Vladan Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 4100kc je 4kusy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Za kolik se daji sehnat ty pruziny RS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 snizeni o 1,5 cm... jako nic proti, ale to je uplne zanedbatelny. Predstav si 1 cm na pravitku... :) Jinak cena 4100 Kc je za 4 ks tech Bilsteinu, jsou o neco tuzsi nez seriovy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 A muze se da pruziny od RS bez problemu na TDI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 nekdo to tu je napsany... ale myslim, ze jo. Vaha motoru je tak nejak stejna, urcite bys nebyl prvni, kdo by na tom jezdil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 No nak bych ih nasel, ale nevim kolik to stoji, nevite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Přiznám se že RS podvozek není žádný zázrak, ale je to oněco lepší než drátem do oka:-). A hlavně to není až tak pekelně snížené, ale i s ním se musíš trochu naučit jezdit. U OBI jsem si natrhnul nárazník :-) a ta letošní zima ho dorazila. Já koupil origo podvozek z RS ka od Dana, tuším za 4500.- pružiny i tlumiče. Občas má něco na RS ka tak se ho zeptej. v salónu vyjde jedna pružina na 3500 a tlumič nějak podobně. Proc, ja nehci dolu moc, me je dost tych 150mm. A je to stabilni nez ty obycejny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 No asi si koupim ty bilstajny co ma honza, a pruziny od rs, jestli ih nenajdu za dobru cenu tak neham ty seriove co mam tedka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazi Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 kluci kde mám koupit rs pružiny ale né naký šit jen orig díík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Daniel... občas něco má. Viz. výše kluci kde mám koupit rs pružiny ale né naký šit jen orig díík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PLUSH Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Zdravím.... chci Octu trochu zvednout. Mám tam snížení cca 35mm na tlumičích Bilstein B6. Chci tam dát sériové pružiny a tak se ptám: pásnou mi tam nějaké i z jiné motorizace? Našel jsem jsem na netu z 1.6kw z kombíka. Děkuju za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Čau...dík za spolupráci a rychlé jednání.Tlumiče objednány ve středu a včera byly doma 8-) díky moc SEBO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Zdravím, zeptám se když se vymění komplet tlumiče, pružiny a silentbloky z RS na 1,8T AUM r.v.2003 bude to pasovat ? Nebude s něčím problém ? Tedy krom předního stabilizátoru ten je jiný.. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 Přidám mojí zkušenost: teď dva dny už jezdím na nových pružinách z octavie RS.Dosud jsem měl stavitelný podvozek JOM a opravdu nikomu nedoporučuji,podvozek mám na originál tlumičích ale chci zde zmňované bilsteiny B4 kvuli tuhosti..při výměně pružin a tlumičů jsem to vzal z gruntu a vyměnil jsem hned:silenbloky v ramenou,futra stabylizátoru,všechny čtyři čepy,horní uložení jak v předu tak vzadu....musím říct že oproti JOMU je to nesrovnatelné...opravdu pohodlí a přitom je to tvrdší...takové stabilní,myslím když dám ještě ty bylsteiny tak budu spokojený...no a oproti originál pružinám TDI je to znatelněji tužší..myslím že to je taková střední cesta jak mít pohodlí a trochu sportovnější pocit z jízdy...jen by to mohlo být ve předu trošku níž tak ještě o 2cm...Jinak moje motorizace: 1.9TDI 81kw r.v.2001 Ještě:také jsem sháněl ty pružiny dlouho a nikde na netu jsem je nové nenašel ..až ted se mi poštěstilo a na bazaru prodával chlapík uplně nové RS pružiny které prý kupoval za cca6tis a než je namontoval na auto tak mu ho prý ukradli,prodal mi je za 2500kč (sadu)což mi přijde cena opravdu lidová :-)takže hodně štěstí při shánění.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Co říkáte na tento podvozek? http://www.tuningshop.cz/sportovni-podvozek/stavitelny-podvozek-v-maxx-skoda-octavia-rs-vrs-1-8t-20v/ Mám octavii RS a když vystupuju s auta tak něco hrozně skřípe ,řekl bych že to budou pružiny a když jedu tak takové divné jakoby pískání asi od tlumičů.tak nevím jestli mám jít do komplet podvozku nebo jen tlumiče když mám origo RS pružiny?díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenouch Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Ahoj pánové, měl jsem v plánu na svoji O1 TDI dát pružiny z RS. Tlumiče mám Bilstein B4. Pružiny jsem koupil, ale při výměně kde jsem začal u zadní nápravy jsem si je na stole porovnal a kvůli špatnému nájezdu do garáže jsem to vzdal a prodal je. Pro porovnání dávám pár fotek. pokud někdo hledáte nové tak jsou jedny tady na prodej: http://aukro.cz/nove-originalni-pruziny-octavia1-rs-sedan-i2085908991.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Asi hloupa otazka, ale to si nevedel, ze je RS o ca. 2 cm nizsi nez normalni verze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Nevíte náhodou na kolik vyjde podvozek z RS ( tlumiče, pružiny a stabilizátory ) a nebo i ten set přímo na TDI :-) když se teda budeme bavit o funglovkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 funglovka sa podla mna neoplati,to sa hned dostanes na taku cenu ze zato kupis novy KW podvozok a este ti aj ostane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P4RS Odesláno Únor 22, 2012 Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 No ja teda nevim, ale prijde mi funkcne jako blbost davat na tezke TDI podvozek z lehciho RS. Podle me to nemuze fungovat spravne, to uz je lepsi koupit nejakej set primo na TDI. A cenove to podle me vyjde na stejno, pokud se budeme bavit o cenych novych sad. A co když ty pružiny jsou z naftovýho RS ? (a ještě manuál nebo automat) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2012 Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 (upraveno) Ty uz si nekdy videl original OI RS TDI? Upraveno Únor 22, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P4RS Odesláno Únor 22, 2012 Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 Ty uz si nekdy videl original OI RS TDI? Jo I octava . jsem ale pako jsem si nevšimnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 chcel by som sa spytat o kolko cm je spustena octavia RS(predu i zadu)ako seriove podvozok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Jaký je rozdíl v RS zadní kotoučové nápravě a "obyč" kootučové nápravě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Tak jako podstatný je v rozměru brzd. RS má 256mm. Někde jsem četl že se zadní náprava dělala se stabilizátorem a bez. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Zdarec, při koupi předních RS brzd jsem k nim dostal i tlumiče a pružiny RS, chci se zeptat co by se stalo kdybych je šoupl na svůj sedan TDI přičemž vzadu by zůstaly origo TDI. Má to cenu? Bude to v něčem lepší nebo spíš horší a tlumiče s pružinama prodat? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Zdravím :-) chci se zeptat zda jestli to podle fotek poznáte.. Jestli je toto náprava z RS... mam totiz takove podezreni ze byl muj vuz bourany a je tam jina naprava, protoze co jsem cetl tak na rs naprave je uchycení stabilizatoru o tlumic.. videl jsem fotky jak to vypadá ale ja tam nic takoveho nemam... Díky za radu.. viz foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Má niekto z Vás RS tlmiče a pružiny z litbacku na combi? Robilo by to problém, mam 1,8T AUM? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Zdravím :-) chci se zeptat zda jestli to podle fotek poznáte.. Jestli je toto náprava z RS... mam totiz takove podezreni ze byl muj vuz bourany a je tam jina naprava, protoze co jsem cetl tak na rs naprave je uchycení stabilizatoru o tlumic.. videl jsem fotky jak to vypadá ale ja tam nic takoveho nemam... Díky za radu.. viz foto. není stabilizator je uchycen na rameno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.