Konny Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 (upraveno) Díky, jinak to svítí opravdu pekelně... Nevím proč, ale v poslední době se mi zdá, že je ten provoz čím dál horší, jak už jsem psal, řidiči zapomínají vypínat dálkové a dělají různé psí kusy na silnici (dnes mi málem ve městě vjela jakási baba na kole pod auto..., jela předemnou, já jsem ji chtěl objet s tím že vjedu do levýho odbočovacího pruhu a ona mi aniž by se podívala za sebe nebo ukázala rukou tam vjela a jela přes plný čáry (u křižovatky) do protisměru a na chodník, tak je toto vůbec možný...? ). Jinak samozřejmě jsem ty světla pořídil i proto, aby jsem v tomto období za tmy lépe viděl (hlavně když je po dešti atd.) :) Upraveno Prosinec 13, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 pekny Marto,svetylka a babka=sebevrah :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 14, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2011 Na ZIMU účelný , stejně jako zástěrky,.. Ale doufám , že na léto to půjde dolu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2011 MiR: díky ;) a ta baba na to určitě někdy doplatí LukášV: samozřejmě, přes léto budou odpojený, chtěl jsem je hlavně teď přes zimu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 To nám ten týden hezky začíná , ráno si jedu z práce domů a na křižovatce to borec v BMW nedobrzdil (sjela mu noha z brzdového pedálu) a trochu mi načechral zadní nárazník. No naštěstí to opravdu odnesl jen nárazník a tak teď mám o zábavu postaráno :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Tak to teda naštve, ještě že to není nic vážnýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 To mas pravdu, nastve to, ale co nadelam a jak uz jsi napsal, jeste ze to neni nic horsiho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 No tak to teda nepotěší Co s tím budeš dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Nehodu jsme sepsali, nafotili, ale protože má to BMW nově koupeno (ojetý) a zrovna dneska to šel přepisovat, tak aby s tím nebyly problémy, tak jsme se dohodli, že si vše seženu a on mi to zaplatí na ruku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 no to naštve ale jestli tě trefil férovej frajer co ti uhradí škodu bez keců tak to máš v cajku novej zadní nárazník rovnou s parkovacím asistentem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Tak zatím se tváří, že je férovej, jinak jsem dneska zjišťoval cenu a v nových dílech i s lakem by to vyšlo na 9-10 tis Kč, což je teda pálka, jinak ho nechci zase moc oškubat, tak to vypadá, že půjdu normálně do pěknýho použitýho nárazníku, který se jen přelakuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Marto tak to opravdu nastve nastesti to odnesl jen plast tak at to mas zase brzo v cajku a odkud je ten chlap ? Kdyz tak SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 No nastesti to Miso schytal jen plast (vyztuha je v poradku) a tu SZ ti napisu zitra, ted z prace pres mobil se mi ji nechce psat. Jinak poradte, mam dat opet predfacelift naraznik nebo uz dat facelift s tim, ze bych casem dodelal i predek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 No nastesti to Miso schytal jen plast (vyztuha je v poradku) a tu SZ ti napisu zitra, ted z prace pres mobil se mi ji nechce psat. Jinak poradte, mam dat opet predfacelift naraznik nebo uz dat facelift s tim, ze bych casem dodelal i predek? to záleží co by jsi ty víc chtěl, oboje mají něco do sebe, a těch předface už zase tak moc nejezdí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Prave ze jsem chtel dat opet predface, ale ted tady do me kamarad huci, at dam face, abych v pripade predelani predku na face (treba po nehode) nemusel potom menit opet zadni naraznik za face. Tak ted mam brouka v hlave... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Já bych dal face, pokud máš chuť v dohledné době předělávat i předek. Ono je to s tím auto takové dospělejší a budeš mít i pocit, že vše zlé je k něčemu dobré: Sice nehoda -> ale zase hezčí prdelka Octule :lool: Rovnou si tam dej i parkovák, za 600 máš další užitečnou radůstku (osobně teda to couvání s liftbekem nechápu, já bych byl věčně v něčem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Dej face ;) a to ostatní se pak už spustí jako lavina :-) Nás taky naboural frajer s audi zezadu a pak se to vše spustilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Díky chlapi, přemýšlel jsem o tom v práci celou noc a došel jsem k tomu, že bude face a později se předělá i předek na face ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 taky bych taky dal face a casem i predek a hlavne pak poznas zmenu v cire optice i kdyz xeny to nejsou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Dle mě správné rozhodnutí Marťo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 (upraveno) Díky chlapi, přemýšlel jsem o tom v práci celou noc a došel jsem k tomu, že bude face a později se předělá i předek na face ;) face neeeeeeeee :D. face zadnim naraznikem to zacina a RS predkem to pak konci hlavne at to das rychle do kupy Upraveno Leden 31, 2012 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Ono ale taky nic hezčího než RS nárazník na OI není :P A kromě toho, Konny o RS nikdy nemluvil, jedině o face (pokud je to jinak Marťo, klidně mě oprav) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Ono ale taky nic hezčího než RS nárazník na OI není :P A kromě toho, Konny o RS nikdy nemluvil, jedině o face (pokud je to jinak Marťo, klidně mě oprav) :) plně souhlasím s tím že nic hezčího než RS přední nárazník na OI není Konny, kdyby jsi chtěl přední face (s mřížkama,ale bez lyšty), tak mám doma, ale černej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Dobrá volba si myslím jen kdyby tě napadl opravdu někdy ten RS, tak tu myšlenku hned zažeň já třeba dneska viděl kombíka v mojí barvě s RS nárazníkem a to byl děs běs, hezký pěkně čistě kulatý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Co se týká toho face vs RS, tak bych samozřejmě chtěl předek s RS nárazníkem, když už, tak ať je to pěkný ;) kubiik: normálně bych octu nechal jako předface, ale když už se stala tato věc, tak je rozumnější to předělat na face Kolage: díky za nabídku, ale jak už jsem napsal, chtěl bych RS, ale zatím ho nech schovanej, třeba žádnej RS nárazník ve slušným stavu nenajdu a budu vděčný za tvůj face nárazník ;) Peetrs: mě se právě RS hrozně líbí a pokud se nepletu, tak Petr81 má octu ve stejné barvě jako mám já a s RS předkem a vypadá to dobře :) Garrett: ale to víš Peťo, že bych chtěl RS, jen jsem o tom zatím moc nemluvil, protože bych musel překopat i zadek, ale když se to tak vyvrbylo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Teda to je nemila zalezitost ale aspon to zapoclo prestavbu na face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 To máš pravdu, no snad se mi to podaří brzo předělat komplet, ať nejezdím jak kolotočář s každou jinou stranou auta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 tak alespon do příštího srazu at to máš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Obavam se ze tak rychle to nepujde, ale nezlobil bych se kdyby to slo tak rychle, nejlepsi by bylo, kdyby do me ze predu napr. nekdo nacouval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Tento týden se fakt daří, v pondělí mě nabourá auto a včera když jsem jel na noční, tak jsem chytil kus železa do zadního kola (naštěstí to neprošlo skrz, ale moc tomu nechybělo) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.