !!!!!!!!!!!!!! Zlobí tam hodně startéry :D Upraveno Prosinec 15, 2010 uživatelem Ol@f kdyz uz jsme u tech kua, kua necituj primo predchozi prispevky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Diagnostika byla nekolikrat,jak servis tak i jine a na startery to nikdy neukazalo...na to jsem se ptal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Diagnostika byla nekolikrat,jak servis tak i jine a na startery to nikdy neukazalo...na to jsem se ptal... No kolik tedy byly otáčky starteru??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Zdravim..moc díky za rady a nápady. Najeto mám 127 000 km. Myslíte že to může být startér, když to startuje jakoby byla vymlácená baterka?? Baterku jsem ještě včera proměřoval a je ok. Raději jsem ji ještě napíchnul na nabíječku. Dneska jsem také koupil Aditiva, tak vyzkouším . Tenkráít když jsem řešil špatné studené starty v létě ( po několika nádržích Vervy se to vyřešilo samo) jsem volal do servisu Škoda a chtěl proměřit žhavičky. Vedoucí servisu se mi divil, protože prý žhavičky jsou bezúdržbové a nevyměňují se. Servisujou prý hodně 2,0TDI a zatim u žádne neměnili ještě žhavičky. Ty otáčky startéru jsem taky tenkrát chtěl změřit, ale jak se to vyřešilo tim odběrem Vervy diesel, tak sem se tam nedostal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 napln prevodovky je taky celozivotni a jak se razeni zlepsi kdyz to vymenis, aneb nektere veci co neni problem menit (financne) prohlasuji za celozivotni, ale aby udelali hlavy co nepraskaji, a turba co vydrzi to ani h*vn* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 K těm žhavičům se asi jen tak nedostanu co?? Musí se asi vyndat víko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Ale otáčky startéru s žhavičama nesouvisí. Auto musí chytnout i bez žhavení v -10. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Jak pise chipmenn nejdriv diagnostika, tam uvidis jestli sou zhavice KO nebo OK, pokud KO tak vymena a zkusit starty, pokud spatny, a diagnostika nehlasi zadnou chybu tak bych sel po tom starteru. Ale pred nim bych zkusil zvednout startovaci davku, kdyby to nezabralo tak starter. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 bych jeste poresil baterku ted to budeme resit ve Stredu na srazu pripichneme kvalitnima kabelama druhou baterku a pokud to chytne na drnc a diag ukaze vetsi otacky starteru je jasno a vymena baterie je ten nejlepsi pripad. Starovaci davku bych zvedal asi az uplne jako posledni dokonce az po vymene starteru, sice je to levnejsi nez starter ale je to tak trosku prasarna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Zvedat davku neni prasarna ale standartni servisni ukol u TDI motoru s nabehem, resit to snad na vsech forech s TDI motorama. Ale u tohoto u studenejch startu byc sel taky prvne po baterce, ale diagnostiku to chceeeee bez toho je to jen strileni od bokuuuu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 tak serie TEPLYCH startu, ktery(e) jsou ty spravne ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 NO nejlip vypada ten posledni, i kdyz na osy nemas oznaceny tak tezdo rict. Olafe i kdyz vis ze si myslim svoje :). Rada, stahni si tady na tomto odkazu prohlizec logu, je to luxusni programek kterej by ti mel ukazat co potrebujes. Jestli teda umi zobrazit log tak jak jste ho delali ve stredu. Ja a i podle toho kdo program delal, loguju ve vcds jinde a jinak a pak me to tento soft hodi do peknyho grafu a ukaze i ktera krivka je ktera a da se v nem hejbat a odecitat hodnoty. http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=1053 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.