Přejít na obsah

Změna barvy podsvícení

Doporučené příspěvky

tak to je ok kdyz bych chtel bilou a modrou tak to je jak jestli se muzu optat.a jeste neco jestli nekdo nevite co mam hledat na vymeneni za led diody do ovladacu oken a treba ovl. zrcatek tam jsou takovy malinky bily kosticky jak se to jmenuje a jestli nekdo vite jak by se tonekde na e-shopu dalo sehnat a zase jen bilou a modrou jestli to pujde predem moc dekuju!!!!!!!!... :blink:

Odkaz ke komentáři

Vsak ty male bile kosticky jsou diody v pouzdre PLLC2 ... Jsou tam pouzity vsude, mimo ovladace oken a rady tlacitek ( ovladani vyhrevu okna, sedacek, ... ). Kde ale stejne nahrazuji stejnyma PLCC2 z duvodu zachovani jednoho typu LED v aute, kvuli stejne svitivosti a teploty barvy LED ... Jednosuse se k te PLCC2 pripaji nozicky ... Bile a modre mam ... D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj prosim vas , menil jsem smd led 1206 jine barvy v ovladani oken a pri otevreni dveri mi prosvecuji a pak zhasnou to same po zamknuti a odemknuti vozu ci zapnutem zapalovani to prosvicuje stale , mam zatim jen pp pz lz dvere . muzete poradit zda je to normalni diky..

Odkaz ke komentáři

Menil jsem zelene za modre a dela mi to taky, u zelenych jsem to neregistroval protoze asi svitili malo

To ja take za modre...ale nemuzu najit tady zda je to normalni a necemu to nevadi( .jen mam obavy aby to nedelali i budiky. nemas s tim zkusenosti????

Odkaz ke komentáři

no jo chlapi-návody na změnu podsvitu jsou sice hezký ale pro mě nahouby-jak se mění osvit climatrnicu? a pak origo DX navigace-tlačítka PLUS!po zapnutí displeje nápisy na displeji-místo zelenýho ráměčku a 1,2,3,4,5,6 třeba modrý a neříkejte mi že bych si musel koupit DXko z VW-to by mě zase vadilo nápis VW místo škoda při zapínaní :smich:

kdo tohle rozlouskne je u mě borec,nebo se někdo umí dostat do SW navigace a přeprogramovat barvy zobrazení na displeji?

Z climatronicu jsem měl taky strach, ale pustil jsem se do toho a neni to nic těžkého a to podotýkám že nejsem elektrikář :-) Mrkni se na tady toto: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/zmena-podsviceni-climatronicu

Odkaz ke komentáři

Climatronic je pohodicka, za to manual je hruza, ja uz lidi s manualem odmitam, jak uz nemam s detma cas, tak ani nervy na to ... Zeptam se, nema nekdo manula ovldac klimatizace ( klidne baz AC )? Klidne poskrabanou, nefunkcni ... potreboval bych to na pokusy, chtel bych vymyslet nejake podsvetleni ktere by slo jednosuse udelat, proste nahradit tu zarovku ... ale 500Kc jako za to chtej na aukru za to nedam ... Diky za pripadne nabidky ...

Odkaz ke komentáři

To ja take za modre...ale nemuzu najit tady zda je to normalni a necemu to nevadi( .jen mam obavy aby to nedelali i budiky. nemas s tim zkusenosti????

Modre podsviceni budiku a tlacitek jsem delal na stare octavii (MR 1998) a vse bylo v pohode, nepamatuji si, ze by ovladac oken svitil. Ted mi to sviti i po otoceni klicku, ale za chvili to zhasne, pokud nerozsvitim. Problemy to zatim nedela a na netu jsem to zatim nehledal, protoze to za chvili zhasne :)

Upraveno uživatelem Bluefrog
Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové,

sháním taky někoho kdo mi předělá podsvícení budíku. Vše už mám přesvícené a chybí mi pouze budíky. Na tu zelenou se už nedá dívat :-) Někdo ochotný z Ostravy a okoli? Předem díky !

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové,

sháním taky někoho kdo mi předělá podsvícení budíku. Vše už mám přesvícené a chybí mi pouze budíky. Na tu zelenou se už nedá dívat :-) Někdo ochotný z Ostravy a okoli? Předem díky !

Napiš uživateli S Talker. Nevím,jestli to ještě dělá,ale mě to udělal hezky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Niekto kto robí podsvietenie na Slovensku? Podsvietil som si celé auto sám, ale kúrenie (bez klímy) sa mi až tak dobre nepodarilo, svietilo to pekne, ale už to prestalo fungovať. Potreboval by som sa o tom povyprávať cez SS. Prípadne ak niekto robí tie plošné spoje čo sa tu už sem tam objavili nmiesto toho svetlovodivého plastu, nech mi napíše.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zdravím pánové, předělávám postupně podsvícení, mám budíky, ovládání zrcátek, oken na všech dveřích a dneska jsem se pustil do ovladače světel...... a mám problém... všechno jsem přepájel, polarity překontroloval, asi 10x checkoval jestli je to pořádně připájený a nejsou studeňáky... když to připojím, dělá to následující:

- po otočení klíčku se rožnou dvě diody, který jsou v tom otáčecím ovladači, jinak nic

- po otočení ovladače na polohu parkovačky i potkávačky, všechno zhasne

- po zapnutí mlhovky se rozsvítí druhá dioda signalizující zapnutou mlhovku

někdo nějaký nápad? já jsem v koncích..

Odkaz ke komentáři

Cau, reakce na SZ, ano jsou v sérii, když jedna padne, nejdou ani ostatní. Kup nejlevnější multimetr který ma pipak, s nim je tam i test diod. Zkontroluj znovu každou, musí se při tom testu malicko rozsvitit. Az v sobotu dojedu z dovci, zkusim najít fotku tistaku z předělávek, možná tam budu mít nějakou s označením polarity diod. Zatím co nejkvalitneji - na makro, nafot obě strany tistaku a pošli mi to do SZ. D

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

mohu nabídnout změnu podsvícení.... cena a provedení dle dohody :palec:

Já bych zájem měl odkud jsi ???

Já bych zájem měl odkud jsi ???

Já z Prahy , měl bych zájem jen o přístrojovku přesvítit , Zářivě Bílé ciferníky a červenné zářivé Ručičky :-) kolik by si za to celkově chtěl ??

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...