Přejít na obsah

Oprava motorů 1.8 TSI CDAA :)

Doporučené příspěvky

Ten motor uz jsem nekde videl :) :)

Jinak kdyz uz to mel v tomto stadiu rozpadu, asi by jsem vytahl i pisty a prekrouzkoval to ... Jinak ty budiky kdyz to vytoci na zacatku a na konci vubec nevypovidaji o stavu motoru (spotrebe oleje atd..) ale o chybe skrtici klapky nebo o odvetrani motoru (sekundarni vzduch)... Jinak se pekne na to diva kdyz to nemusite delat VY... :)

Odkaz ke komentáři

Zdar. Chcel by som len napísať pár viet O oprave môjho auta. Motor pred opravou žral cca 1,5L/1000km. Dlhší čas som zháňal servis kde by mi pomohli, poradili čo s tym, koľko bude stáť oprava , možný termín atd. Volal som do rôznych servisov, komunikácia hruza, ceny ani nehovorim... až som natrafil na tento web, napísal som p2p správu A potom šlo všetko ako po masle. Hneď sme sa s Jurem dohodli na cene, čase opravy, prebrali sme vsetky detaily atd. Proste prístup ako má byt. S prácou som veľmi spokojny, auto už má za sebou 1300 km A olej stále drží svoju hladinu. Pánova mechanika môžem len odporucit. Kvalitná práca, super pristup, fajn. Hoši, dík.

Odkaz ke komentáři

Jj v poho

Jinak mame dalsi Tsi na go... Foto pozdeji... Auto ma trochu smulu, podpaleny ventil a ulomenou svicku na 1 valci... Hlavu sundali v autorizaku, ale chteli 30 tkc jenom za opravu ventilu a zpetnou montaz... Majitel, ale pujde jinou variantou... Trochu drazsi, ale podle mne rozumnejsi... Foto a popis prubezne... Zitra se hlava odvazi na go k pavlickovi a postupne se bude rozdelavat zbytek..

Odkaz ke komentáři

Tak a dalsi TSI na opravu, jak uz jsem nekde referoval... Pan ma tu smulu ze se mu po koupy podpalil ventil... Co mne zarazi a Juru taky je zpusob a provedeni sundani hlavy v autorizovanem servisu... Asi maji jinou DP na sundavani hlavy... Viz napriklad nesundavali vubec bocni dekl na rozvody, listy atd... Dale nevime proc sundavali torpedo vcetne steracu???? Nejak nechapem...

Auto se zitra odstroji a zacnou se dolovat pisty... Hlava, turbo a sani je jedena velka hromada... :( :( ach jo...

2016-01-25 13.33.12.jpg2016-01-25 13.33.22.jpg2016-01-25 13.33.39.jpg2016-01-25 13.33.55.jpg2016-01-25 14.15.29.jpg2016-01-25 14.15.35.jpg2016-01-25 14.22.54.jpg2016-01-25 14.23.00.jpg2016-01-25 14.23.05.jpg2016-01-25 14.23.13.jpg2016-01-25 13.33.31.jpg

Odkaz ke komentáři

NE necistili... muzou byt dva zpusoby co se tam stalo... praskla svicka a poskodila ventil,... ztrata komprese a benzin pist vymyl... nebo opacne poskodil se ventil a znicil svicku a benzin pist vymyl...

Majitel se nechtel moc hadat z autorizakem a proto to skoncilo v Brne

Osobne se priklanim k prvni variante.... Autorizak dal za tepla svicku ta praskla a poskodila ventil... uvidime jak jsou na tom ventily az se ta hromada (hlava, turbo a sani) rozdela...

Odkaz ke komentáři

Tak tuto spust mi Jura ukazoval, dokonca jeho pani sa pozastavovala nad "vyviazanou rozvodovou retazou". Nuz, nie je asi autorizak ako autorizak... Kamarat co robi na importe Skoda Slovensko mi hovoril ako to je s autorizaciou. Ze oni by aj obcas mozno radi nedali alebo odobrali autorizaciu, ale ked dotycny splni zakonne poziadavky na autoservis plus nejake dlasie prkotiny, nemozu ho odmietnut lebo je sloboda podnikania aj keby vedeli ze je to fuser...

Odkaz ke komentáři

Do hlavy majitele nevidim, radil jsem mu co ma a nema delat, ale pod argumentama asi kapituloval...

Dale, kdo zazil jednani s autorizovanym servisem ohledne reklamace, vi ze to jednani neni jednoduche... maji tento system pekne zvladnuty...

Podle mne kulance 50 na 50 by byla realna ale argumenty majitele proc jde touto cestou taky chapu... Chce jezdit, nechce mit nekde auto pul roku schovane az se to vyresi atd...

Prvni chyba byla ze to koupil a druha ze si nechal v autorizaku udelat rozvody...Tim to cele zacalo i skoncilo... po rozvodech avymene svicek najel cca 1500 km...

Odkaz ke komentáři

ne, tys mě nepochopil. autorizák podělal opravu, tak mu neměli nic učtovat a dát si to na vrub sebe = pojistka na blbost. To samé sem řešil v listopadu s autorizákem, kdy podělali vyměnu klikovky. Bez většího hádání to prošlo... a platilo se, jenom co opravdu udělali a ne jejich pokusy a hokusy....

jj to naštve no....

Odkaz ke komentáři

No vcera jsem zaspal, tak foto Olomoucaka az dneska...

Tak rozdelano a ... vacky poskrabane jako svina a hlavne, uz se v tom nekdo vrtal... Na vrchnim viku jsou dve barvy tmelu (neda se to rozdelat bez sundani rozvodu)... Prvni tmel neocistili a druhy pouzili zeleny... Proc??? mozna potkane, mozna chteli resit vysokou spotrebu oleje ... nevim, ale divne to je... A dale mne zarazi zpusob provedeni, ale uz si zvykam :( :( Jak na tom je hlava, se dozvime az po prevzeti od Pavlicka, co tam bylo vse KO... Bude to zajimave...

A to se jeste nebavim a tom jak sundali hlavu v autorizaku atd...Jak jsem koukal na tesneni pod hlavou mne zarazila koroze mezi 1 a 2 valcem... Nejak jsem tomu neprikladal vahu a ted jsem to pochopil... To tesneni nekdo pouzil 2x... :(

Jinak stiraci krouzky jako beton...

download_20160128_130439.jpgdownload_20160128_130447.jpgdownload_20160128_130441.jpgdownload_20160128_130445.jpg

download_20160128_130452.jpg

Odkaz ke komentáři

Naslo se par vyjimek, ale skoro na kazdem byla nejaka blbost... Kdyz jsou to sroubky, neco nedotahnute atd..., tak to jde, ale jak nekdo zanedba nebo nedodrzuje technologicke postupy (nesunda stary tmel atd...) je to na pikacu... Ono neni to o tom, ze strasime majitele, to ne, jenom popisujem veci na co narazime a co si o tech vecech myslime... Ne vzdy musime mit pravdu o tom zadna ... :) :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...