p2p Odesláno Říjen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 napis co ti to presne napsalo... jinak cidlo se da vymenit samostatne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Říjen 11, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 Chybu již teď nenajdu, nemám to vytisknuté ale je vůle na klapkách a tak to hází chyby. Musím teda vyměnit celé sání. Je nutné na jeho výměnu něco nastavovat přes diagnostiku? Já že mechanicky si to dokážu vyměnit sám ale diagnostiku vlastní nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 Vule na klapkach???? bud jsou uplne KO tim padem vypadle, rozkocene nebo jinak cidlo snimani polohy je KO... NEBO BANKA NEBO VENTYL NA PODTLAK... KLAPKY SE NENIT NEDAJI.. MAM JEDNO SANI NAVIC, ALE NEVERIM TOMU, ZE JSOU KLAPKY KO... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Říjen 11, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 (upraveno) takže myslíš že rozebrat a podívat se? Auto má naběhání 273000 a čidlo hlásí vůli na klapkách. nerad bych koupil jen cidlo a tu banku a pak zjistil že jsou špatné klapky. Upraveno Říjen 11, 2017 uživatelem petrbungee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 jo, ale z nejvetsi pravdepodobnosti to bude cidlo... chce to udelat poradne diag... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Říjen 11, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 Nemáš nákres jak vyndat sání stačí z etky, mne etka nejde stahnout Nerad bych taky aby mne mechanik ntah na díle jen kvuli jeho zisku za cele sani když by stacilo vymenit jen cidlo a baňku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 Nekde jo, ale je to jednoduche... sundat klapku a 6 sroubu na sani odpojit vstriky a potom povysunou a odpojit cidlo... Byt tebou udelam pred tim diag a napis co ti to pise... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Říjen 11, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 (upraveno) Nevím za kým jít tady v Praze kdo mi udělá poradně diag abych neinvestoval do zbytečnosti.Hlavně jestli ted bude mit diag vyznam když jsou chyby vymazany. Upraveno Říjen 11, 2017 uživatelem petrbungee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 11, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 www.cardiagnostik.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 jj presne Rolbar... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Tak si tu chybu nech zapsat znovu B) Přece stačí pojezdit a točit více jak 3000ot, aby se klapky znovu hejbly. To máš CDAA nebo BZB, rok+měsíc? Na BZB praskalo ovládací ramínko, to mělo spoj ramínko x osa klapek ve tvaru trojúhlníku, novější CDAA má spoj také trojúlníkový, ale ten se tady vykloktává, takže klapky maj vůli, a aby toho nebylo málo, tak navíc ramínko vypadává ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Ahoj má BZB 2008 říjen ještě předface jinak ta chyba je velmi sporadicka od vymazání chyby najeto 400 km i ve velkých otáčkách a zatím nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas F Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Jestli je to P2015 - mně to obvykle ohlásilo při 4. rychlostním stupni, když jsem z relativně nízkých otáček (2000 rpm) na plný plyn delší dobu akceleroval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Říjen 13, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 Ještě bych se vrátil k té chladící soustavě. Nejprve všem děkuji za komentáře :-). Když budu mít chladící kapalinu venku, tak uvažuji o její výměně za novou. Nevíte, kolik kapaliny je v systému (abych mohl vše nakoupit před rozebráním)? Díval jsem se, že škodovka teď prodává G13, tak předpokládám, že bych měl použít tuto kapalinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 cca 4 L a dolit destilkou... g13 muzes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Exever Odesláno Říjen 17, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2017 Ahoj ludia, pozeram ze uz je tu 103 stran :) a tak sa opytam rovno, mam zaujem o 1.8Tsi ci uz to bude Octa,Superb alebo Passat ci Golf to je fuk....zaujima ma ci od nejakeho roku su uz tie motory OK alebo nieje rozdiel medzi 08 ci 12 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2017 Jestli si cetl 100 stranek tak odpoved tdy byla vice krat... od mr 12 je to ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
elwea Odesláno Říjen 27, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2017 Zdravím chlapi, mám Passata B6 1.8 TSI CDAA a nedávno se mi rozsvítila kontrolka motoru. Auto na volnoběh někdy mírně vibruje, ale jen občas. Zhruba tak v 50% případů. Někdy vibruje, jindy zase ne. Zajel sem s tím do servisu a zjistili, že motor někdy vynechá (pokles výkonu nebo tak něco). První je napadlo vyměnit svíčky, poté se zjistilo, že to svíčkami není a údajně je špatný ventil hadice motoru. To nakonec taky nepomohlo. Na fóru jsem si přečetl pár příspěvků ohledně pístních kroužcích, myslíte, že se jedná o tento problém? PS: Taky žere dost olej. Předem díky za rady Mal som rovnaky problem. V servise to riesili 3 mesiace. Vymenili vsetko mozne za cca 350EUR (oddelovac oleja, tlakovy ventil kluky, odvzdusnovaie potrubie aj hadicu) a stale ten isty problem. Obcas kontrolka motora, vacsia spotreba, nepravidelny chod. Upchal som rukov vrchne odvetranie z vaciek a motor zrazu isiel kultivovane. To ale nebolo riesenie lebo nasledne roztrhlo membranu tak ze vymena a zas rovnaky problem. Nakoniec to bol simering na odvetrani kluky, ktory praskol. Blba gumicka za 3 EUR a od vtedy je pokoj. Mozno mas podobny problem. Diagnostika mi nehlasila nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2017 Je potreba vzdy pri rozvodech menit ti gufero na klice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Říjen 28, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2017 Nakoniec to bol simering na odvetrani kluky, ktory praskol. Blba gumicka za 3 EUR a od vtedy je pokoj. Mozno mas podobny problem. Diagnostika mi nehlasila nic. Stačilo nechat změřit podtlak motoru přes olejovou měrku, na volnoběh, musí být kolem 25mbar, pokud není a vrchní odlučovač je OK, tak si to samozřejmě saje do motoru jinudy ... Koliks měl km a jakej jsi jezdil olej? To že ten simering kleknul je divné ... Na dvoulitrech zkoušeli řešit spotřebu oleje přes píszní kroužky zvýšením podtlaku (upravený PCV/odlučovač, novej simering a soft motoru) a nic to nepřineslo ... Jak píše p2p, buď nový celý spodní dekl rozvodů a nebo nový simering na původní dekl, tohle je nutnost při rozvodech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2017 To gufero cca 500 kc... Lepsi vymenit... Horsi je to na druhe strane, od prevodovky... Ted je tam modifikace a pohledem udelali dvoubrit ... Snad bude lepsi nez ty gufera dotedka... Ty zlobí podstatne vic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Říjen 28, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2017 Nemáte někdo nákres či návod jak vyndat celé sání, abych zjistil v jakém stavu jsou klapky?povolím vždy všechny šrouby shora a 4 šrouby zezpoda, al stejně to tam drží jak přikované - nerad bych něco urval či ulomil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2017 Pritahni k sobe, dost to drzi a az topovytahnes odpoj vstriky, listu, cidlo klapek... Pred tim povol vysoko tlakovou pumpu benzinu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 A když povolím ten přívod paliva není nutné to pak nějak složitě odvzdušnit nebo se to odvzdušní samo? a je nutné po instalaci nového sání něco nastavovat přes diag? jinak jsem našel dobrý návod na demontáž sání na youtube. jinak jsem byl u Rolbaře na diag a píše to příliš chudá směs a závada je sporadická.sání jsme ještě dole neměli. Jo a vstřikovací ventil je stejný u BZB i CDAA nebo jsou jiné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dava@Seva Odesláno Listopad 1, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2017 pro Petrbungge - Nemohl by jsi sem dát odkaz na ten dobrý návod na demontáž sání na youtube. V budoucnu se to může hodit i jiným co sledují, Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2017 Neni nutne to odvzdusnovat, staci vic krat zapnout a vypnout klicek...Po montazi by se mela udelat klapka, zakladni nastaveni ale neni to ntnost... Nevim z hlavy ale meli by byt stejne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Listopad 1, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2017 ok dám link 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Listopad 1, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2017 je to sice návod na 2.0tsi ale sání je stejné jako u 1.8tsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Tak v servise opět měnili lambda sondu, naštěstí to šlo jako reklamace neboť se měnila v květnu. Uvidíme jak dál dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 Koliks na tej lambdě od května najel, že měla být opět KO? Tady to vypadá na hledání a tápání autorizáku ... Po její výměně pozoruješ zlepšení, co tam vlastně hledáte, co je problém? Stále ty klapky v sání nebo něco jiného? Jinak, sondy si hlídá a testuje sama ECU motoru pro readiness v pravidelných intervalech, navíc se nechá otestovat v základním nastavení, myslím, že by se to ukázalo v diagu, pokud by bylo třeba ji měnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.