Gracho Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Už nech je jar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Tak vcera mi konecne dosli LEDky -_- Denne svietenie - Stualarm 95103 Interierova lampicka - Stualarm 95234 Kufor - Stualaram 95203 Uz to mam nahodene, no fotky az neskor...neni nejak casu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Dobrá volba taky od nich beru a naprostá spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Uvidime kolko vydrzia, hlavne tie v dennom svieteni...kedze pri startovani tam dost kolise napatie a jemne prebliknu. Ci to nahodou nebude mat vplyv na zivotnost. Ked tak, vyreklamujem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Ja beriem len odtiaľto: dealextreme.com a dhgate.com ...Cena je taká,ktorej SK a CZ obchody nemôžu konkurovať,kvalita tá istá,poštovné zadarmo a do 2 týždňov sú doma komplet celé auto ma vyšlo cez 50€ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Super, diky za linky, popozeram to doma Ja som bral zo stualarmu hlavne preto, lebo moja gazdina s tym robi a ma tam pekne ceny...a hlavne keby nieco prdlo (aj po zaruke), tak sa to okamzite meni kus za kus ;) P.S: tie vyssie spominane vysli dokopy na nejakych 18€ B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Nejake nocne foto :) //edit, este pridam denne (len s mobilom) //edit2, tak aj fotakom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Vyzerá to dobre, normálne začínam ľutovať, že mám originál LEDky z výroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Na RSkove to myslim nema ani z daleka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Pěkně ji šlechtíš Kyselinko. A ty spotřeby máš taky dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Co to máš za ledky ? Byl k tomu potřeba nějaký odpor ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 @Pawouk 01: Diky :) @Storm: Tieto Stualarm 95103. Co sa tyka odporu, tak to mam upravene v BCM, aby to nehadzalo chybu (cize bez odporu)...tu som to pisal: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14227&view=findpost&p=1281437 ;) Samozrejme pri vypaleni LED, kontrola funguje B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Aaaaha, dík za info. V tom případě musím najít někoho, kdo mi tohle všechno udělá, protože ledky do parkovaček už mám asik rok..akorát se mi nechtělo řešit ty přiblblé odpory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 vypadá to hodně pěkně,takhle bych to chtěl do superba ;-) tam je ta stejná žárovka v denních že?Je to fakt mnohem hezčí s ledkama ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Neviem presne ci su to tie iste ako do SupaII, ale TU pisal uzivatel, ze chcel LED pre SupaII osadit do Octy a moc tam nepasovali Treba sa skusit opytat chalanov v sekcii "Superb", aka presne ziarovka tam ide ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Tak vcera mi konecne dosli LEDky -_- Denne svietenie - Stualarm 95103 Interierova lampicka - Stualarm 95234 Kufor - Stualaram 95203 Uz to mam nahodene, no fotky az neskor...neni nejak casu :) Cao, mozes prosim ta poslat ake vsetky ziarovky si menil za LEDkove? popripade aj linky ak sa da chcel by som aj ja menit a radsej objednam nieco odskusane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Cauko, no vsetko to tam mas pekne popisane, co som vsetko menil :) Denne svietenie - 2ks Stualarm 95103 Interierova lampicka - Stualarm 95234 Kufor - Stualaram 95203 Este nad SPZ som daval Stualarm 95235cb To je vsetko, co som menil. Este zvazujem parkovacky, no tam mi LEDky pri startovani preblikuju, tak neviem ako to vyriesit. A mam taky pocit, ze mi budu hlasit chybu...uvidime, musim to este raz vyskusat, len neni casu sa s tym hrat P.S: ak mas FL, tak pri dennom svieteni a svieteni nad SPZ, potrebujes vypnut/zmenit kontrolu hlasenia vypalenia ziarovky, lebo ti bude hlasit chybu. Prejdi si topic, vsetko je tu pekne popisane. Popripade tu: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14739 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Cauko, no vsetko to tam mas pekne popisane, co som vsetko menil :) Denne svietenie - 2ks Stualarm 95103 Interierova lampicka - Stualarm 95234 Kufor - Stualaram 95203 Este nad SPZ som daval Stualarm 95235cb To je vsetko, co som menil. Este zvazujem parkovacky, no tam mi LEDky pri startovani preblikuju, tak neviem ako to vyriesit. A mam taky pocit, ze mi budu hlasit chybu...uvidime, musim to este raz vyskusat, len neni casu sa s tym hrat P.S: ak mas FL, tak pri dennom svieteni a svieteni nad SPZ, potrebujes vypnut/zmenit kontrolu hlasenia vypalenia ziarovky, lebo ti bude hlasit chybu. Prejdi si topic, vsetko je tu pekne popisane. Popripade tu: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14739 dakujem ohladom tej kontroly prasknutej ziarovky som to uz cital ale dik :-) myslel som ci si nemenil aj interierove ziarovky na citanie, ci tam dat len s jednou ledkou ako priamy luc (aj ked je tam rozptylovy plast) alebo nieco ako do kufra ja by som rad aj parkovacky menil inak po uprave epromky na led ak by som pouzil opat klasicke ziarovky, fugovalo by to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Ja mam v lampicke len jednu ziarovku, cize nemam tie na citanie, ale myslim, ze mozes pouzit tie co mam do kufra. Na parkovackach to mozno bude problem (s tym hlasenim chyby), vyskusam to a dam vediet :) Ano, po uprave to funguje aj na normalne ziarovky. BTW necituj predchadzajuci prispevok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Nedalo mi to, tak som vyskusal LEDky aj v parkovackach a bol som sa previest. Ku podivu ziadna chyba na palubaku sa neukazuje Samozrejme ked ju vytiahnem, tak hned vyhodi chybu Par fotos: ...no k tym halogenom sa moc nehodia, tak uvidim ci ich tam vobec necham :( P.S: pri startovani (resp. kluc do polohy 1), jemne prebliknu, teda hlavne strana od sofera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 tie ledky v parkovackach su tie iste ako do kufra? sa mi zda ze svietia na modro podla fotiek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Ano, su to Stualarm 95203...vybral som ich z kufra a vyskusal v parkovackach. Ono kazde tieto "biele" LEDky vyzeraju na fotkach do modra, hlavne ked su v kombinacii so "zltymi". Vsimni si aj tie v dennych, maju rovnaku svietivost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 nad niecim takym si nerozmyslal? H7 - 12V 55W Ziarovky su modre a svietia silno bielou farbou - xenon efect. farba: 5000K - sklo ziarovky je modrej farby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Zatial som nad takym nerozmyslal, ale napad to moze byt dobry 5000K je tak akurat, kde si ich nasiel? Maju homologizaciu? BTW teraz som pozeral a vsetky LEDky na aute (denne, parkovacky, nad SPZ a aj v interieri) svietia rovnako. Teda maju rovnaku teplotnu svietivost...alebo ako by som to napisal :D Len pre porovnanie: ...hm, s 5000K to moze vyzerat dobre //edit: nasiel som tu: http://www.ema-elektro.sk/autotechnika/autoziarovky/autoziarovka-halogen-mi-h7-12v-55w-5000k a dokonca to mam len par km od domu, tak tam skocim a popytam sa osobne na homologizaciu. Popripade ich hned vyskusam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 tie ziarovky som nasiel na bazosi a neviem ci maju homologizaciu na bazosi su za 4EUR za kus asi ked zistis homologizaciu tak daj vediet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 myslim si ze urcite homologaci pro nas mit nebudou..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 neviem, toto som nasiel Homologizacia je E13 R37 To znamena ze su vraj schvalene na pouzivanie na cestach na slovensku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 No jo otazka je ale co nato policie a STK sice to takhle homologaci ma a to mam taky na aute vsechny veci homologovane a lejstra k tomu a na technicke mi rekli ze zlute mlhovky a mracitka svetel nemuzou byt!!Tak jsem se s nema hadal a po chvilce odjel pryc jinam! Nevim treba jak toto resit??Mate nejaky napad?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Pánové neblbněte s xenon žárovkama, to je špatná cesta! http://dl.dropbox.com/u/957580/test_zarovek.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 No tak som sa nejak namotal a skocil som do Galanty pozriet si ich Predavac ich zhodou nahod mal nahodene na svojej Yariske, tak som si ich pozrel. Zevraj ich tam ma uz 3 roky a ziadny problem so zelenymi a ani na STK Tak som ich hned zobral, momentalne su v akcii (7€ - 2ks) :D Par fotos: ...fotky su expozicne stmavene, takze trosku skresluju. Vyzera to celkom dobre a je to urcite menej zlte ako povodna halogenka. Este to poskusam v beznej prevadzke za tmy a uvidime. Kazdopadne som si chcel nejake H7 kupit do auta ako nahradu...tak aspon mam tie povodne...keby nahodou boli zle/slabe, tak budu ako nahrada tie pseudo xenonky :P BTW homologizacia je vyznacena aj na krabicke, keby nahodou zeleni pi*ovali, tak im to ukazem a poslem kade-lahsie B) :D //edit: Skocil som vecer do Tesca a veru, tie H7-xenon su v tme slabsie ako klasicke. No biele ciary na ceste je lepsie vidiet, ale to je tak vsetko ...uvidim, este poskusam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.