Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

ROB pane jasná věc a dej vědět zda to pomohlo nějaké ty podivné spoje to obsahovalo :-))))))

PALO jj Lampička je oblíbená ovšem chodím je bohužel kupovat jen nové do škodovky použité moc nejsou a hlavně nejsou v dobrém stavu...:-))

PS ....v pátek nebo sobota jsem tě zahlédl na šafránce v Tvé nablejskané káře :-))))))ovšem mávám ale ty nic chápu nablejskaná kára to jsem ti nemohl konkurovat já ve služebáku :-))))))

Odkaz ke komentáři
ROB pane jasná věc a dej vědět zda to pomohlo nějaké ty podivné spoje to obsahovalo :-))))))

PALO jj Lampička je oblíbená ovšem chodím je bohužel kupovat jen nové do škodovky použité moc nejsou a hlavně nejsou v dobrém stavu...:-))

PS ....v pátek nebo sobota jsem tě zahlédl na šafránce v Tvé nablejskané káře :-))))))ovšem mávám ale ty nic chápu nablejskaná kára to jsem ti nemohl konkurovat já ve služebáku :-))))))

omlouvám se Martine, ale fakt jsem neviděl

Odkaz ke komentáři

Sajmon: malý tip - kdysi jsem to v O1 řešil úplně jednoduše - na (správné) kontakty lampičky jsem napájel kousky kablíků, na konci s nakrimpovanýma konektorama faston (samci), které jsem přehnul kombinačkama "napůl" (prostě aby byly tlustší) a to jsem zastrkal do příslušných pinů svorkovnice v autě, sichroval izolačkou, no a šlape to v pohodě doteď, už asi 2 roky. Kabel na podsvícení tlačítek dotáhnout z potenciometru regulace podsvícení...

Vím že to není řešení ala Martinův perfekcionistický styl, ale někomu se může hodit ...

MRS: Tvojí práci čest (a omlouvám se za "rouhání" ve Tvém tématu :-)

Odkaz ke komentáři

Ok díky za odpověď já jsem kdysi někde na netu viděl že prodávají nějakou redukci ale stejně je potřeba dotáhnou ještě jeden kablík pak nějaká redukce trochu ztrácí smysl a je lepší to přehodit rovnou do konektoru co tam patří to jak píšeš a jeto.... :-))

Upraveno uživatelem Sajmon
Odkaz ke komentáři

EDIT KAUZA SUP II s denním...........s autorem jsem hovořil člověk na pohodu vše jak jsem řikal dobře udělané ale z důvodu toho že to prostě zatím nejde připojil bez pomoci BCM jako u klasických vozů.....a použité spojky které jsem komentoval byli pracovní než se problem rozlouskne kde je zakopaný pes :-))))))))jinak vše vysvazkované řádně protažené atd........Mrs

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři
SUP II TSI na ALARM MAGICAR s pagerem + montáž přenosné NAVI a zakomponování přívodu napájení at to nějak vypadá a neobsazuje to zapalovač :-)) atd.....krásný vůz :-))))

Super práce, super přístup a mé velké díky Martinovi.

Richard

Odkaz ke komentáři

Richarde já děkuji Tobě :-)))) jak jsem řikal celkové natažení kabelů dobré i mne to zarazilo jak pečlivě uděláno neni tomu u 99% aut když tam někdo něco dělá....!!!zapojení asi neni špatné ale pokud ti někdo učtoval nějakou vyměněnou jednotku tak to je síla......můžem prověřit podle VINU co jsi tam měl původně a co tam je ted atd......dle mne je to zapojené bez jednotky a je jen přidané relé které je ovládané od přepínače světel.....(klasicky zapojené když se montuje denní u jakého koliv auta).Mrs.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal. Nová BCM měla být za doplatek dva a půl litru, stará BCM jim měla zůstat. Zas na druhou stranu za relé dva a půl tisíce a za práci další dva tisíce je asi slušnej vejvar né?. :palec: Uvidíme, až uděláš diag. Pak to budu řešit Díky. R.

Odkaz ke komentáři

Jestli myslíš Octavii I tak pokud to chceš udělat origo tak jedině komplet předělat elektriku na xenony nejde jen o konektory ale čidla napravy a podobně vše jsem schopen udělat a dodat díly.....ty správné tak jak to má být ....nebudeš mít problem na STK atd.....a nebudou ti tam plandat nějaké lanovky a smotané dráty :-)))))M.

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

Seat LEON na opravu nepojízdného auta a následnou montáž nového ALARMU ten stávající asi nemusím komentovat toto bylo pod plastem tak jak je na foto!!!!namontované repro ve dveřích také pěkné bez adapteru a pěkně skřípnuté káble....

do toho ostatní motanice a pohozený temponat svazek......auto přijelo na laně díky odborné montáži předchozího alarmu!!!!!!

TAKŽE TAKTO NE!!!

post-242-1270980368_thumb.jpg

post-242-1270980376_thumb.jpg

post-242-1270980384_thumb.jpg

post-242-1270980391_thumb.jpg

post-242-1270980398_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ahoj a čest tvé práci, koukám, že tě to už ani tak nepřekvapuje, když každé auto přijede s tímhle drátovým gulášem  ;) ;) ,

jinak on Vladan s těmi xeny těžko přijede, jedině by jsi musel ty tam na dovolenou - pracovní, je z Černé Hory, ale nee od Brna

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jardo jj tak jedině stáhnout schema a pokud se nebojí tak udělat sám......schema najde v sekci pro členy.....a pokud dotaz tak na mail ......přepinovat světla jen aby sla na tvrdo je jednoduché ale neni to můj styl......a nedoporučuji.......

a ty guláše instalací já bych je komentoval ale už na to nemám to je každé auto pomalu ...... dokonce majitel řikal kdo to dělal a to ti rozum nebere......

M.

Odkaz ke komentáři

Na mně v mé minulé OI takto vykoukla ještě horší smuchlanice kabelů - dodělávaný META alarm + Nokia HF sada. Chystal jsem se montovat Magicar a půlden jsem strávil úklidem po těch umělcích. No a to bylo auto kupované od nás z firmy, které nikam jinam než do autorizovaného servisu nejezdilo, takže na 99,9% odborníci ve Škoda servisu...

Mrzí mě, že jsem to nenafotil... ale tolik krásných slov jako tehdy, jsem už dlouhu nevyslovil za tak malou časovou jednotku :-)

Jinak díky Martinovi, a taky dalším poctivcům (Vaša, Rolbař, Cosby, a další, však víme, že) aspoň laik jako já vidí, jak se to má dělat pořádně... a proto jim všechna čest!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...