Přejít na obsah

Mikrospínač a vše kolem něj

Vinca

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj, chtěl bych poprosit o radu, dneska jsem vyměnil dálkové ovládání a pak jsem v garáži zjistil že se auto samo zamyká po určité chvíli. Dříve mi to dělalo taky ale známý mi to v servisu pres pc zrušil a těd se mi to zamyká opět. Problém je v tom když bych ty klíče omylem nechal v autě i proto mi to štve. Díky

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to včera zkoušel a dělá to kyž odemknu auto DO tak se potom samo zamkne když od něho odejdu po 30s ale když odemknu auto klíčkem pak se samo nezamkne, a nezamklo se ani když jsem odemkl Do a sedel v aute ale klíček v zapalování jsem neměl. Takže takto je to asi správné nebo ne ?

Odkaz ke komentáři

Pro někoho je užitečné přečíst si brožurku, co dávají k autu a postupně si vyzkoušet všechny zmíněné funkce ... hlavně nezkoušej podžet klíček ve dveřích v poloze pro otevírání bez pročtení brožury, asi bys to nemusel rozchodit ... (i když na tuto funkci spousta lidí nepřijde ani za několik let)

Odkaz ke komentáři

Na displeji budíků začne probíhat diagnostika s kódy chyb ... a nakonec text, jestli zvýšit výkon auta o 10% - nedělat moc často, jinak to motor nevydrží ... :)

Jinak to stahování oken - kolega, chytrák jak hovado co se týče aut a zejména jeho oktule jakože pár let kolem ní běhá, takže znalec, a když jsem jednou takhle stahoval okna dálkou, divil se jak blázen a já na to, že mu to nepujde, ale aby nebyl smutnej, tak ať si podrží klíč v zámku a čuměl jak péro z gauče, když mu okna sjely dolů ...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

takze tyzden do zadu zase auto zamklo samo aj ked boli otvorene spolujazdcove dvere... dalsi spinac v prdeli... na lavej strane mam uz komplet nove.. a uz zacina prava strana... takze tento tyzden ked budem mat cas mam sa s cim hrat... je to max polhodka roboty so vsetkym... uz to mam tak nacvicene... ako na octe tak aj na passate..

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

dobry vecer, mam problem stejny jako vetsina tu z vas, prestali mi zamykat dvere za ridicem, menil jsem mikrospinac a fungoval a ted po par mesicich zase nic, tak jsem dal na vasi radu a kouknul na ty studenaky a bylo to spatny, propajel jsem to, dal zpet dokupy a ted cudlik zajizdi i vyjizdi jak ma, ale dvere jdou porad otevrit jedna basen, proste zamek nezamkne, nema nekdo nejakou radu? prosim

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Guest dobredal

zdravim. mam problem ako milion ludi predomnou. Lp dvere, DO nezamyka. dlho som zamykal DO plus LP dvere klucom do zamku a odkladal opravu. Pred tyzdnom som strcil kluc do zamku a neslo odomknut, par dni na to uz ani zamknut. Kluc nejde ani dolava ani doprava. Pustil som sa do opravy tak, aby fungovalo DO a mal som pokoj, ten kluc by som doriesil casom. Vymenil som zamok - funkcny, ked ho dam na zdroj funguje. Preskusal a zaizoloval a porobil vsetku kabelaz vo dverach aj v stlpiku - vsetky funkcne. Ked odpojim koncovku z motorceka a skusim DO, tak cez tie kable idu impulzy, skace mi tam napatie. Naprazdno to funguje. Ked to zapojim naspat, nefunguje. Zamok ako som pisal je 100% funkcny. Osvetlenie mi funguje ako ma, ten mikrospinac teda je ok. Naprazdno to funguje, so zatazou uz nie.

Je chyba v RJ dveri ??

No moja hlavna otazka znie : ak by som natiahol kable ( ktore spustaju motorcek ) napriklad z PP alebo LZ dveri, neodpalim tym RJ alebo nejake rele v nej, aj na tych dverach odkial to budem tahat ?? Toto by moj problem vyriesilo ale nie som tak skuseny elektrikar a potrebujem vediet ci by mi to aj vydrzalo. A nie po tyzdni pouzivania budem zhanat RJ dve :)

Dakujem pekne za odpovede, a ospravedlnujem sa za chyby, pisem cez mobil a po nocnej :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zdar. Nesvítí mě v předních dveřích světla, blbne zamykaní, svítí kontrolka otevřených dveří a světlo stropní se nespíná při otevření dveří a není zvukový signál při rozsvícených světlometech.. Když v jedu na nejaký drncák, tak kontrolka otevírání dveří zhasne a rozsvítí se stropní světlo :-) Hruza..nemůže to být baterkou, že nestíhá napajet nebo je to mikrospínačem ve dveřích? Děkuji za pomoc. Dost věcí jsem vyléčil díky tomuto foru a děkujeme za něj.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

chlapi, vcera jsem si vsiml, ze jsem zapomnel zhasnut svetla a neupozornil me gong v aute, tak jsem patral, ze ani na palubovce se nerozsviti ikona otevrenyho auta a stropni svetylko taktez nereaguje, jedna se o predni dvere jak ridicovi, tak spolujezdce...preci neni mozny, aby odesly zaraz mikrospinace z ridicovy a ze dveri spolujezdce. cim by to mohlo byt? Ty dvere jsou na sebe nejak zavysle?

jo,jeste jsem zapomnel, ze kontrolka SAFE (SAVE) funguje normalne, pri zamknuti blika ve dverich u ridice.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Zdravím, jen jsem se chtěl zeptat na nějakého člověka z Brna, který by mi byl schopen pomoci s výměnou mikrospínače u řidičových dveří na Octavii r.v.02... Věčně mi na palubce svítí ikona otevřených dveří a díky tomu mi nejde zamknout auto dálkovým ovladáním (zamáčknout ručně zámek přes zadní dveře jde). Samozřejmě mi přestalo fungovat zvukové znamení rozsvícených světel nebo blinkru při vypnutí motoru. Děkuji za info... můj tel je 739 009 809 nebo mail va.hr@volny.cz děkuji

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahoj, mám dotaz. Nevíte někdo který kabel ve dveřích u řidiče ma jakou funkci. Nemáte někdo třeba nějaké schéma toho kabelového svazku včetně zapojení. Chtěl bych to zkontrolovat jestli není některý přelomený ale chtěl bych vědět, který barva je k čemu. Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

ahoj muzete mi poradit??nejde mi dalkac je dodelavany majitelem prede mnou kontrolka mi pri zamceni klicem blika a kolicky zajizdeji vsechny pri zamceni zevnotr a zadnej nevyjede,nebavi me pokazdy letet ke kufru a zamykat a odmykat klicem.nebo nevite nekdo kam se dava krabika dalkace??treba pujde restartovat,koupil sem si dalkac s alarmem tak sem myslel ze bych to jen prepojil z krabicky na krabicku,diky za tipy

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...