Tavi Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 Zdravím. Mám opačný problém - ručičky při vypnutí zapalování naspadnou ale zůstávají na předchozí poloze. Nepadají, fungují ale když se vypne motor tak nespanou na nulu, ani jeden z ukazatelů - Tacho, Otáčky, Palivo, Teplota. Zůstanou tam kde právě jsou např. 700ot, 0km, 90°teplota, 1/4 nádrž. Nevíte čím by to mohlo být? Stabilizátor přeletován, nic se nezměnilo. Akční členy manuálně, žádná změna. VAG kabel, hlásí že to není HEX takže mě to nepustí do základního nastavení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaba8 Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 elektronika krokovacích motorků - čím jsi to přeletovával? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Mikropájkou, ale přeletovával jsem jen odpory a stabilizátor. Druhou stranu nemám vyfocenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin993 Odesláno Červenec 14, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 Zdravím, chtěl bych se optat trochu mimo téma zda jde koupit samostatný plast (plexi) budíků na O1 face ? Nebo jestli tady někdo nemá rozbité budíky ze kterých by se plexi dalo použít. Pasuje plexi z předface na facelift ? Nechtěl jsem zakládat nové téma. Děkuji za pochopení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 bazar nejaky si neskusal pozriet? tam vacsinou clovek zozenie taketo veci bez problemov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 Mělo by to být číslo 1U0919137, cena asi 300,- Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin993 Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 Kaje super ! zachránil si mě :-D na inzercích právě budíky na ND jsem moc nenašel a když už tak měli poškrábaný to sklo :/ snad mi to ve škodovce objednaj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jansed Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Oprava padajících ručiček Nabízím opravu padajících ručiček jedničkové octy. BRNO! Kontaktujte mě a domluvíme se kdy. Domluva a oprava co nejdříve pro Vaše bezpečí při jízdě!!! Tel.: 777837572 E-mail: servisJHS@seznam.cz Facebook: @JHSservis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olle72 Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Kdo opraví nefunkční tachometr ,Nymburk a okolí nebo Mladá Boleslav? Děkuji za tipy, kontakty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 cches nejaky servis? ci len nejakeho automechanika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olle72 Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 tak nevím jestli je to stejná rávada.Mě nejde pouze tachometr a v každé zatáčce mi lítá palivoměr.ostatní budíky fungují.Asi bych chtěl někoho doma,protože můžu jenom po 5.hodině nebo o víkendu.Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kolomann Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 vies co kamarat riesil padajucu rucicku palivomeru a vypytal si mechanik za to 50 euro dokopy aj za pracu aj za material. Ibaze to by si musel prist na slovensko ale musis mat v okoli niekoho co by to pozrel. Je pravdepodobne ze problem bude v ukostreni od plavakoveho snimaca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olle72 Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Tak problém odstraněn.Vyměněn snímač rychlosti na převodovce je to v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sHpy00n Odesláno Říjen 1, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 Padající budíky video návod z youtube https://www.youtube.com/watch?v=NbUPkArkrBs Přeletováno podle návodu a hle, budíky naskočily. Manželka je spokojena a usmažila řízky. Hurá.. po měsíci budu zase masožrout. Ještě že tu lidičky jste. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesse Odesláno Říjen 6, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2016 Ahoj, mám Octavii 1.6 55 kW rv 1998 a padající ručičky budíků se u mě začaly objevovat taky :-( Nenašel by se někdo na opravu? Ideálně okres Šumperk, nebo aspoň Olomoucký kraj? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viktor X Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Propájeno, zachlazeno (přilepeno čirým silikonem), zprovozněno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaba8 Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 kontakt na servis v Teplicích: http://www.repres.eu/repres/5-NABIDKA-SLUZEB/15-Opravy-pristrojovych-desek e-mail: info@repres.eu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freefall Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 tak nevím jestli je to stejná rávada.Mě nejde pouze tachometr a v každé zatáčce mi lítá palivoměr.ostatní budíky fungují.Asi bych chtěl někoho doma,protože můžu jenom po 5.hodině nebo o víkendu.Díky. Zdravím, mám stejný problém, vím, že tachometr je snímač rychlosti na převodovce, ale co ten palivoměr, vyřešil jsi to? Mě také v každé zatáčce lítá sem a tam a plovák jsem měnil už 3x. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 To mi něco připomíná.... https://youtu.be/n9tmP3xeTDM?t=12s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freefall Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Díky, juknul jsem, ale on mi ukazuje správně když jsem v klidu, jen v zatáčkách, předpokládám, že asi proto, jak se houpe hladina paliva, tak mi lítá ze strany na stranu a pípá, že mám natankovat. Ale když jedu pomalu nebo rovně, tak ukazuje správně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Jestli lítá ručička, jako hodně... tak bych viděl malej odpor v soustavě tý ručičky, že dovoluje takový výkyvy ručičky. Bohužel tu moje teorie končí, zkusil bych rozdělat budíky a zatlačit na ručičku PO směru hodin, jestli nemá skoro žádnej odpor, tak je v ní. Nebo bude v háji regulátor napětí nebo něco na budíkách. Já to vyřešil koupí novejch budíků (asi na 10x než jsem našel správný typ) a problém je fuč. Jestli budeš vyndavat budíky, tak se rovnou podívat na tišťák a propájet ten regulátor mikropájkou. Pokud by problém přetrvával, smířit se, dát to někomu na opravu, nebo si za stejnou cenu koupit kabel na diagnostiku a použitý budíky, nastavit si to a doufat že nový budíky to dělat nebudou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Výmena za nové, je fajn a logické riešenie ibaže treba najskôr skúsiť ten odpor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misumi Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Jestliže tachometr neví o rychlosti, tak palivoměr lítá jako u staré 105ky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Palivoměr nemá s rychlostí co dělat. Teplota a nádrž respektive mají stejný čidla a stejný rozsah. Tacho u špatné motorizace přeměřuje (sám mám vyzkoušeno) v nouzi stačí přehodit pozadí ze starých budíků a smířit se, že palubní počítač lže jako pr*se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misumi Odesláno Březen 9, 2017 Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 Tavi- nemáš pravdu. Při jízdě jsou palivo a teplota zaokrouhlovány. Má to takový program. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 To bych neřekl. Ochylka tam je, ale softwarová. Vstup je analog a v budíkách rozdíl nastavit nejde. Odchylka spotřeby jde nastavit (85% - 120% tuším?) ale ostatní nejde(na předface/starých, hloupých budíkách). Jestli jde o palubní PC, tak při připojení jinejch budíků než co tam mají bejt, tak to bude počítat kraviny, ale palivoměru ani teploty se to nedotkne, jinak bych si toho všimnul... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viktor X Odesláno Duben 13, 2017 Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 Propájeno, zachlazeno (přilepeno čirým silikonem), zprovozněno. Zima jim neprospěla, zase začaly blbnout, takže propájen i předek, tři odpůrky z druhé strany stabilizátoru a kulaté p®okovené plošky mezi nimi, chtělo to udělat rovnou. Pro eskamotéry a sebevrahy - jde to propájet i bez sundání bílého plastu (nechtěl jsem demontovat displeje), ale chce to pevné nervy a jistou ruku :D. Externí odkaz ke konkurenci, snad to není proti pravidlům fóra. http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-oprava-padajicich-rucicek-pristroju-octavia-1-329.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda mravenec Odesláno Červenec 1, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 Zdravím, mám problem s nefunkčním tachometrem, Octa 1 1997, 1.6 74kw, automat. Ručička tachometru jednou při jízdě začala lítat na 0 a zase zpět, nakonec tachometr přestal ukazovat uplně, Nechal jsem si ho u Prahy opravit, ale stejně nefunguje a opravář mi řekl, že to je snímač rychlost, že prý když je problém na tišťáku u tachometru, že to místo 5V napájí čidlo/snímač rychlosti 12Volty a to pak odejde. Tak jsem hledal čidlo rychlosti, ale nevím kde je a když jsem si myslel, že jsem ho možná našel, tak je na převodovce pod uložením/konzolí převodovky a není vlastně ani vidět, natož se k němu dostat. Prosím o radu, kde vlastně je a jak snímač rychlosti vyměnit. Předem moc díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červenec 4, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2017 Tento díl? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/01m927321b-cidlo-rychlosti-jizdy-eu-14526.html Výměna je jednoduchá pokud víš kde to čidlo je (hádám na převodovce směrem k motoru?), odpojit staré čidlo, vyměnit a zase nové zapojit. Jen doufám, že budíky jsou v cajku, aby to nebyly vyhozený peníze za další čidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Červenec 6, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2017 Mám prosím dotaz: Týká se problém padajících ručiček jen starších modelů OCT1? Mám poslední model OCT TOUR 1,9TDI PD 10/2010 - je možné, že mě to v budoucnu čeká také nebo někdo ví, že je to tam už vyřešeno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.