p2p Odesláno Prosinec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 jo ale urcite vymen i retez a listy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
patrinko7 Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Chystám sa ešte len kúpiť toto auto, už ho mám na ruke. Rozvody boli menené pred dvomi mesiacmi komplet. Otázne je že netuším aký tam bol daný napínak. Dajme tomu že ak je s indexom N, kolko to môže vydržať? Auto má 180tis km origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Staci pres okenko zkontrolovat jaky je tam napinak... popripade udelat foto a my ti tady reknem jaky tam je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dava@Seva Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Měnil jsem olej a do motoru jsem nalil přesně 4,6 litrů oleje- Na měrce oleje to bylo cca za polovinou mezi ryskami. Dolil jsem ještě zbývající olej a nyní je tam 5 litrů, ale olej není pořád na horní rysce je cca ve tři čtvrtě mezi značky na měrce. Kolik se tam tedy vleze oleje? Předpokládal jsem že 4,6 l je na rysku max. Ale v mém případě to tak nebylo. Hodnotu 4,6 l jsem vyčetl z návodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 davam 4,5 a je to na polovine... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Davam vzdy cca 4.6 a stejne menim po cca 8000km tak to necham na polovine a nic to nezere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Opičák Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 Zdravím pánové :) uvažuji o koupi supa II 1,8 tsi rok výroby 12/2010 je tam motor CDAA když to zde pročítám, tak jsem dost na vážkách...benzín jsem si chtěl koupit, abych se vyhnul drahým opravám u nafty a ne abych musel měnit motor za takovou palbu :/ má to najeto 89k a chtějí za to 289k Poslali mi oskenovanou servisku, vše vypadá ok, poslední servis již nebyl u škodováků... 8/2016 měněny rozvody a napínák kladky rozvodového řemene. Co vy?? šli by jste do toho?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dwait Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 Ahojte, motor 1.8 TSI BZB mi nastartuje iba s jemnym pridanim plynu inak chcipne...Zahriaty motor startuje OK. Na VAG vypisuje: Intake manifold flap,Bank 1, P2004-000-Stuck open Ale tuto chybu uz vypisovalo pred tym ako to prestalo startovat na 1x ,tak neviem ci to ma nejaky vplyv. Skrtiaca klapka vycistena + zakladne nastavenie prebehlo OK. Olej sa dolieva max 1L na 15000km. dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 opicak, za mna velke nie. jedna vec je oprava, ktoru by si mal pred sebou. druha vec, zlozitost motorov tsi. spotreba oleja nemusi byt posledna vec, ktoru by si mozno riesil.ja uz to auto mam a musim s tym zit. predat sa mi to neoplati. hlavne ked GO zozrala take prachy a stale som na spotrebe oleja. ale kupovat to znova, vyhnem sa mu oblukom. kazdopadne az sa rozhodnes kupit to, dohodni sa s predajcom na refinancovani GO. pripadne na vahovej skuske a potom nech sa rozhodne on, kde to chce dat servisovat. mas vobec prehlad o spotrebe oleja na danom kuse? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 Ten start... bud to prisava vzduch nebo jeste jednou skrtici klapka,,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dwait Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 A ako zistim kde to moze prisavat vzduch??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 Tak nějak zjišťuji že na delší trasy naše TSI žere olej minimálně, na krátké cukání mám pocit že to tam teče jak do kanálu. Už jste pánové přišli na to čím to je že se u tohoto motoru měří hladina oleje pořád tak špatně? Z toho jsem snad víc na nervy než z toho že to bude muset k Vám do Brna na GO. Manželka mi marodí, takže teď s tím jezdím jenom já, tak to můžu trochu více sledovat, ráno s holkou do školky, před tím než udělám první ranní start kouknu na měrku, cca. půlka, ok , start, jedu třeba školka, nákup, nějaká jiná povinnost, najedu cca.10km, přijedu domu na to stejný místo, stejná poloho auta tak na 99% jako před ranním odjezdem, jdu domu, věnuju se práci, auto tam stojí třeba 5hodin, jedu pro holku do školky, před startem kouknu na měrku a je tam třeba na spodní rysce. Najedu během 2dnů třeba jenom 20km a ten olej už nevidím nikde jinde než na spodní nebo pod spodní hranicí, pak doleju do půlky měrky dám třeba jako teď o svátcích na otočku 400km, přijedu domu, další den kouknu na měrku a hladina je na stejné úrovni. Kur*a fix z tohoto by mi fakt jeblo :wallbash: :wallbash: :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 jooo jestli je PCV ok tak kruhy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 Jasný, v Brně jsme to přeci řešili když mi Jura dělal rozovody, ale já ani tak neřeším spotřebu oleje jako to že ta hladina je strašně nestabilní a lítá nahoru dolu jak se jí zlíbí, naměřím půlku měrky, nastartuju, ani nikam nemusím jet, po dvou hodinách přijdu zpátky doufajíc v to že logicky by měla být hladina stejná a ona je třeba na minimu, toto mě sere! Někde jsi Petře psal, že mátě podezření na něco co tento výkyv hladiny oleje způsobuje. Jinak rád bych s tebou pořešil pořadník na GO, viděl bych to na jaro až odzimuji svoje dva povozy, myslím že když si mě zapíšeš teď tak to bude akorát tak na březen/duben ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 jooo uz jsem v obraze, zitra zavolej a neco vymyslime... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 zaujimalo by ma, ako su na tom so spotrebou ostatni, ktori su uz po GO. mam zatial od GO najazdenych 4000km, olej doliaty 1,5litra. spotreba je minimalne o liter vyssia. aj zname trasy, ktore som bezne v zime robil pod 7,0, mam teraz problem dostat na 8,0. celkovo som na priemernej 8,5, co bolo pred GO 7,0l/100km. beriem v uvahu aj zimne podmienky, spotrebu porovnavam so zimnou spotrebou z minuleho roka na konkretnych trasiach. robim si zaznamy. ten olej sledujem. momentalne som odcestovany a ked sa vratim dom, budem mat dalsich 800km od posledneho merania. pozeral som aj sviecky. mali mastny zavit, hodne zakarbonovane. len jedna bola vypalena do biela. musim ale povedat, ze mali najazdene este asi 800km pred generalkou. voda drzi na ryske. v pripade ze dojde na reklamaciu toho oleja, na ako dlho to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 Vysku oleje pred jizdou a po jizde mas stejnou??? na male vzdalenosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mara2000 Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Tu spotřebu ( benzínu :-) ) po GO o litr víc ůbec neřeš ta spadne opět dolů to jsem měl po GO taky a dalo se to do normálu, musí si vše opět sednout ......... po 10.000 už to musí být OK navíc minulou zimu skoro zima nebyla a teď jak jsou mrazy tak to tsi je nenažraný jak sviňa než se motor ohřeje ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Plnej souhlas Marou, na novým taky čekáte těch cca 10tkm než si sedne, tak proč po GO chcete instantní zázraky ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas F Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Co tak pozoruju po GO po ujetí asi 6500 km: - Oleje si to vzalo asi 0.5 litru. Přičemž mi přijde, že do výměny oleje (cca 1500 km po GO) byla hladinka stabilní. Nevím přesně, jaký olej tam kluci nalili, jestli vrátili původní LL 5w-30 + přilili další, anebo dali komplet nový. - Spotřeba se mi od té doby zvýšila. Z původních 6,5l/100km narostla na cca 6,8 a teď po vynulování je 7,1 (ale tomu asi přispěly jízdy po Praze před Vánoci). Jinak jezdím spíš D1, motoru vždy dávám čas na ohřátí a snažím se držet otáčky nad 2000 (do GO jsem si dovolil jít i níž). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zaja.cz Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Kluci, na CDAA r.v. 2010 mi kape z vodní pumpy chladící kapalina. Chci se zeptat zda měníte celý díl i s platovým domečkem termostatu-díl č. 06H121026DC za 4914,- v autorizáku. Nebo jen samotnou vodní pumpu (jen tu polovinu za cca 1500,- -origo díl v autorykl.cz) ???? Plastový domek termostatu byl prý modifikován z důvodu, že první verze nějak praskala nebo co. (jen nevím která verze je již OK) Prosím poraďte. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Jenom vrtulku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Pánové komu tady dělali vahovou zkoušku a jak to probíhalo zrovna u Vás? Já jsem na ni domluvený,ale bylo mi řečeno že to probíhá tak,že se vymění olej,zablombuje se to a jezdi se urcity pocet km, tady ve škoda auto mi bylo řečeno že vymění olej a bez blombovani si ty km nejezdí přímo oni, což se mi teda moc nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Na mou žádost Garny měnil pouze vrtulku, drží už rok (ale jenom 7tkm). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Sweden: ten servis, co se chce vozit sám bych chtěl poznat :prcprc: Tahaj tě za nos, ale jinak to sedí, v předpisu maj výměnu za nový olej, a poté najet minimálně 300km a dopočítat, nebo lépe odjet celých 1000km. Těch TPI je víc, tady jedno z 2011 2027572/2 Docela by mě zajímalo, co myslí a přesně provádí při kontrole spotřeby oleje přes VAS - Řízené hledání závad, Motor, Provozní hmoty. Při QG1 a QG2 si budíky samy přes čidlo ve vaně počítaj v rámci servisního intervalu min a max hladinu oleje a z nich pak dlouhodobou střední hodnotu rozdílů hladin. Kdo ví, ale to už je vysoká diagnostická ... Váhová zkouška - měření spotřeby oleje.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Díky, na to pdf kouknu večer jak bude chvilka klidu. Jinak samozřejmě mi je ten jejich postup váhové zkoušky dost divný, je mi to divnější ještě o to víc že to tam mám domluvené přes kamaráda který hodně dobře zná přijímacího technika a ten by si měl můj případ, o kterém dopředu ví,tak trochu ohlídat, no uvidíme zítra až tam dám řeč z očí do očí, každopádně pokud bude tato možnost zkoušky jako jediná možná tak půjdu radši o dům dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 No, přístup je různý, je to o servisu a kolik na tobě chce trhnout. Dokonce uživatel Clint má zkušenost, že mu test udělali bez výměny oleje, ale výsledek se i tak nevešel nad limit. O to víc nase.. když si zaplatíš za nový olej a ve výsledeku ti řeknou, že autí bere 0,49l na 1000km a že máš motor v nejlepším pořádku ... :smich: No určitě bych sondoval, zda by mě nechali u obou měření.Podle TPI se má pečetit jen nalévací otvor a výpušták, nevím, jestli na měrku zapomněli záměrně nebo proč ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans74 Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Já jsem váhovou zkoušku absolovoval před dvěma lety. V mém případě to byly vyhozené peníze a už bych to neudělal. Zaplatil jsem nový olej, zapečetěno vše včetně měrky a nepustili mě jak k nalití oleje, tak ani k vypuštění a vážení. Takže z mé strany žádná možná kontrola nebyla a celá zkouška je i o vůli a chuti servisu jestli případně vůbec chce opravu řešit...a většinou nechtějí. A ještě pro názornost posílám v jakém stavu mě auto vrátili. To jsem zjistil až doma a mělo to sice ještě dohru....ale byla to má poslední návštěva autorizovaného servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Je to smutný, ale protože i servis je v případě uplatnění kulance nuceně finančně zainteresován, tak asi většina dělá vše pro to, aby váhová zkouška nedopadla ve prospěch klienta, pokud u nich nemá x tý autí, přitom u CDAA a spol. jde o jasný průšvih na jejich straně. V kterým kraji si tak neváží svých již bývalých zákazníků? Podle fotek je to tedy jejich ostuda a lemplovina ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans74 Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Tak proč to nenapsat...porsche Hradec Králové. Jinak ono nešlo jen o tu pásku, ale použili dokonce i nějakou zelenou barvu a ta fakt nešla dolů. Ale celý ten jejich přístup, v té době ještě ke svému zákazníkovi, byl zoufalý. Schválně jsem si naplánoval tuto zkoušku těsně před výměnou oleje, abych to s tím vlastně spojil, ale i tady jsem narazil i když bylo předem vše dohodnuté. Jaké bylo překvapení, když se mi po týdnu zobrazilo hlášení o servisu a tuto výměnu oleje mi ze začátku vůbec nechtěli zapsat do servisky a zkoušeli, že musím dát nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.