Petr Ĺ uhaj Odesláno Květen 16, 2016 Sdílet Odesláno Květen 16, 2016 Dobrý den,mohl bych poprosit o radu kam zapojit kameru.Chtěl bych to zapojit do pojistkové skříně aby se kamera aktivovala při otočení klíčkem.Octavia RS TDI 125KW --- Kameru jsem dostal je to cína název nevím ale natáčí slušně FullHD. Děkuji za radu Už jsme to řešili napájej si USB napájení k lampičce nad hlavou a protáhni pod tapcem k čelnímu sklu. Bude to fungovat jak chceš. Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 16, 2016 Sdílet Odesláno Květen 16, 2016 Proc citujes... necituj pls prispevek je to potom neprehledne... dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 @olisoft tak jsem dal video z dnešního rána, šero, světelné podmínky průměr https://www.youtube.com/watch?v=dgQXhAoM2Jw ale jak na to koukám, tak YT to pěkně zprasí .... tak rozkostkované jak to tam místama je, to rozhodně z kamery není ... nevím kam to uploadnout, aby to bylo v původní kvalitě ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 YT takto nic "neprasí" samo od sebe, přečti si v jeho podmínkách v jakých formátech a bitratech je třeba uploadovat bez následného YT rerenderingu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 aha, to jsem nevěděl, každopádně, nijak se v tom vrtat nehodlám, ztráta času, už tak jej mám málo .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda39 Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Už jsme to řešili napájej si USB napájení k lampičce nad hlavou a protáhni pod tapcem k čelnímu sklu. Bude to fungovat jak chceš. Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk Dík za radu není podrobný postup jak to zapojit ,měl jsem rozdělanou stropní lampičku konektor se 3- drátky tak nevím dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petanecek Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenosti s touto kamerou: DOD LS470 W WDR GPS Do ted jezdím s TrueCam A7, ale je to čínský kšunt, který má jenom problémy, nedrží na okně, nedají se rozpoznat v RZ v noci, musí se formátovat každé 3,5 hodiny, apod. Již jsem ji třikrát reklamoval, s tím, že mi pokaždé vyměnili držák. :D Jezdím na maximální HD, neb jezdím mnoho. Nu ale dneska me již nasrala a jdu od TrueCam někam jinam, proto hledám lepší náhradu. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 DOD jsou dobry, co jsem slysel. Koukni na Youtube jak to nataci. Jinak ja to padani vyresil nalepenim na sklo, uz drzi 3. rok a v pohode :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petanecek Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Jsem se koukal, ale spíše potřebuji nějaké osobní zkušenosti, pocity a dojmy. Nu to padání by se dá vyřešit, to máš pravdu, ale pak se ta kamera někdy nevytáhne z držáku, tzn drží jako přilepená a to ve měste na ulici na předním skle nalepená, to mi příjde nebezpečné a blbé. A to že mě sem tam potrápila i v dnech minulých, kde to prostě nešlo vysunout a musel jsem to sundavat, to je jiná story a moje žena, ta již na to vůbec neměla sílu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Nemá někdo zkušenost s tímhle? http://www.autodoplnky.cz/kamery-do-auta/full-hd-kamera-wi-fi-pro-skoda-vw-s549680958 Nebo: http://www.autodoplnky.cz/kamery-do-auta/full-hd-kamera-wi-fi-pro-skoda-vw-s-antireflexni-s549680960 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Asi se na ni pujdu kouknout dneska.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Super. Pak dej vědět. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Co mají na mysli tím "antireflexním zpětným zrcátkem" ? Já mám na své LK elektrochromaticka zpětná zrcátka s automatickým ztmavenim, ale toto netuším co má být. A jaký má být rozdíl mezi oběma modely? Jinak to vypadá dobře, na Columbusu se to dá zobrazit (v textu opět dost vagne uvedeno že na originálních rádiích ano)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Podle mě se tím antireflexním myslí právě to stmívání ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 "Petanecek" Mám ve své octavii Ls 460w a jsem spokojen zítra hodím video a mám i truecam a7s a taky nemám sní žádný problém, nemusím nic formátovat. Uvidím časem no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 (upraveno) Ja mam Roadrunner 565GPS od Prestigia (http://www.prestigio.cz/catalogue/DVRs/RoadRunner_565GPS) a jsem taky max spokojenej. A cena zajimava. Upraveno Červen 29, 2016 uživatelem krysarr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Podle mě se tím antireflexním myslí právě to stmívání ;)No, tak to musel vymyslet skutečný analfabet, neboť jsou to zcela odlišné věci. Zcela obyčejné zpětné zrcátko má tzv. "antireflexní" úpravu již asi 50, možná i více let (!). Elektrochromaticky efekt zpetnych zrcatek je zcela něco jiného (způsobí jejich ztmavnuti po aktivaci zvenčí) , a netuším, co by s tim onboard kamera mířící dopředu měla mít co společného. Něco jiného jsou přední skla s vlozenym drátem pro vytápění nebo 3vrstva skla s pokovenim SunSafe, které také mám, a které již Škoda do aut na zákaz koncernu nedává ani za příplatek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Rozdíl je v krytu toho zrcátka. Jinak tomu taky nerozumím. ;-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Přesně, tipl bych si, že je to o tom, jestli je zrcátko "s elektrikou" (stmíváním) nebo "bez elektriky" (bez stmívání), protože pokaždé bude mít jiný uchycení / jinou velikost držáku. A kamera k tomu musí nějak pasovat. Je to popsaný dost debilně, to je fakt, ale nejspíš vzal někdo čínský nebo anglický text a prohnal to Google translátorem, to je celý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Takže jen v provedení držáku? Napájení není možné vytáhnout z te okenní senzorové platformy (senzor deště, světla, elektrochrom. zrcatko)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hany-Lex Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Chlapáci, plánuji koupit Truecam A6 http://www.truecam.cz/kamery-do-auta-truecam/truecam-a6/ Bude hlídaný jak předek, tak zadek. Jen přemýšlím, jak ji nejsnázeji zapojit, do zapalovače to u O2 nejde, tak jestli jste už někdo řešil napojení např na stropní osvětlení ? To by mělo taky po klíči se spožděním vypnout. Chci to nalepit nahoru pod zrcátko. Tak uvítám rady, nápady. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petanecek Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Já osobně mám TrueCam A6 a jsou s ní z mého pohledu jenom problémy a reklamace neuznávají, až ty chyby tady před i po reklamaci. A vyskytují se neustále, ne že jako někdy. Proto za mě bych doporučil jinou kameru.Jinak jí mám připíchnutou přímo na pojistky (extra pojistka pro ni) a kabel vedený pod plasty k lampičce, kde mi vykukuje konektor, který mám nyní napevno připíchnutý k této problémové kameře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr Ĺ uhaj Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 http://www.cel-tec.cz/palubni_kamera-celtec_celtec_e08s_gps-519651943-161253936-kamery-do-auta/ Ahoj já mám tuhle a spokojenost. Mám ji připojenou přímo na kabely k lampičce. Musíš k nim připájet nabíječku USB a funguje přesně jak jsi psal. Po vypnutí klíče, nebo zavření dveří a nenastartovaném motoru ji řídící jednotka vypne. Jakmile odemkneš, nebo otevřeš dveře. Kamera se spustí. Odesláno z mého Redmi 3 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 A startovani ji neuskodi? Ja to tedy vzdy spoustim po nastartovani. Do Truecamu bych nesel, uz o nich bylo napsano vic nez dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 25, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 kabel na kameru som tahal z prednej strany, stropnica ma od okna malu medzierku, tadial sa da pekne zasunut, ked som dal stlpik dolu, tak kabel pekne zapadol do stropnice a popod stlpik k poistkovke. Tam som dal upraveny menic (origo cinsky do zapalovaca) a pripojil na spinane plus. Ja mam A6 (zatial bez pripojenej zadnej kamery) a funguje, problemy s SD kartou som si uzil skor s predchadzajucim mobilom. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petanecek Odesláno Srpen 25, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Já si užívám problémy s SD kartou i nadále a to jsem ji zkoušel i formátovat u mě na PC aj. Takže za mě rozhodně minus i v tomto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Srpen 25, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Asi se na ni pujdu kouknout dneska.... Jak to dopadlo ? Nikde jsem nenasel videa, ktera z ni lezou. Libi se mi, ze je to nenapadne a bezprisavkove reseni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DildoGripak Odesláno Srpen 25, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Nemá někdo zkušenost s tímhle? http://www.autodoplnky.cz/kamery-do-auta/full-hd-kamera-wi-fi-pro-skoda-vw-s549680958 Nebo: http://www.autodoplnky.cz/kamery-do-auta/full-hd-kamera-wi-fi-pro-skoda-vw-s-antireflexni-s549680960 Predražená sprostosť, na ali je ich plno Car DVR DVRs Registrator Dash Camera Cam Digital Video Recorder Camcorder 1080P Night Version Novatek 96658 IMX 322 JOOY A1 WiFi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DildoGripak Odesláno Srpen 25, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Nakoniec som spravil little research a zistil som že ten Novatec A118 je celkom super vec. Oplatí sa verzia označená ako A118C (capacitor), nemá v sebe batériu ale kondenzátor. Otázka znie, či sa to dá napojiť aj niekam inam ako do 12V zásuvky (zapalovača). Ďakujem za pomoc. https://www.amazon.com/Spy-Tec-A118-C-Capacitor-Dashboard/dp/B00SK8B47W Existuje možnosť, ako toto napojiť priamo na poistkovú skrinu, resp. na autoradio (ktore mam spinane po otoceni kluca)??? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Srpen 25, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Toho jsem se bál, jenom jsem to na ali nenasel :) parametrove dobry, ale bojim se o vystup z te kamery za horsich svetelnych podminek. Presto se me libi ten koncept, kdy to neni na prvni pohled videt a nelaka to chmataky na ulici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.