Cubeee Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Zdar tak co chlapy uz nejaky zkusenosti z noveho roku? Ja mam 1.9.TDi ALH jdu az v listopadu, ale rad bych vedel jak to dopada s nasema Octama znamej neprosel na EMISich skrz zhnilej spoj na vyfuku ma Citraka Picasso starsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Sice s novou STK a emisema zkušenost nemám, ale pokud ten tvůj kamarád měl netěsnej výfuk, tak by neprošel i za staré technické, takže se není čemu divit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Emise většinou zkončí u readiness 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Míňas Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Dneska sem byl a sou v pohodě. Spíš sou naštvaný z toho systému prej to moc nefunguje. (U fotek chybí čas, ...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Leden 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2016 Jo ten system je pry dosti pomalej kamos tam stravil 1.5 hodiny... Neslo o ucpany vyfuk jen o zrelou nakou cast, ale to je vedlejsi. No jako ja mam celkem strach az pujdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Míňas Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 No trvá jim to, taky sem tam byl asi takhle nějak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Mě by zajímalo jak je to s tema chipama? Četl jsem už lecos ale kde je pravda? Mám 66kW chiply na 85kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Podle me, kdyz mas chip od zkusenych a ne od Fandy z garaze nebudes mit problem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Mám chip přímo od ,,škodovky'' jeden chlapek chipuje auta u fotrika v autorizak když někdo chce a programoval dřív jednotky primo pro Boleslav takže je to odladeny aby to nekourilo atd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 V současné metodice pro stanice ME je to uvedený jasně, sice se sledují kontrolní součty SW, pokud to ŘJ podporuje, ale i kdyby technik zjistil, že se součet (tedy obsah SW) neshoduje s originálem, neznamená to problém. Ten by mohl nastat pouze v případě, pokud by výrobce vozidla výslovně označil daný SW za škodlivý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Dobre dikes, už sem zas chytřejší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Míňas Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Mě se zeptal jestli je tam chip, tak sem nelhal a nebyl žádnej problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Co je na tom pravdy, že na emisích načtou případné chyby z diagnostiky? Jako lambda sondy, katalizátor, egr- zpětné vedení výfukových plynů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Ano vyčítají readiness kódy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 http://www.chiptuning.cz/clanek/seznam-clanku/chiptuning/emise-2016-aneb-co-vas-ceka http://auto.idnes.cz/prisnejsi-kontroly-stk-v-praxi-d33-/automoto.aspx?c=A160119_223823_automoto_hig 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fikileki Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Byl jsem včera na evidenčce kvůli přepisu a půl hodiny jsem ho přemlouval aby mi to dal alespoň na ten přepis, hrozně mu vadilo že tam není katalyzátor, nechápu proč to na evidenčce vůbec řeší ale budiš. nakonec mi to teda dal a řekl že tam mám na STK dát alespoň něco co vypadá jako katalyzátor tak jsem objednal rezonátor ve tvaru katu a na emise tam míchnu trochu Ethanolu ^_^ jinak mi přijde že se nic nezměnilo kromě toho že všechno fotí ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ficut Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 systémem na emise se změnilo hodně, ale jako všude u nás nejvíce záleží na tom kam pojedeš ;) byl jsem s dvěma 1.9TDi a u obou problém součinitel kouřivosti nikdy neklesl pod 1,0 maximální povolená hodnota 0,7 ofiko zaslepený egr = problém, kat off= problém, lambda = problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 já mám sice auto v cajku, ale kvůli kravin jako stavítko,výfuk,kola to raději dávám známému ať mám jistotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Fikileki- Tak ti lidé na STK se budou muset chovat trochu lidsky a hlavně motoristicky,protože pokud se nad tím zamyslíš,tak to by 70% aut v republice asi vymizelo a měli by po kšeftu,protože zbytek by byly auta nový a ty na STK hned tak nepojedou.Myslím,že ti lidé co EM a STK provádějí jsou taky naštvaní co zase ti naši ekologičtí"DOBROSEŘI" vymysleli. Hlavně že dnes potkáš 40let starou Avii,jak si to šine 40km/h a hulí jak 20ks zapálených pneumatik.To je každýmu jedno,protože ona na tehdejší dobu emisní normu splňuje(protože tehdy ještě žádná nebyla).A věřím,že projde zas. Proč dneska potkáš starou Tatru s pluhem a bez DPF a vůbec úplně ničeho co se emisní normy týče.Protože jim nový emise splňující auto nikdo nekoupí(cestářům)Ale ty jsi vděčný zato,že ti před tebou hrne sníh,nebo sype a ty se v pohodě dopravíš domů. Je to jenom tahání peněz a buzerace,která se zase bude řešit až ponese následky,že třeba sanitka neprojde emisema a jiná k dispozici nebude. No a další auto si koupíme asi tady nééé- http://www.rajveteranu.cz/znacka-57-skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 Emise i STK uplně v pořádku jedinej rozdíl je že fotí auto a vin... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levelv Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 byl jsem včera, Emise i STK v pohodě ... chip z 66kw na 85kw AGR, koukali se přes diagnostiku na motor... kouřivost úplně v pohodě limit do 0,7 mě vycházelo +-0,38, doporučuju zahřát, daj tomu plnej kotel ... auto nalítáno 351tkm... obálku auta vůbec neřešili ( prorezla díra v pravem blatníku velikosti vlašského ořechu). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Jak to vidite se mnou, 1.8 t rs, kat tam mam, ale je Off + lambdy jsou ,,vypnute,, , egr pryc + mam toto : http://www.imgup.cz/image/bVR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 http://www.asem.cz/aktuality/nova-metodika-mereni-emisi-co-po-31-8-2016-prinasi http://www.auto.cz/tema-odstraneny-filtr-pevnych-castic-vs-stk-opravdu-uz-neprojdete-96335 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 tak prej do září sou emise v klidu od září se bude načítat řj motoru a to co mám info bude zajímavý spousta aut to neustojí a ani známej prej nepomůže a zatim se nevý co stim hlavně benzínový okty ty budou hodně smutný co vim udělat u nich ofiko emise je nadlidskej ůkon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 To snad ne? U benzinu? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 (upraveno) tak prej do září sou emise v klidu od září se bude načítat řj motoru a to co mám info bude zajímavý spousta aut to neustojí a ani známej prej nepomůže a zatim se nevý co stim hlavně benzínový okty ty budou hodně smutný co vim udělat u nich ofiko emise je nadlidskej ůkon Nemyslel jsi spíš, že NAFTOVÝ octy budou mít problémy? Ještě jsem neslyšel, že by měl benzín problémy na STK, tedy za předpokladu, že správně funguje KAT a lambda... ;) Upraveno Červenec 22, 2016 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 ne byl sem svědkem toho kdy tam přijely dvě okty jedna muj známej druhá místní mechanik,vše nový vejfuk ,kat i lambády a oba byly v háji a že sme zkoušeli kde co ten co to měřil říkal že s těma oktama je velkej problém pak dorazila thálie a takovej pekáč a prošel na první dobrou jo a k dieslům dorazila stará felda a emise napoprvý u nafty je prej důležitý pořádně vyhnat pavouky z vejfuku před měřením 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Tak to mám fakt radost no Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Je otázka, proč neprošli. Pokud vymazali paměť v ŘJ, tak je to jasný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levelv Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Tak mě si tahali info o chybách z ŘJ už v únoru a limity jsem měl na polovičních hodnotách maxima a to mám chip AGR na 85kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.