Přejít na obsah

Oprava motorů 1.8 TSI CDAA :)

Doporučené příspěvky

To porky: toho kolbena znam a je schipen delat cokolik ohledne pistu a krouzku.... Ja psal ze to neni origo a je to druhovyroba... nic vic nic min a vybrus nema cenu protoze to neni ocelova vlozka, ale nastrikany (zapeceny plazmou ) neco jako allusil... a ten je v malem skoro mikroskopicke tlouzce... ale delej jak umis... aby jsme nekde dali pisty z druhovyroby ( jinak je prodava autokelly z kolbena) a potom to nekomu vydrelo valec, za to ta uspora nestoji. A krouzcich to plati dvojnasob... tam to riziko je podstatne vetsi... das tam neorigo a vydre ti to blok... to jest KO

Jediny v republice kdo dela nahradu puvodniho valce je fi. Pavlicek a je to finnancni masakr... tot vse ...

PS: fi kolben je asi 4 roky stara firma, co jsem kdysi zjistoval ale mozna se pletu...

Odkaz ke komentáři

To myslis kolben a danek ze hry "Posel z Liptakova" Zdenka Sveraka ;) ;) :)

Je to mozne se se bavime o ruznych firmach. Co jsem resil pisty a nasel v autokelly, ze je prodavaji podstatne levneji nez skoda potom jsem se proklikal az na nejakou firmu, ktera mela portfolio cca 4 roky. To taky muze byt nejaka divize kb. Az tak jsem to nezkoumal. Na cene materialu tyto prestavby nestoji. Material si kazdy muze donest svuj... Ale to stejne nezmemi muj nazor na origo pisty a krouzky. Nic jineho tam davat nebudem. Za to riziko se to nevyplati... ono nekomu znicit blok vydrenim, kdyz druhy nesezenes by bylo docela unfer... :( :(

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem si dáreček pod stromeček O2 - Scout 1,8TSI 93tkm najeto. Ujel jsem 180km a ukázalo to nínzkou hladinu oleje, dolil jsem litr, ujel dalších 40km a vypověděl mi službu 4.válec - spálená cívka a svíčka komplet od oleje, takže zbytek si domyslíte, že. Píšu to abych se s někým podělil o "radost", manželce jsem to raději ještě neřek.

Odkaz ke komentáři

Hele, u mě to už přestalo hlásit nízký tlak oleje, takže jsem to zatím přestal řešit. Jinak jsem nechával měřit kolik to čerpadlo dává olejový a i turbo rovnou a mechanik říkal, že je vše ok podle tabulek. Takže budu jezdit a čekat, jestli se to ještě někdy ukáže, když tak bych hold asi udělal to čerpadlo. J

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...