Konny Odesláno Srpen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Pomalu, ale jistě to přibývá (akorát jsem to nestihl blejsknout, když tam byly samý nuly), tak snad bude holka jedna sloužit i nadále ;) A co se týká LPG, tak to slouží k plné spokojenosti. Včera to bylo přesně 4 týdny od montáže a dnes už jsem byl na první prohlídce a vše funguje tak jak má . Najeto mám za ty 4 týdny sice jen 1300km, ale je to opravdu paráda to mít v autě a investice rozhodně nelituji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Téda, super tak ať LPG slouží ku spokojenosti! V dnešní době pohonných hmot je to dobrá volba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Díky, zatím jsem s přestavbou max. spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 A co bude s předním nárazníkem? S LPG jsi mě překvapil, ale jako určitě dobrá věc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Ať LPGčko slouží :) a ty km minimálně ještě jednou tak tolik ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 mám o 100k náskok Marťo, toš mě musíš dohnat :)) jsem rád že vše šlape jak má, jen tak dál ! mimochodem, až mě doženeš, tak budeš mít ještě pár set tisíc rezervu :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 A co bude s předním nárazníkem? S LPG jsi mě překvapil, ale jako určitě dobrá věc Přední nárazník už je opravený, stačí ho už jen vyzvednout a nalakovat. Bohužel to všechno brzdí jedna podstatná věc..., peníze :( To jsem překvapil vícero lidí, ale je to fakt dobrá věc a tu přestavbu jsem měl udělat už dávno, tak jsem mohl mít investici už dávno vrácenou :) Ať LPGčko slouží :) a ty km minimálně ještě jednou tak tolik ! :D Díky, snad bude jak LPGéčko, tak i octa sloužit ještě dlouho k mé spokojenosti ;) mám o 100k náskok Marťo, toš mě musíš dohnat :)) jsem rád že vše šlape jak má, jen tak dál ! mimochodem, až mě doženeš, tak budeš mít ještě pár set tisíc rezervu :-P Myslím Mišo, že tebe určitě nedoženu ani kdybych chtěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Dlouho jsem tu nic nenapsal, tak to musím napravit. Před časem jsem si od jednoho zdejšího člena dovezl RS nárazník (kdo uhodne od koho, tak má bludišťáka) :D , takže se malými krůčky přibližuju k celkovému faceliftu exteriéru. Nárazník byl trochu pochroumanej, tak jsem ho musel nechat opravit (rovnou se zavařili i díry po ostřicích) a výsledek je myslím víc než dobřej Před: Po: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Noo tak ten byl pekelně zmaštěnej :D ale oprava na jedničku :) kolik jsi za tu hrůzu zaplatil? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Aaaa uz i u tebe se dostavil Rs naraznik ,moc pekne opravene uz jen barvu a sup na auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Jé já už vím čí ten nárazník byl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Sterny bude mít určitě radost až uvidí ten progres na nárazníku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Noo tak ten byl pekelně zmaštěnej :D ale oprava na jedničku :) kolik jsi za tu hrůzu zaplatil? :) No dostal dost zabrat, ale oprava se opravdu povedla. Jinak nárazník byl zadarmo (byl určenej na vyhození) a oprava vyšla ze známosti na 500,- ;) Jinak pokud jsi myslel Sternyho, tak jsi hádal dobře ;) Aaaa uz i u tebe se dostavil Rs naraznik ,moc pekne opravene uz jen barvu a sup na auto :) JJ už bych ho chtěl mít na autě, ale chybí mi ještě hodně věcí a peněz bohužel moc není (vždy se najdou jiné důležitější věci) :( . Letos určitě na autě nebude, ale během příštího roku chci ten předek překopat na facelift ;) Sterny bude mít určitě radost až uvidí ten progres na nárazníku :) Máš pravdu, je to nárazník od Sternyho , však už se taky ptal jak to s tím nárazníkem vypadá... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Jo pak mi došlo, že je po Šternym.. Tak ta oprava je za luxus cenu :) já dal 400,- za srovnání boule horkovzduškou a svár cca 3cm :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 27, 2014 Sdílet Odesláno Září 27, 2014 Jj ten naraznik dostal hodne velkou naloz kdyz jsem pukcil auto segre tak do ni nekdo nacouval a pak to dopadlo takhle... jinak jsem taky tenkrat Martinovi rikal ze je totalne k.o. a proto jsem ho daroval jinak zmena hodne velika a povedena ale uz aby jsi ho mel nandanej ;) Jinak koukam ze nalepky me hodne prozrazujou.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2014 Jo pak mi došlo, že je po Šternym.. Tak ta oprava je za luxus cenu :) já dal 400,- za srovnání boule horkovzduškou a svár cca 3cm :( Tak máš taky bludišťáka . Oprava vyšla nad mé očekávání a je to opravdu prvotřídně opravené. Kdyby mi to neopravoval od sestřenice přítel a já bych to musel dát normálně do opravny, tak nechci ani vědět, na kolik by to vyšlo... :D Jj ten naraznik dostal hodne velkou naloz kdyz jsem pukcil auto segre tak do ni nekdo nacouval a pak to dopadlo takhle... jinak jsem taky tenkrat Martinovi rikal ze je totalne k.o. a proto jsem ho daroval jinak zmena hodne velika a povedena ale uz aby jsi ho mel nandanej ;) Jinak koukam ze nalepky me hodne prozrazujou.... :) Ten nárazník byl opravdu dost zrasovanej, ale když to viděl ten můj opravář, tak říkal, že to půjde bezproblémů opravit a podle výsledku měl pravdu . Říkal, že jim tam vozí i nárazníky v několika kusech a taky je dokážou poskládat, jen je blbý, že už v té firmě nepracuje, takže už je dostařovany... :( Jinak už bych ho chtěl mít taky na autě, ale bohužel to nejde tak jak bych si představoval :( Ohledně nálepek, s těma jsi tu profláknutej :D , kdybych je sudal, tak to asi nikdo nepozná, tak jsem je tam nechal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 27, 2014 Sdílet Odesláno Září 27, 2014 njn :) :) :) :) :D moje nalepkova moda forever :D Ale uz jsem je sundal nastesti takze uz nejsem jal maskarni pout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2014 JJ s nálepkama jsi tu byl vyhlášenej :D , teď je to ale zase jiná liga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Hned mi nálepka řekla,že by to mohlo být od Sternyho :D Světla a masku už máš ? taky jsem se rozhodl,ten facelift udělat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Sternyho nálepky tu zná asi každej :D , jinak masku a světla ještě nemám, ty jsou v plánu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Taky se do toho pomalu dávám, Fanny z fora mi prodá face nárazník,masku budu mít od kámoše a budou mi chybět světla :D z kterých mám strach ... to přepinování :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 To přepinování bude slast na nervy, ale ono to určitě půjde :D . Jinak já jsem myslel, že bereš díly od kamarádky z autovrakoviště? ;) Samozřejmě změnu na face jen schvaluju, sice předface ksichtík má taky něco do sebe, ale když už máš face zadní světla, tak ať je to komplet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 jestli chceš, tak vypinování ti udělám, není to těžké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Jsem Zavodnikovi rikal ze za 10min nemam co delat je to jednoduchy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 jestli chceš, tak vypinování ti udělám, není to těžké To patřilo na koho, na mě nebo na Zavodnika? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 když přijedeš tak klidně i na tebe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Ty jsi vlastně z Ostravska, že? To mě nedošlo... :D Jinak já si dokážu piny vypinovat sám, jen je to někdy trochu boj, prostě někdy to jde pěkně a jindy to prostě nejde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 jojo jak říkáš, někdy to jde a někdy se s tím musíš poprat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Tak tak, ale když se chce, tak jde všechno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Vypinování jsem zvládnul,horší bylo pinování na nové svorkovnice,protože návod nebyl udělán na před fl. dráty :D měl jsem tam třeba dva žluté,dva hnědé a teď si vyber,tak nakonec mi to fanny nadiktoval jak to má být a už svítím :D Ještě musím zajet někde na STK aby mi zeštelovali ty světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.