OziToretto Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 skoro jsem zapomnel, ze 10.8 jsem mel auto rok, najel jsem s nim za tu dobu pres 41 tisic kilometru a v podstate az na par drobnosti si na auto nemohu stezovat :) veci ktere se mi nelibi: aerodynamicky hluk ve vyssich rychlostech horsi pruzne zrychleni horsi kvalita laku - tenka vrstva, ktera je hodn ostrilena hlavne na prednim narazniku standartni podvozek i pro sport paket, protoze se to strasne kymaci drnceni spousty mist v interieru - budu konecne muset doresit tu reklamaci veci, ktere mi vyhovuji a libi semi kessy - fakt strasne navykova vec nehleda klicek bixenony, ty svetla proste funguji a to je moc fajn sedacky dynamic paket - kdyz O3 tak je chci znovu podvozek umoznuje pomerne hodne sviznou jizdu a diky haldexu na suchu si lze uzit i zatacky na to ze nemam rad liftback / sedan, tak s tim mini lizatkem na kufru to auto vypada o tridu jinde a protoze me auto hezky vozi dostalo v sobotu rano lehci peci - kompletni umyti a navoskovani z venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Krocan, na 99% to bylo na kruhaku, protože jsem jel 15km během kterých to prasklo. V tom miste jsem slyšel divné lupnuti a poškození od kamínků se nám najít nepovedlo. Dokonce i technik mě říkal, že s tím mají problém primárně na RS, ale i běžné O3, že se hodně kroutí a vymýšlejí teď ve skodovce pro RS nějaké výztuhy za sedačky po vzoru jednickoveho RSa, aby to auto zpevnili. Nevíš, jestli se to týká jen liftbacku nebo i combi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 nerikal konkretne, ale co jsme se spolu bavili tak jsem pochopil, ze to je spis u liftu diky patym dverim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Právě proto se ptám. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 pěkná recenze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Je to tak nejak ve zkratce, ale za timto si stojim. Hodne je to o tom, ze ty veci co me stvou se moc nemeni a spis neni moznost je nejak rozumne vyresit, ale myslim, ze je fer rict i co se mi libi a co mi vyhovuje... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 Ahoj pěkná trojka, a jakou mají ty výbojky v xenonech životnost tušíš?? Mám měsíc taky lifta s bixenonama a trochu se bojím co to vydrží... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Srpen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 Diky. Zatim to mam rok, ale zivotnosti bych se nebal. Na OII FL mam najeto 60 tisic a neco pres 5 let a xenony jsou vpoho. Na predchozi OII jsme meli 180 tisic kdyz se menili prvne a to jen proto, ze trochu modrala barva, ale porad to nicemu nevadilo a svetla fungovala jak mela. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 Tak to je dobrá zpráva, je fakt že to svítí jako z partesu.. .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2016 tak povoz urazil dalsich par km a bylo potreba spachat olej - trochu drive nez v 15 tisicich, protoze auto brecelo, ze ma oleje malo... :( no bylo to trochu v bojovych podminkach, ale ukol byl splnej a auto zase prede... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 20, 2016 Sdílet Odesláno Září 20, 2016 Takovej Oziho tuning, na co si to zvednout zvedákem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2016 Zvedák je zbytečné nízko a jen na jedné straně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 13, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2016 Opravdu při ujetí méně než 15tis km chyběl olej?? H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Říjen 15, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 mne sa pri 20tis km rozsvietila kontrolka oleja...stacilo cca pol litra doliat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 ano ani po garance v servise ani u novoty jsem nedojel na olej 15 tisic km... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 15, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 ať bylo jaké PD bylo, tak alespon nežralo olej :)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Já mám 250.000km najeto a od výměny k výměně si nevezme snad nic. Jaký máš kod motoru? Jen pro zajímavost . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Já budu mít brzo 110tis a od výměny do výměny drží (30tis). Proto se divím. To platí i pro ostatní naše vozy s TDI CR, poslední, které braly olej byly právě TDI PD. H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Ale však každý turbomotor si vezme niečo oleja... a čim viac využívaš potenciál motora tým viac si môže vziať... a ako poznám Ozziho, je to v norme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 myslim si, ze spotreba oleje je bezna, s tim souhlasim... Pred 14 dny se mi povedl na dalnici takovej mensi "tuning" Jeli jsme v kolone asi 100-110kmh v levem pruhu, odstup jsem mel cca 90 metru. Rychly pohled do zrcatka a kdyz jsem skloni oci zpet, auto predemnou bylo na panickych brzdach. Uhnout nebylo kam, tak jsem dupl na brzdu taky a cca v 60 jsem to do pana napalil. Nastesti se nikomu nic vazneho nestalo, jen pan si teda dohlasil druhy den krcni pater v nemocnici. Auto je aktualne v servise a cca za 3 tydny by melo byt opravene. Jak jsme oba brzdili tak nejsou hnute nosniky, jen trochu priohnute. A sloupky jsou ok, predne dvere bez poskozeni. Co me prekvapilo je, ze vystrelil airbar i u spolujezdce i presto, ze na sedacce nikdo nesedel. Pak nechapu k cemu tam je to zatezove cidlo, ktere na me rve kvuli pasum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 To me mrzi, hold nesmis to tdicko tak turovat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Spolujezdcův airbag nevystřelí jen v případě že je vypnutý tím otočným ovladačem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 marku, TDIcko musi hrabat :) Barty, to jsem chapal u O2, kde nebylo cidlo zda nekdo na sedacce je. Tady kdyz je cidlo tak me to prijde divne. I v servise me rikali, ze to je divny, ze spravne by vystrelit nemel, ale detaily jsem neresil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 to pak taky nechápu, proč tam mají to pitomý zátěžový čidlo, když nefunguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Aby jsi se připoutal, protože jinak tě zabije airbag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 povery, ani jsem k nim nedoletel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 Měl ten dotyčný vpředu důvod brzdit? Co to bylo za auto a jak dopadlo? Ta octa mi příjde, jako by šla nosníky pod auto vpředu. Kolik je rozpočet opravy? Osobně odhaduji tak na 200000,- v autorizáku. Hlavně že nebyla vážná zranění.H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 Ano slo jen o plechy a to je hlavni... Rozpocet oprav netusim, neresil jsem, nemame autorizak, ale predpokladam, ze to bude minimalne co pises. Duvod brzdit byla prudce brzdici kolona v levem pruhu, ktera se ihned po zastaveni opet rozjela. Duvod brzdeni kolony tezko rict - zapadajici slunce, nejaka klicka kamionu, buh vi... Auto prede mnou byl SuperB 3 Combi 4x4. Na prvni pohled poskozene pate dvere, naraznik, vyfuk. Blatniky i svetla na prvni pohled vypadala ok. Otazkou je co ylo poskozene dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 si koupěj superba a myslej si že můžou vše :))) https://www.youtube.com/watch?v=TBtkkOGHx1c 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 19, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Při takový škodě bych se nedivil kdyby to pojišťovna spočítala na totálku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.