Rhadley Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Zdravím, potřebuji poradit které ofuky na okna mám koupit? Potřeboval bych přímo na Oktávku ... r.v 2000, 1.9 TDI (81kw) .... Za slušnou cenu a hezké :) ... Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Já doporučím - žádné. Kdysi dávno jsem je měl na Felicii a stejně šli po chvilce pryč, dle mě naprostá kravina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rhadley Odesláno Srpen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Záleží zase asi jak koupíš kvalitní a jak to přiděláš viď .. :) Zde přikládám fotku na které oktávce jsem to viděl a dost se mi to právě že zalíbilo :3http://imgur.com/a/bzCKN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 To bych tipl na polská Heka. Oni se dnes již moc nevyrábí. Ty jsem měl také, kouřová, přesně jak ta fotka. Měl jsem i zadní. V noci a za šera děsné, špatný výhled přes ně. Elektrické stahování oken s tím mělo také občas problém, kdy při zavírání okna se zase otevřelo, jelikož prostě e tam větší odpor skla a ochrana proti sevření funguje spolehlivě. Montáží to nebylo, jinak tam dát nejdou a ta mezera pro sklo se zmenší. Co od toho očekáváš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Naprosto shodnou zkušenost mam i ja. Navic to lepidlo, co je ma jako prilepit na ten plyš těsnící gumy, behem par dni nedrží a pri otevírání okna to sklo s sebou bere dolu i ten plastovej ofuk. A ty kovový spony to nepodrzi proti posunu ani náhodou. Je to o nervy. Zrovna nedávno jsem stahoval pravý zadní okno a ofuk mi vxjel sr sklem a odlit do skarpy. Ani jsem nezastavoval to sebrat. A přemýšlím, že vyhodím i zbylé tři. Stejne to hučí jako krava pri jízdě. Ale to asi tazatel slyšet nechtěl :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Ja je mam.Jsou to ty od Heko a tyto problemy nemam.Drzi perfektne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Tuzing ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Srpen 18, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2017 Tyhle ofuky mají klady i zápory. záporem je za určitých okolností hlučnost a možná horší výhled. Jednoznačnou předností je větrání jak za jízdy, tak při stání. Já osobně trpím na "ofouknutí krku", toto mi pomáhá a hlavně a především vždy po dojezdu domů nechávám pootevřená okna a auto krásně vyvětrá. Perfektní je to hlavně v zimě, kdy auto nikdy netrpí zamlžením/zamrznutím oken, když je interiér vlhký. Když někde stojím a prší, taky si mohu pootevřít okna a větrat. Na O3 se díky těm plaspům méně špiní přední boční okna. Přední drží výborně bez lepení a zadní nedávám nikdy. Na autech to používám přes 20 let. Vždy to byly nějaké polské krámy v ceně kolem 600,-. Na nejstarším autě, které mám stále v perifě je to 15 let, jsou již trochu světlejší a jsou vidět ve slunci mikroprasklinky. Minimálně 10x se to vyndávalo a zandávalo. Montáž bude opět i na další auto. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 18, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2017 Me vypadávají jen ty zadky, předky díky tvaru do luku drží. S tim větráním a mlzenim je to pravda, to jo. To je taky jediny důvod, proc jsem to ještě nevyhodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 18, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2017 Bavíte se deflektorech? Jinak nevím co je "ofuk". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Srpen 19, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2017 Mám je taky jen vpředu a jsou super, ale člověk se s tím musí naučit jezdit. Nejdřív se mi v nich schoval kluk v černým kabátu a o týden později dokonce kombík. Naštěstí se ani jednou nic nestalo a od té doby se nerozhlížím jen očima, ale celou hlavou a i krk u toho zaměstnám. Jen bych potřeboval sehnat ještě alespoň 2 ty nerezové spony, ať to pořádně drží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sindalukedu Odesláno Srpen 19, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2017 Mam tyhle a jsou super https://www.auto-doplnky.com/ofuky-skoda-octavia-i-combi-1998-2010-predni-a-zadni-sada-4-ks-heko-28311-p2843 Odesláno z mého SM-G800H pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 20, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Ja man na Mondeu predni original Ford. Bez nich v desti nejde pootevrit okno, protoze tam okamzite vali voda do kabiny. Mam to kvuli koureni. Zadne hacky tam nejsou, je to jen nasunute a drzi to fest. Obcas to zpusobi, ze mi nejde pohyb okna na jeden dotek, ale musim podrzet. To pak vzdy vyresi v servisu. Oknu to klade trosku vetsi odpor nez bez deflektoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Srpen 20, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Mám je vepředu i vzadu a v pohodě. Jsou to poláci, je to uchycené přesně napružené U spony a drží, žádné problémy nemám. Můžu nechat pootevřené okynka aniž bych se bál že mi tam zateče. Odesláno z mého HUAWEI NXT-L29 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Srpen 20, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Měl jsem je kdysi také,při dešti,zejména při stání super.Po čase jsem zjistil,že se odírají okna,tak jsem je vyhodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 30, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 Mám je na Sharanu a trochu problém s vyšším hlukem,ale jinak mám skoro celý rok pootevřená okýnka, na to je to super. Jen tedy je místo originál lepení mám na třech bodech přichyceny černým silikonem, hlavně ty zadní jinak vypadávají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Mám ty od Heka Polské, vpředu drží musel jsem si optimálně upravit rozpětí těch kovových zarážek a hlavně umístit na správná místa. Šlo to asi desetkrát ven než jsem přišel na to kam je umístit. Na odvětrávání vlhka a ve vedru je to super. Vzadu nikoho nevozím je pravda že se to tam trošku vysouvá. Fajn je taky při dešti že neteče přímo na gumy okna naopak když jsem na skloněné vozovce tak to tam směřuje o to víc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janda Odesláno Leden 8, 2021 Sdílet Odesláno Leden 8, 2021 Koupím někde rozumně ofuky na tento model? nebo bych se měl dívat už spíš po bazaru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolansky Odesláno Leden 8, 2021 Sdílet Odesláno Leden 8, 2021 Na octavii 1? to určitě ano, hledáte nové nebo použité? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janda Odesláno Leden 10, 2021 Sdílet Odesláno Leden 10, 2021 Určitě bych chtěl koupit nové, hledám i nějaké další doplňky. Nevíte, jestli je někde obchod, kde bych to našel přesně na konkrétní typ auta a mohl si pak vybírat přímo z doplňků jen na toto auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 10, 2021 Sdílet Odesláno Leden 10, 2021 Obautodily.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Betelgeuse Odesláno Leden 11, 2021 Sdílet Odesláno Leden 11, 2021 auto-doplnky.com 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolansky Odesláno Leden 12, 2021 Sdílet Odesláno Leden 12, 2021 Mrkněte se na stránky autohotarek .cz, kde si potom vyplníte svoji značku auta a model. Potom budete vybírat z doplňků na konkrétní auta, a nemusíte se bát, že by to nějak nesedělo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.