jELDA Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 zimmermann je dobrej - jen si nejsem jistej jestli mas v zadu 260 mm . kdyz tak posli VIN do sz - mrknu na to . Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KodlKT Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Je nějaký rozdíl mezi kotouči Zimmermann a Zimmermann Sport? Tedy kromě toho vrtání. Mají nějaké kotouče obdobnou antikorozní úpravu jako BREMBO Max? Zvažoval jsem je, ale na moje auto je nedělají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Tak me vymena VSECH kotoucu ceka taky. Vse jsem precetl, par telefonatu, zkusenosti ostatnich a uz jsem vybral. Puvodne jsem chtel na predek ATE POWER a na zadek ATE, tato varianta mi byla rozmluvena, DVA clenove zde na foru s nimi meli problemy a predni ATE POWER se zkroutili. Takze ATE jsem vyloucil a rozhodoval jsem se mezi BREMBO MAX a ZIMMERMANN SPORT. Nakonec asi koupim LEVNEJSI BREMBO MAX s povrchovou upravou... Tak pravdepodobne objednam na me auto toto: BREMBO MAX - přední kotouče - http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-pre..._alt=1J0615301M SKODA ORIGINAL - přední destičky - http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-p..._alt=1J0698151G BREMBO MAX - zadní kotouče - http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdovy-z...word=1j0615601n ORIGINAL NEMECKO - zadní destičky - http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-z...word=1j0698451p PLECH KRYCI KOT.BRZDY ZADNI LEVY - http://www.cc-autodily.cz/plech-kryci-kot-...word=1j0615611d PLECH KRYCI KOT.BRZDY ZADNI PRAVY - http://www.cc-autodily.cz/plech-kryci-kot-...word=1j0615612d SADA ND DRZAK ZADNI KOTOUCOVE BRZDY - http://www.cc-autodily.cz/sada-nd-drzak-za...yword=1k0698470 KOLIK VODICI KOT.BRZDY - http://www.cc-autodily.cz/kolik-vodici-kot...ODICI+KOT.BRZDY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Kombinace kotouče Zimmerman a destičky Zimmermann mi na OII moc nevyhovovala, subjektivně to brzdilo hůř než orig kotouče + desky. takže jsem desky Zimmerman nahradil za origo a zdá se to OK. Samotné kotouče Zimmermann jsou v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
degrel Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Ahoj,potřebuju poradit jaké kotouče a desky na OI 1.9 TDI 66KW ?? Koukal jsem na CC-autodíly nabídka je skvělá a ceny rozumné ale beztak se v tom nevyznam tak bych uvítal radu od znalce.Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Ja mam koupeny na predek i zadek BREMBO MAX a zatim maximalni spokojenost... Viz muj soupis nakupu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Já dával dozadu Brembo Max + desky Zimmerman. A fajne. Je to lepší, před tím tam byly zvláštně sjeté koutouće. Předek mám dobrý dobrý, kotouće Škoda a desky Pagid, jinak bych volil určitě Bremo Max + Ferodo Termoquiet, asi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Já mám na autě Zimmermann Sport i desky Zimmermann sport.. jak na předku tak na zadku. Jsem snima max spokojenej. Poctivě jsem je zajel a můžu říct že to brzdí suprově a moc hezky to i vypada..!! Kupoval jsem je jELDY z CC-AUTODILY.cz udělal mi super cenu a moc perfektní domluva..!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 chlapi,neco mi hrkotalo v zadnim bubnu,tak jsem to rozdelal a zjistil, ze mam uplne uhnily pasek dokola, co je na drzaku celisti, ten pasek je tam asi priletovany, je to na fotce (fotka neni moje)k cemu tam je? bude vadit kdyz tam nebude? je tezka vymena drzaku celisti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 pokud si vzpomínám dobře, tak to vyznačený na fotce už v bubnech nemám (nebo převážnou část už nemám) a ničem to nevadí, bubny fungují pořád stejně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 jsem trochu nad tim spekuloval a nemela ta pasovina kolem dokola "sednout" do drazky na bubnu? Jinak jsem nevedel, ze je to tvoje fotka, hledal jsem na netu a vyhodilo me to stranku s vlastnimi navody na opravu aut ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 nee fotka není moje, jen jsem myslel, že to vyznačené na fotce tam taky nemám jako ty... Na co to tam přesně je nevím, ale ptal jsem se kamaráda automechanika, jestli to tam nebude chybět a říkal, že ne, tak to neřeším ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 ok,jak to z rezivelo, tak se to zacalo odlupovat a dela to bordel a skrta to o buben,co nejvic jsem toho odlamal a zatim klid. A je velky pruser, kdyz me chybi na celisti asi 5-7cm oblozeni, ktere se v nytu ulomilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 mě to v servisu taky olámali šroubovákem a kleštěma a mám klid, co se týká toho obložení, tak teoreticky by to vadit nemuselo (je ale docela možné, že kolo bude méně brzdit), ale lepší by bylo, když dáš nové pakny (může se stát, že se později odloupne další část obložení a může to nadělat nějakou paseku) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 nad tim jsem taky premyslel, to je zas rozdelat stredni tunel, povolit rucni brzdu, sundat stare celisti, dat nove celisti, nastvavit rucni brzdu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 střední tunel rozdělávat nemusíš, stačí když vyděláš zadní popelník a jseš u těch lanovodů, klíčem s očkem jdou ty lanovody dobře povolit a utáhnout ;) , celkově to máš za jedno odpoledne v klidu hotový :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 rypacka to je a kdyz nemas zvedak a delas to na haveru... :D ale jo,snad sa to zvladne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 já jsem to s kamarádem taky dělal jen na heveru..., jako je to horší taková práce, ale všechno jde když se chce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 jeste uvazuji, ze bych ty bubny dal pryc a hodil kotouce do zadu, protoze ty bubny prd brzdi a nedivim se, kdyz se pri velkem a prutkem brzdeni z kruti. Lze si ponechat napravuj a vymenit bubny za kotouce? nebo se musi sehnat naprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 (upraveno) jeste uvazuji, ze bych ty bubny dal pryc a hodil kotouce do zadu, protoze ty bubny prd brzdi a nedivim se, kdyz se pri velkem a prutkem brzdeni z kruti. Lze si ponechat napravuj a vymenit bubny za kotouce? nebo se musi sehnat naprava? dá se, dělal jsem to, nápravu necháš svou, ostatní vyměníš + brzdové trubky, asi by chtěla vyměnit ložiska, já tam dal zpět použitý, zatím ok, ale ideálně dát nový. Upraveno Září 20, 2011 uživatelem McDrapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 brzdove trubky myslis ktere?od rucni brzdy? nebo jak v nich vede brzdova kapalina?a co jsis vsechno musel sehnat?nemas nekde soupis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rctruckercom Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Já mám na autě Zimmermann Sport jak na předku tak na zadku. Jsem snima max spokojenej. Poctivě jsem je zajel a můžu říct že to brzdí suprově a moc hezky to i vypada..!! Kupoval jsem je jELDY z CC-AUTODILY.cz udělal mi super cenu a moc perfektní domluva..!! Jakým způsobem se zajíždí brzdové kotouče? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Září 23, 2011 Sdílet Odesláno Září 23, 2011 Tady o tom něco píšou. Mrkni sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 chlapaci, horkotezko schanim nejakou kotoucovou napravu v mem okoli...narazil jsem, ze nekteri prodavaji kotoucovou napravu z roomstera - pasuje to na octavii bez problemu? a co loziska ci naboj? je to stejny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jendík Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Dotaz pro ty co mají Zimmermann kotouče. Mám možnost koupit za malý peníze přední kotouče od tohoto výrobce. Dá se z nich nějak poznat jestli to je opravdu origo a ne třeba čína v krabici od Zimra? Jestli třeba má bejt na Zimmermannech někde vylitý logo nebo tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 Co jsem měl origo, tak na nich bylo akorát vyražený nějaký číslo, značka nikde nebyla...Jsou to dobrý brzdy a dobře brzděj, ale strašně rychle reznou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jendík Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 Dík za info. Už mám ty Zimmermanny na autě (značka na nich nebyla, jak píšeš, jen to číslo), desky sem koupil Ferodo Premier a po cca. 500 km zatim naprosto v poho. Já to měnil kvůli normálnímu opotřebení, jak kotouče tak desky (ty měli k platly 3mm), žádný kopání do volantu a tak, ale nový zatim taky v poho. S lehkou nohou na brzdě sem to zajel a zatim se zdá (jak už tady někdo psal) ta kombinace Zimmer kotouč deska Ferodo jako dobrá volba, nepíská to, brzdí dobře, prostě supr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Ahojte. Chcel by som sa opytat jednu vec ohladom brzdovych kotucov. Mam octaviu 1.6 , 55kW. A predne kotuce 256mm. Pozeral som,ze dat sa tam daju aj 280mm. Ale moja otazka znie, naco tam davat 280 , ved brzdove dosticky maju rovnake rozmery aj pre kotuc 256 aj 280, nie? a teda mne to vychadza, ci je 256, ci 280 ,tak dosticky vytvaraju plosny brzdovy ucinok rovnaky, nie? Lebo su rovnako velke. A teda moja otazka, oplati sa tam dat 280? lebo podla toho,co som tu napisal, tak je to uplne zbytocne. Dakujem za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 duke_luke: větší kotouče mají větší plochu tím více tepla absorbují a odvedou. Takže by teoreticky neměli tolik vadnout. Proč nedáte na ty Brembo max i destičky Brembo? Má to nějaký důvod? PS: právě jsem dodělal kotúče, destičky odešly a brzdil jsem železem. Takže chci brembo max + destičky brembo nebo jiné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marthy Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 taky planuju sadu Brembo komplet?dobra volba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.