Přejít na obsah

Volba brzdových kotoučů a destiček

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Ahoj, pročítal jsem vláknou a hodně komentářů potvrdilo moji variantu do které chci jít. Jedná se o Brembo MAX a desky Textar. Ale teď si nejsem jistej v těch deskách. Původně jsem si myslel že dám Textar EPAD.

Ale teď řeším, jestli nejít do Ate Ceramic? Někde jsem četl názor, že EPAD jsou dost tvrdé na tyhle desky. Které by jste doporučili? Já se pořád přikláním k těm Textar EPAD.

Předem díky za rady :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Tak dnes konecne prebehla vymena z 288 na 312 ;)

Ak by niekto zhanal drziaky aj strmen (288), tak viem moje stare posunut dalej:)

Paradicka. Mna to caka dnes,ak si zrobi na mna mechanik cas. Ja davam ATE power disc a ATE Ceramic dosticky.

Ale otazocka, preco si menil aj strmene? Ked staci vymenit len drziaky z 288 na 312?

Odkaz ke komentáři

Tak a mame nahodene 312 mm brzdy :palec: plus sme uz aj na odlahcenych R16 letnych, ktore maju 7,1kg.

Brzdy pojdu cele na cerveno, ale pockame,kym bude teplejsie . Zatial je na cerveno len drziak.

Do R16 som siel hlavne kvoli vahe a beruc do uvahy,ze mi netreba az take siroke pneu na prenesenie vykonu,kedze mam 4x4, tak mne to hrabat nikdy nebude :smich:

post-13492-0-39768000-1427555364_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dik. uz som sa ich snazil zabehnut procesom zapecenia, ale nemam tu naokolo nikde rovinku,kde to mozem vypalit aj z rychlosti 130km/h. Pride mi,ze to je zapecene asi len na polovicu. Dosticky sa nestihli poriadne zahriat. Inak je to zatial nezvyk. S predoslymi brzdami som napr na parkovisku len dobrzdoval a teraz som neodhadol,ze to brzdi lepsie a zastal som v polovici parkovacieho miesta :lol: Tak som sa este musel rozbehnut . Trapas, ale to chce cas najst si cit. Inak ked som pri zapekani daval brzdu zo 100km/h na 10km/h tak mi prislo, ze to auto zbrzdilo za 1 sekundu zo 100 na 10 :smich: Len som sa tak zaprel o volant.

Teraz sa skor bojim toho,ze ti,co pojdu za mnou na aute,tak nebudu mat take brzdy a skoncia mi na zadnych sedadlach :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...