Tavi Odesláno Červenec 6, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2017 Měl jsem otevřené 3 budíky, z prvních let výroby. Nové bohužel nikoliv, ale tam dříve odejde displej, pokud je to maxidot. 2010 je relativně nový auto, pochybuji. Týká se to prvních várek 97-98-99-00, co kus to originál. Spoje časem degradují, poděkujte RoHS, záleží jak se k tomu člověk chová. Odpověď je tedy víceméně, ne (ve smyslu, že problém asi nikdo vyřešil, ale není to nic vážného), za rok se to nezboří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Unheard-of Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Ahoj, potřeboval bych u první Octavia 1.6, 55kW LX 1997 opravit padající budíky. Nejlépe na počkání Praha západ, Kladno, Slaný, Louny, Nové Strašecí....někde v okolí? tel 725 279 528 email lukasstrnad@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 (upraveno) Motorpower http://motorpower.cz Upraveno Srpen 8, 2017 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Za kolik to tam dělají? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 mikropájka a tenhle návod http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-oprava-padajicich-rucicek-pristroju-octavia-1-329.html :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Fireee: Ani zdaleka nestačí propájet jen tato místa.. Tavi: Pokud by jsi měl cestu přes Plzeň, klidně opravím, na počkání.. 45min.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Za kolik to tam dělají? Co Petrovi zkusit zavolat, nebo alespoň napsat zprávu přes fórum ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 AdamCZ: Nope, cestu přes Plzeň nemám. Co Petrovi zkusit zavolat, nebo alespoň napsat zprávu přes fórum ? To bych sice mohl, ale mám jiný problém než padání ručiček (mám tady o tom vlákno... někde).O víkendu vyzkouším další budíky, pokud budou fungovat. Pokud ne, mám tu minimálně dvoje budíky pro který nemám využití a rád bych se jich zbavil nebo dal někomu kdo si rád s budíkama hraje/ využije je na součástky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 21, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2017 Umi to nekdo na pockani Praha-vychod/Praha? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 22, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2017 třeba u mne lze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misumi Odesláno Říjen 22, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2017 V Domažlicích také . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Říjen 22, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2017 Umí to všichni, jenom ne vždy to funguje. Někdy je to na useknutí obou paciček, ne těch u budíků...pochopitelně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misumi Odesláno Říjen 24, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 Za víc jak 10 let se mi to nestalo ani jednou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vskala Odesláno Listopad 7, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 Dobrý den, zakoupil jsem škoda octavia 1,9 tdi r.v. 2000. Původní majitel mi tvrdil, že mu v servisu nastavili budíky tak aby se mu neustále nulovali, že když to bylo někde zaparkované nebylo vidět kolik to má najeto. Budíky normálně fungují, jen se vše po každém startu resetuje krom celkového počtu km. Na fórech jsem zjistil, že by tam mohla chybět pojistka č. 15. Podíval jsem se tam a opravdu tam nebyla. Dal jsem ji tam a displeje se přestaly resetovat, ale zase přestaly fungovat všechny rafičky. Když jsem pojistku zase vyndal budíky si zase nic nepamatovali, ale zacali opět fungovat rafičky. Nevíte někdo co je to za bordel????? Předem díky za rady :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misumi Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Klasická a častá závada budíků-umím opravit 777227503 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juras76 Odesláno Leden 10, 2018 Sdílet Odesláno Leden 10, 2018 Zdravím, nevíte někdo, někoho z Liberce, na opravu padajících ručiček ? Děkuju za tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Leden 10, 2018 Sdílet Odesláno Leden 10, 2018 Neví prosím někdo, jestli výrobce O1 tento problém od určitého roku výroby vyřešil a když ano, odkdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 11, 2018 Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Deje se to hlavne na O1 pred faceliftem. Po faceliftu jsem o tom neslysel, ale je pravda, ze se o tuto poruchu hloubeji nezajimam. Jinak jsem se docetl, ze po propajeni nekteri montuji na toho svaba pasivni Al chladic, ktery by mel zajistit, ze se porucha nebude opakovat. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 11, 2018 Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Na O1 FL byl přidán chladič na čip TLE Na O1 před FL tento chladič není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mekymesr Odesláno Únor 10, 2018 Sdílet Odesláno Únor 10, 2018 zdravím všechny,kdo opraví padající ručičky.ostrava.díky všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Březen 31, 2018 Sdílet Odesláno Březen 31, 2018 Ahoj, koukam ze se nikdo za celou dohu neozval. Mohu opravit v Praze za 700,- vcetne zpatecni dopravy. Kdyztak szOdesláno z mého Lenovo Z90a40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brodečák Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Zdravím, mám Oktávu I rok 98 1.9 66 kW a můj problém tkví v tom, že mi sice ručičky nepadají, jak je to tady popisováno, ale zato ručička otáčkoměru po nastartování leze nahoru a nepřestane, dokud po chvilce trhaných pohybů nedoleze na nějakých 5 tis. otáček a tam zamrzne a už se nevrátí. Rozdělal jsem přístrojovku, vrátil ji zpátky a situace se opakovala. Takže rafika otáčkoměru je stále na pěti a nereaguje na nic. Všechno ostatní funguje normálně. Teď je otázka, jestli se jedná o problém v přehřívání čipu TLF s těmito specifickými příznaky, o kterých jsem se v tomto tématu ještě nedočetl a nebo je problém v něčem jiném a bude pořeba jen nastavit přes VAG a nebo je tam nějaká mechanická závada...... Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 10, 2018 Sdílet Odesláno Duben 10, 2018 začalo samo od sebe nebo po nějakém zásahu ? po připojení na stole bez auta (nebo v autě jen modrý konektor) to dělá také ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brodečák Odesláno Duben 10, 2018 Sdílet Odesláno Duben 10, 2018 Takhle jsem to koupil, majitel tvrdil, že se v tom nikdo nevrtal, tak bych mu i věřil. Zkoušeli jsme přes diagnostiku kalibraci a reagují pouze všechny ostatní ukazatele, otáčkoměr se ani nehne. Zítra teda zkusím nechat zapojený jen ten modrý konektor a mám nastartovat, jo? Tak jsem to dal kámošovi, co tomu hoví a vypadá to na odrovnaný samotný motorek otáčkoměru, bude ho měnit. Motorek vyměněn, vše fachčí. Říkal, že to na jedničkové oktávě ještě neviděl, na dvojce už párkrát jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Květen 3, 2018 Sdílet Odesláno Květen 3, 2018 Měl jsem něco podobného s palivoměrem, výměna pomohla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jax Odesláno Září 10, 2018 Sdílet Odesláno Září 10, 2018 Zdravím všechny, já mám trochu jiný problém. Mám O1(2007) a teď se mi z ničeho nic začaly samovolně vymazavat údaje denních km, spotřeba a hodiny. Nepodařilo se mi nikde najít. Stalo se to někomu? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Září 10, 2018 Sdílet Odesláno Září 10, 2018 Přijde mi to jako problém s napájením, když si budíky nepamatujou ani čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jax Odesláno Září 10, 2018 Sdílet Odesláno Září 10, 2018 Ono je divné, že to třeba 500km funguje jak má a pak najednou přijdu k autu a vše vymazané. Pro jistotu jsem vyměnil pojistku přístrojů (po vytažení údaje zůstaly). Vypadá to na nějakého šotka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 10, 2018 Sdílet Odesláno Září 10, 2018 A baterka je ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jax Odesláno Září 10, 2018 Sdílet Odesláno Září 10, 2018 Tváří se tak, ale ruku do ohně za to nedám. Auto startuje jak má, tak předpokládám, že by v pořádku být měla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.