surfman Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 no tak to u me se asi taky spletl :) no uvidime budem tam autama tak je muzem hned vyzkouset :) surfman kde presne nachodsko ??.. ja mam pribuzny v kousek od Ceske Skalice presneji ve Velke Jesenici jééé, to mám co by kamenem dohodil... :( (jinak teda Česká Skalice, kraj Boženky Němcový :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 jééé, to mám co by kamenem dohodil... :) (jinak teda Česká Skalice, kraj Boženky Němcový jj znam babicino udoli, pevnosti dobrosov, a adrzbach a ty jsi presne odkud ? :o kdyz to mas co by kamenem dohodil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 jj znam babicino udoli, pevnosti dobrosov, a adrzbach a ty jsi presne odkud ? kdyz to mas co by kamenem dohodil :o nahoře v závorce - přímo Česká Skalice Jak se jmenujou příbuzný, z jesenice znám dost lidí a bydlí tam i kolega z práce Nedorazíš někdy? Hodíme pokec o autech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 nahoře v závorce - přímo Česká Skalice Jak se jmenujou příbuzný, z jesenice znám dost lidí a bydlí tam i kolega z práce Nedorazíš někdy? Hodíme pokec o autech oj tak to mi uslo tak to je fakt kousek :o jestli ti neco rika jmeno Schuhmacherovi (deda s babickou) bydleji pod kostelem doprava dolu projedes pravotocivou zatacku kolem keru (nebo co to tam je) pak je jedna odbocka doleva tak ta to neni a druha doleva a ta to je (sousedi jsou kratenovi,maresovi,janouskovi) ted tam vyhledove cestu nemam ale az bych mel urco se ti ozvu :) a muzem se srazit a nebo pojedes na oktavacky sraz ? na rozkos ? :) ja sem se jeste neprihlasil ale uvazuji o tom :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 oj tak to mi uslo tak to je fakt kousek :P jestli ti neco rika jmeno Schuhmacherovi (deda s babickou) bydleji pod kostelem doprava dolu projedes pravotocivou zatacku kolem keru (nebo co to tam je) pak je jedna odbocka doleva tak ta to neni a druha doleva a ta to je :) (sousedi jsou kratenovi,maresovi,janouskovi) ted tam vyhledove cestu nemam ale az bych mel urco se ti ozvu :) a muzem se srazit a nebo pojedes na oktavacky sraz ? na rozkos ? :D ja sem se jeste neprihlasil ale uvazuji o tom :D ne tak to mi nic neříká... a rozkoš jedu, asi se nebudu registrovat, přijedu jen tak na čumendu, když to mám u baráku, tak není co řešit, nééé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 zasilam pozdrav z probihajici dovolene v Chorvatsku z ostrova PAG destinace Stara Novajla a ted momentalne 2 den traveny v Omisi kousek od makarske .. okta zvladla cestu na 1. prumerna spotreba pri 4lidech a plnem kufru byla 4,8l/100km co je si myslim docela fajn predodjezdove myti a lesteni Prizna..cekani na trajekt opusteni trajektu ostr.Pag u ubytovani ..Stara Novajla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Tys to nalozil teda Ale jinak parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 pěkný fotky , jinak naložená musela být festovně, když si ten zadek tak sedl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Tam bude mít pivo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 (upraveno) Pekne nakopnutna RS white line. :D :D Upraveno Srpen 23, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Hezký to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 deko, konny no to vis jeli 2 zensky tak si dokazes predstavit co vse se muselo vist :) pak prepravka nejdulezitejsich surovin na jidlo a nejaky to pitivo :) :D :) garrett neco malo tam bylo :D baleni braniku 6x2l :D a dalsi :D houmik trosicku :D :( rehy.11 diky ...koukal jsem ze sis koupil taky pekny zihadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Moc pekna octa... takova bila je krasna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Moc pekna octa... takova bila je krasna :D dekuji :( mel bych jeden rychly dotaz jak nejrychleji,co nejlepe a co nejmene narocne protahnout kabely k hudbe od baterky do kokpitu vite nekdo ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Vedle kabinového filtru je taková díra zašpuntovaná,přez ní tomám já. Je to pod těmy plasty kolem stěračů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Já mám taženo skrz pruchodku kabelovou co je pod oknem na straně u řidiče... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Já mám taženo skrz pruchodku kabelovou co je pod oknem na straně u řidiče... Tak tak , kabel hezky schován v tom plastovém vedení od baterky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Taky to mam jak Spooky, a LukašV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2011 diky za rady s kabelazi nejak to protahnu a nekde snad vylezu :( jinak dneska jsem absolvoval takovy mini srazek v HK u Tesca s clenem a kamaradem Dexterem a vysledek ? posudte samy :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Pěkně, pěkně (hlavně předposlední foto) ;). Oba bejvalí Feldaři, příště se snad připojím do trojičky.... Na tomhle parkovišti jsem býval tak 3x týdně :(. Auta super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 spirus: sakra koukam že jsme ještě neměli stejně položenou druhou ruku, jinak by to bylo dokonalí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Pěkně, pěkně (hlavně předposlední foto) :lool:. Oba bejvalí Feldaři, příště se snad připojím do trojičky.... Na tomhle parkovišti jsem býval tak 3x týdně :D. Auta super to jo ta se povedla ... no neni problem se na priste domluvit a udelat nejakou malou slezinku :) a pofotit :) si myslim :) spirus: sakra koukam že jsme ještě neměli stejně položenou druhou ruku, jinak by to bylo dokonalí to jo jak pres kopirak :D jinak dneska vymenen olej nastavena informace o pevna vymene po cca 15000km .. olej pouzit castrol magnatec 10W40 tak uvidime jak se bude chovat :) a taky pribylo par blbosti a funkcnich estetickych veci :) samolepka kde je mozno videt ke komu mam vetsi vztah :D :D :D :D a pribyly prahove listy s motivem RS motorsport 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Tvá drahá polovička bude určitě ráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 ta samolepka je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Tvá drahá polovička bude určitě ráda ma draha polovicka to bere s humorem, smala se tomu :lool: :D :) ze prej je to jen samolepka a ze by nechtela zazit kdyby to bylo naopak :) :) ze by si o me zacala neco i myslet :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 no, do dubstyle to ma teda hodne, hodne daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 no, do dubstyle to ma teda hodne, hodne daleko :D :D :D :D no pevne doufam ze se ani do tohodle stylu nedostanu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 ta samolepka je opravdu boží :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2011 ciimaa diky ;) :D je to takova esteticka kravina :D jinak prace na aute ted stoji :D bohuzel neni cas .. jinak jedine staronove novinky jsou ze mam pripraveny kourovy blinkry jak predni tak i bocni ctverecky to vse je pripraveno na nastrojeni ale jeste cekam a schanim CIRY PLASTOVY KRYTY do prednich svetel protoze ty moje jsou uz trosku mlecne a omlacene od kaminku :( :( a cela parabola se mi kupovat nechce :( ..az to sezenu tak chci zacernit svetla aby to ladilo k blinkrum a tim by upravy na predni casti byly u konce ;) ;) jen jeste co myslite bylo by lepsi dat svetla do cerny matny nebo cerny leskly .. mam tyto kryty pak jeste sehnat bilou folii nebo tapetu a nalepit na celni sklo protislunecni prouzek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Ten proužek bych nedával, ta doba kdy to bylo pěkný už je pryč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.