Přejít na obsah

Kamera v autě (černá skříňka)

Doporučené příspěvky

aliexpress je tiež už vetrom ošlahaný, ja som tam pred*bal už cez 2000 eur, platí sa kreditkou. Ak je problém(tovar nepríde/tovar príde poškodený), alebo tovar vrátiš, tak refund príde bez problémov ;)

ale ten rozdiel je minimálny... takže kašli nato, aby sa náhodou práve teraz nestalo niečo zlé :D

ja vezmem z ali, ty vezmi z ebay-u a uvidíme čo prv príde ;)

Odkaz ke komentáři

Nemuzu si pomoct, kamera napajena z lampicky jela stale. Pripojil jsem to teda na jednu z pojistek, co jsou z boku pristrojove desky a je klid. Kablik jde bez demontaze zastrkat pod tapec sloupku i strechy a uz to funguje na jednicku. Objednal jsem novou kameru, vybiral jsem levnejsi model s durazem na kvalitu obrazu a chtel jsem i zabudovanou GPS. Nejlip mi vysla kamera VIOFO A119 - perfektni obraz, 2k rozliseni a GPS za slusne penize (2200,- Kc) na ebay. Levnejsi alternativu jsem vytipoval Blueskysea G1W - taky perfektni obraz, fullhd, nema GPS, stoji neco pres tisicovku. Tak treba to nekomu pomuze :-)

lepsi:

http://www.ebay.com/itm/VIOFO-A119-2-0-Safe-Capacitor-2K-1440P-Car-Dash-Crash-Camera-Video-Recoder-/322195144114?hash=item4b0453bdb2:g:trgAAOSwygJXhLO-

levnejsi:

http://www.ebay.com/itm/Blueskysea-Full-HD-1080P-G1W-2-7-Car-Dash-DVR-Camera-Video-CAM-Recorder-H-264-/310752336819?hash=item485a485bb3:g:CP0AAOSwR0JUN6SM

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

V dnesni dobe, kdy si objednas neco z AE (aliexpress) a prijde ti to po 30-60 dnech.. Z prvu jsi rad za usetreny penize.. ovsem do doby, dokud nemusis neco s cinanem resit. On te proste vyfackuje (fuck off) a ses nahranej - pro nej obchod skoncil tim, ze ti odeslal zasilku. Nedejboze s nim resit nefunkcni vec, to mas penize v hajzlu, produkt na vyhoz a nervy v kyblu. Ver, ze ja kupuju hodne z Ciny a nejen pres AE, jsem jeden z tech "prekupniku" jak rikas a neni nic uzasnejsiho, kdyz ti prijde objednavka za stovky $ a z toho je 1/3 rovnou do kose, protoze to jsou nefunkcni napodobeniny, spatne zpracovany, originaly co neprosly kontrolou kvality, u vetsich veci zlomeny, ohnuty. Kdyz to vezmes pres DHL, tak to ztopej celnici, dopocitaji cenu a jsi na EU cene. Ten EU prodejce z toho ma casto dost malo.

Kdyz to koupis u nas, tak zaplatis vic, ale mas 2 roky zaruku, jsi pod evropskou ochranou spotrebitele a kdyz to koupis z netu, tak muzes do 14 dnu bez udani duvodu odstoupit od smlouvy. Plus jako bonus, pokud se jedna o elektroniku, musi mit EU homologaci (TUV SUD), na hracky pro deti certifikat o slozeni vcetne nezavadnosti atd..

Odkaz ke komentáři

Podobná skúsenosť s výmenou. Pošta do číny cca 6-10 eur v závislosti od veľkosti/váhy a do pár dní po doručení prišli peniaze na kreditku späť alebo nový kus (podľa dohody).

Zase nieje nakupovať z ali ako nakupovať z ali..... Treba brať od overených predajcov, čo sú nejakí ten rôčik na ali a majú feedback s čo najmenšou odchýlkou od 100%

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Jo koukal jsem dozadu, ale ty příspěvky jsou celkem starý a já nevím, jak moc to jde dopředu. Koukal jsem i na to co jste psali, že máte. To Prestigio už nikde neprodávaj a ta a7s se mi docela líbí. Cena mi nepříjde velká, když už budu něco kupovat, tak ať to stojí za to. :) Takže říkáš, že jsi spokojen? Koukal jsem i na recenze a lidi píšou, že jsou taky spokojený.

Odkaz ke komentáři

Jo koukal jsem dozadu, ale ty příspěvky jsou celkem starý a já nevím, jak moc to jde dopředu. Koukal jsem i na to co jste psali, že máte. To Prestigio už nikde neprodávaj a ta a7s se mi docela líbí. Cena mi nepříjde velká, když už budu něco kupovat, tak ať to stojí za to. :) Takže říkáš, že jsi spokojen? Koukal jsem i na recenze a lidi píšou, že jsou taky spokojený.

Musel jsem hned u nové aktualizovat firmware, prt. nekomunikovala kamera s GPS modulem, ale od té doby šlape naprosto bez problémů.

A při jízdách v zahraničí doceňuji i ten GPS modul s databází radarů.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...