Přejít na obsah

dálkové centrální ovládání


Guest Danin

Doporučené příspěvky

Jak chceš poradit,když ani nenapíšeš jaké dálkové ovládání máš. Originál v klíči, vystřelovák, nebo příslušenství-přívěšek, nebo něco neorigo?

Zkus to třeba vyfotit a vlož sem. Předpokládám , že Octavia I a jaký rok výroby?

No mam original v klicku a ledka mi sviti ale jinak nic..a je to octavia 1 rok 2001

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

jednak to tu není 3krát, ale dvakrát a je to z toho důvodu, že já třeba osobně chodím do určité sekce a nejsem určitě sám,. tak je možné, že třeba v OI sekci nikdo tuto zkušenost mít nebude, ale v OII už by mít mohl :) jestli je to takový strašný problém a zatěžuje to enormně servery :D , tak ať to klidně někdo smázne :)

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Zdravím chlapi, hledal jsem, nenašel jsem... prosím o radu. Mám origo klíče(ne vystřelovák) dvoutlačítkový. Jeden přestal fungovat, nesvítí dioda, vyměnil jsem baterii a nic... ok, je asi hotovej ale ten druhej- dioda reaguje na obě tlačítka ale auto pouze zamkne ale ne na první pokus, sesynchronizovat jsem se pokoušel snad dobře. V čem by to mohlo být? :wallbash:

Díky a hezké svátky

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové,

 

včera mi nastal docela větší problém s DO počítám. Odemknul jsem auto a pak již nešlo zamknout. Baterie v klíči je nedávno měněná a vše bliká jak má. Následně jsem hledal onu anténu, která má být umístěna ve sloupku na pravo u čelního okna, bohužel nikde nic? (měl jsme celou dobu strašně malý dosah)

 

Ještě se mi někdo pokoušel vykrást vůz v noci z 23.12 na 24.12. Může to mít souvislost?

 

Mohlo dojít k samovolnému roz-párování ovladače DO? tím že jsem mačkal jako blázen, aby se vůz uzamknul? popřípadě jak tento ovladač DO spárovat z5? nemám VAG.

Vůz O1 RS, rv.01. Není tam vystřelovak, pouze klíč s DO dohromady :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj.mam problem s alarmem.Auto zamknu i odemknu v pohode,ale problem je v tom ze kdyz dalkacem ktery je extra jako privesek odemknu a otevru dvere jine nez od ridice,začne řvát alarm.když otevřu dveře řidiče a zhruba do 15 sekund nedám klíč do zapalování,začne alarm řvát taky.je to fakt ha brufen,protože každý kdo mi vleze do auta dřív než jsou klíče ve spínačce spustí kravál.dá se to nějak nastavit?Mám 1.8 t 110kw Rv.2000

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ahoj, mam dotaz, mam jedničkovou octavii 1.9TDI rok výroby 1998, otevírání je na dálkové ovládání ale klíč je samostatnej, jenže ten šmoula co to auto měl předemnou tak zrušil všechny zámky u dveří tak že bez toho dálkáče se do toho auta včetně kufru nedostanu a ted mi začal ten dálkovej ovladač blbnout i přes to že tam je nová baterka, tak se chci zeptat zda je možný sehnat jen ten ovladač ale aby to fungovalo?

Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Cau klubaci,

 

mam Octavku I 03 a nefungují mi oba vystřelovací klíče. Baterky jsou měněné a u jiné Octy ozkoušené, že oba klíče fungují. Problém je v mém autě, nelzou mi spárovat s mým autem - známý se o to pokoušel několikrat a VAGem a neuspesne. Dela uz X let v autoriz servisu Škoda a jemu i jeho kolegum se problem se sparovani pry snad nestal - vzdy slo sparovat bez problemu. Rikal, ze si myslí, že asi bude vadna komfortni jednotka, ale ze nevi o nikom, ze by ji nekdo u nej v servisu menil.

 

Napadá vás prosím kde může být problém?? Mělo jste někdo s komfortní jednotkou taky porblém??

 

Díky

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravím mam problém s dálkou. Mam origo vystřelovací klíč, baterka nová a málo kdy se mi povede zamknout nebo odemknout dálkou... Pořád mačkam, zkouším mířit z různých úhlů a jen malokdy se to pevede. Nevíte kde může být problém? Jestli v klíči nebo někde v anténě DO v autě? A kde mam případně hledat. Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Zdravím,

 

Jak mohu na dálkovém ovladači otevřít/zavřít okna? (orig 3tl, OII, elegance).

Synovi se to nějak povedlo když si s ovladačem hrál. V návodu je to zmíněno jako "ovládání oken", ale jak to provést to se tam nepíše.

 

Můžete mi někdo říci jak se to tím ovladačem udělá? Jsou tam i jiné "skryté" funkce (co je v komfortce všechno aktivované to nevím)

 

Dík moc za info.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...